holub Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Muže mi někdo poradit? Mam 206 1,9d, r.v.99 mam už docela špatný motor a chtěl bych ho vyměnit,co a jak to mam provést? ,myslím papírovaní,stk, techničak a vše kolem toho.měnil už to někdo?mam typ motoru WJZ,sehnal sem WJY a v peugeotu mi řekli že to nejde a že musí byt stejný typ,je v těch motorech velký rozdíl? [upravil dne 18.2.2010 holub] Citovat
hnusoba Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: holub Muže mi někdo poradit? Mam 206 1,9d, r.v.99 mam už docela špatný motor a chtěl bych ho vyměnit,co a jak to mam provést? ,myslím papírovaní,stk, techničak a vše kolem toho.měnil už to někdo?mam typ motoru WJZ,sehnal sem WJY a v peugeotu mi řekli že to nejde a že musí byt stejný typ,je v těch motorech velký rozdíl? Čo znamená \"špatný motor\"? Pokiaľ je motor zlý len po mechanickej stránke prehoď len motor a daj na neho všetko príslušenstvo zo starého. WJY má už na čerpadle elektricky nastavovateľný predvstrek (ovládaný počítačom motora, ktorý teraz nemáš) a prvý vstrek je so snímačom zdvihu ihly. Citovat
holub Odesláno 17. únor 2010 Autor Odesláno 17. únor 2010 za prve teče olej,moc hlučný,velká spotřeba,něco tam klepe,v servisu řekli že se na to podívají ale neví co tam vše se má vyměnit,tak si říkám že by mne levněji vyšlo koupit jiný motor a šoupnut ho tam,pak vezmu motor WJY a dam ho tam a své čerpadlo tím pádem mam motor označením WJZ, to se mi nezdá Citovat
hnusoba Odesláno 17. únor 2010 Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: holub za prve teče olej,moc hlučný,velká spotřeba,něco tam klepe,v servisu řekli že se na to podívají ale neví co tam vše se má vyměnit,tak si říkám že by mne levněji vyšlo koupit jiný motor a šoupnut ho tam,pak vezmu motor WJY a dam ho tam a své čerpadlo tím pádem mam motor označením WJZ, to se mi nezdá Videl si diesel ktorému netiekol olej? Keď šupneš do auta kde bol WJZ motor WJY tak budeš mať problém, nebude Ti mať čo ovládať ventil predvstreku na čerpadle, predvstrek bude maximálny a motor bude klepať ako divý. A to ešte nehovorím o ovládaní EGR... Citovat
holub Odesláno 17. únor 2010 Autor Odesláno 17. únor 2010 Původně zaslal: hnusoba Původně zaslal: holub za prve teče olej,moc hlučný,velká spotřeba,něco tam klepe,v servisu řekli že se na to podívají ale neví co tam vše se má vyměnit,tak si říkám že by mne levněji vyšlo koupit jiný motor a šoupnut ho tam,pak vezmu motor WJY a dam ho tam a své čerpadlo tím pádem mam motor označením WJZ, to se mi nezdá Videl si diesel ktorému netiekol olej? Keď šupneš do auta kde bol WJZ motor WJY tak budeš mať problém, nebude Ti mať čo ovládať ventil predvstreku na čerpadle, predvstrek bude maximálny a motor bude klepať ako divý. A to ešte nehovorím o ovládaní EGR... Tak proto se radši ptám ať neudělám nějakou kravinu.teď už to vidím že to nemá cenu a nechám upravit starej motor .škoda:( Citovat
syrrius Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 taky by me zajimala birokracie okolo vymeny motoru.....tim myslim ze kdybych chtel menit motor za uplne jiny a odmysleli bychom technickou stranku tak z pohledu papirovani je treba udelat co? Citovat
ozzy56 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 když měníš motor stejného TYPU--žádné papírování není, číslo motoru se nikam nepíše,takže vyměníš motor a jezdíš Citovat
tomyk Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 tak mas problem. tusim ze to musi schvalit automobilka Citovat
ozzy56 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Původně zaslal: syrrius206 A kdyz chci uplne jiny motor?:myslim musíš si koupit auto s tím motorem:roker Citovat
syrrius Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Takze kdyz chci trebas misto meho 1.9D dat treba 2.0HDI(byt to nemam v planu) tak musim prosit automobilku aby mi to svolila?sic je to uplne mimo me vedeni ale snad az tak slozite to nebude.....:P Citovat
tomyk Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Ano. Automobilka (resp. oficialni zastoupeni) ti musi dat potvrzeni ze dany motor je mozno zabudovat do daneho auta. Stejne tak, kdyz si chces dat jiny rozmer gum (a ten zapsat do TP) Takze pokud je to vymena 1.9d za podobny 1.9d mozna, ale jenom mozna by to slo. Pokud je to realne teda. V6 by neproslo (i kdyby se tam vlezl). Znam cloveka co ma ofiko ve Fabii 1.8T a stalo ho to hoooooooooooooooooodne pobihani po uradech a navstev ve skodovce Citovat
ozzy56 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 můžeš prosit,vyplazovat jazyk,ale to je tak všechno... Citovat
Gitarista001 Odesláno 23. únor 2010 Odesláno 23. únor 2010 Z toho vyplyva ze keby som sa nabehal po uradoch a po zastupeni Peugeot mohol by som teoreticky prehodit 1,4 do 1,1 ? Citovat
tomyk Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 pokud to peugeot uzna za proveditelne a povoli to tak bez nejmensiho problemu nebylo by lepsi koupit 1.4? Citovat
Gitarista001 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 To ci by to bolo lepsie kupit sa ukaze ked nejaky ten kilak by som na tej 1,4 nabehal. AK by sa vyskytli nejake skryte zavady buchal by som si hlavu o stenu preco som si nekupil motor do tej mojej zatial bez mensich problemov bezproblemovej 1,1 pripadne preco som nekupil nove auto. Ale ak by som kupoval inu 206 chcel by som 1,6 8V. To je supa ze sa zrazu daju menit kubatury. V nedavnej teme o vymene motora inventaristi pisali ze sa to absolutne ( oficialne ) neda. Citovat
ozzy56 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 někdy to tu je jak u blbých...,NIKDO ti povolení na výměnu motoru jiného typu nedá--a tím končím:roker Citovat
Eon Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Všechno jde, když se chce. Jen se platí. Nemůžeš dát do uta jiný motor, než ten co tam patří. Leda dát jiný, ale převařit např. Vinko a mít papíry na auto pro daný motor. Kdyby jsi to chtěl zapsat, jak tady kdosi uváděl, že má motor ve fábii 1.8T, musíš běhat po zkušebnách a tam jsou ceny takové, že by jsi si koupil ojetou 206. Není to tak jednoduché.. Citovat
Gitarista001 Odesláno 24. únor 2010 Odesláno 24. únor 2010 Původně zaslal: ozzy56 někdy to tu je jak u blbých...,NIKDO ti povolení na výměnu motoru jiného typu nedá--a tím končím:roker Veru ako u blbych. Jeden pise ze NIKTO mi neda potvrdenie na vymenu. Druhy ze to to nieje take lahke a treti ze ak to automobilka uzna tak to povoli bez najmensieho problemu. Proste som sa pytal ci sa da oficialne zamenit 1,1 za 1,4 sak je to ten isty motor. Ak nie kaslem na to. Mozno kupim len cisto motor a budem jazdit na cierno alebo v uvahu pripada posledna moznost a to ze ked 1,1 ojazdim a budem musiet menit vlozky dam vlozky urcene na 1,4 + piesty a ak bude treba co asi bude treba tak aj ojnice a klukovku. No a vlk sa nazral a koza ostala cela. To znamena ze VINko bude sediet a bude aj 1,4 . Potom uz len vyriesit emisnu. [upravil dne 24.2.2010 Gitarista001] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.