Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Potřeboval bych zrenovovat ALU disky po menší podzimní nehodě, je potřeba zavařit trošku jeden lem, zkouknout jestli nejsou hnutý případně srovnat, odlakovat a znova nalakovat do stříbrný.

Shaním někoho kdo by to udělal kvalitně za rozumný peníz pokud byste měli nějaký tip budu za něj vděčný. Ideálně Praha a střední Čechy.

P.S: Odkazů na netu je spoustu, ale raději zaplatím trošku víc někomu s kým už má někdo nějaké dobré zkušenosti.

[upravil dne 25/2/10 Schreek]

Odesláno

měl sem na mysli cenu za všechny 4 kola když by se jen přelakovali a opravili kraje odrbaný od obrubníků:myslim

Myslím že by to nebylo m´íň než 5 000.-

Budu tam muset zavolat a zeptat se:)

Odesláno

To určitě jo, ale já mám na mysli origo kola 15\" na 406, myslím že bych je sehnal na netu tak za 6 000.-

Takže je asi lepší potom koupit skoro nový :aut

Protože to odrbaný od obrubníků stejně asi jen překitujou:myslim

Odesláno

Pe.Tr: Tam si za to řekli 9tis! :bojim

MatrixChose: Ránu nedostali, spíš je tam vydřený zub, takže popraskaný snad nebudou. Jsou to original speedline a ty by měli něco vydržet:myslim

309GT: Díky za tip, zkusím je oslovit.

Odesláno

Jako u nas mi to delal jeden mazak.. ma taky 406new hdi/... ma toho vzdy hodne ale jak uvidel 406sestou hned to slo na stul.. mnel sem ten litak do O... a tak to behem par minut srovnal... a behem par minut trosku ojel flexou striknul zazracnym sprejem a mam jedno alu jako nove...

prakticky to flexou jenom sjel ty oderky... striknul a jako novyu.. .za vse chtel petikilco... coz je krasna cena za krasnou praci... jen tak pro info.

Odesláno

Se priznam ze vzhledem ke stavu oderek na mych kolech... to bylo vice nez zkrasleni...

ne vazne najezdim 2tis km mesicne po meste.... takze to ma sve nasledky... :roker

Odesláno

No já som mal kola robené v autodisky.cz z chrudimi a nemožem si vobec stažovat.Kola ako nové a prístup bol tiež v poho.Neviem no....možno mu bol 309GT nesympatický:aut:D

Odesláno

Nevim. Někde v Plzni naproti Prazdroji. Dal jsem to u nás do servisu, aby z toho zuli gumy co na tom byli a ptal jsem se kam to mam odvézt nalakovat. Nabídli mi, že až tam pojedou tak to tam vezmou a pak zase přivezou, akorát že si na to budu muset trochu počkat. To nevadilo, jsou na léto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...