Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pri cisteni klimatizacie mi pena zatiekla do displeja pp na fore som zistil, ze je viac druhov poradi niekto podla prilozenej fotky aky typ displeja mam ????

PS: Je mozna oprava? Pena odleptala kable ktore vedu do displeja ?

Odesláno

Podľa obrázka nevyzerá, že by bol vadný. Vypadávajú ti niektoré segmenty alebo ti ide len o ten matný fľak? Tan fľak bude len vyschnutý saponát, malo by stačiť rozobrať a vyčistiť.

Odesláno

@zzipCZ dakujem uz viem aky zhanat

To foto je zial z netu mne nejde vobec.

Mne po zateceni polka displeja isla tak som ho vysusil a strekol kontox zlepsilo sa to tak som este raz aplikoval kontox a ten rozleptal kontakty na paske ktora ide do displeja. Som KUTIL :potlesk:mad:

Inak ten cistic klimy sposobil, ze mi popraskali vsetky svorky na vyduchoch.

[upravil dne 15.2.2010 Maros735]

Odesláno

Na palubku používám přesně z těchhle důvodů jen ty navlhčený papírový kapesníky. Účel to splní stejnej a nehrozí takovéto poškození displeje.

Jo a taky nedávat na ty výdechy topení ty voňavý s...y, který mají tendenci vytéct a to se displeji taktéž nelíbí.

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

Na palubku používám přesně z těchhle důvodů jen ty navlhčený papírový kapesníky. Účel to splní stejnej a nehrozí takovéto poškození displeje.

Jo a taky nedávat na ty výdechy topení ty voňavý s...y, který mají tendenci vytéct a to se displeji taktéž nelíbí.

njn ale nečístil palubku ale klimu:mrk
Odesláno

Na to sa da kupit do auta ta plechovka, nastartujes motor, klimu das na plny vykon a teplotu, posunies soferovu sedacku max. dopredu, das to tam dozadu na zem, spustis, 10 minut nechas zavrane okna a malo by to vyhubit vsetky bakterie...taka je teoria:D

Odesláno

Taky jsem čistil klimu pěnou, ale že by mi lezla pěna až z mřížek ...... Asi jinej výrobce. Tak snad se podaří vyčistit a rozchodit ten displej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...