Maros735 Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Pri cisteni klimatizacie mi pena zatiekla do displeja pp na fore som zistil, ze je viac druhov poradi niekto podla prilozenej fotky aky typ displeja mam ???? PS: Je mozna oprava? Pena odleptala kable ktore vedu do displeja ? Citovat
AnotherOne Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Podľa obrázka nevyzerá, že by bol vadný. Vypadávajú ti niektoré segmenty alebo ti ide len o ten matný fľak? Tan fľak bude len vyschnutý saponát, malo by stačiť rozobrať a vyčistiť. Citovat
Maros735 Odesláno 15. únor 2010 Autor Odesláno 15. únor 2010 @zzipCZ dakujem uz viem aky zhanat To foto je zial z netu mne nejde vobec. Mne po zateceni polka displeja isla tak som ho vysusil a strekol kontox zlepsilo sa to tak som este raz aplikoval kontox a ten rozleptal kontakty na paske ktora ide do displeja. Som KUTIL Inak ten cistic klimy sposobil, ze mi popraskali vsetky svorky na vyduchoch. [upravil dne 15.2.2010 Maros735] Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Na palubku používám přesně z těchhle důvodů jen ty navlhčený papírový kapesníky. Účel to splní stejnej a nehrozí takovéto poškození displeje. Jo a taky nedávat na ty výdechy topení ty voňavý s...y, který mají tendenci vytéct a to se displeji taktéž nelíbí. Citovat
kobr Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 určitě jsi chtěl napsat ty voňavý smrady:D Citovat
zzipCZ Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Původně zaslal: Dave_k Na palubku používám přesně z těchhle důvodů jen ty navlhčený papírový kapesníky. Účel to splní stejnej a nehrozí takovéto poškození displeje. Jo a taky nedávat na ty výdechy topení ty voňavý s...y, který mají tendenci vytéct a to se displeji taktéž nelíbí. njn ale nečístil palubku ale klimu:mrk Citovat
Qcko Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Na to sa da kupit do auta ta plechovka, nastartujes motor, klimu das na plny vykon a teplotu, posunies soferovu sedacku max. dopredu, das to tam dozadu na zem, spustis, 10 minut nechas zavrane okna a malo by to vyhubit vsetky bakterie...taka je teoria:D Citovat
Dave_k Odesláno 15. únor 2010 Odesláno 15. únor 2010 Taky jsem čistil klimu pěnou, ale že by mi lezla pěna až z mřížek ...... Asi jinej výrobce. Tak snad se podaří vyčistit a rozchodit ten displej. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.