Luboš.H Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Já jsem kupoval loni přední Meyle-HD za 500,-Kč/ks : http://katalog.mjauto.cz/ Mají tam velmi dobré ceny i ostatních dílů. [upravil dne 9/3/10 Luboš.H] Citovat
čakom Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 když tu čtu kolik kdo najel na tyčky stabilizatoru tak ja mam na nich najety 75t + to co s nima najel puvodni majitel + ještě to co s nima najedu. asi se kouknu co je to za vyrobce na vodorovny tyčky na zadku jsem najel 50t + to co puvodni majitel byly od TRW. ted tam mam febi a mam na nich zatím najety 25t. a prý při nizkým profilu a sportovnim podvozku vše odchazí :D:D Citovat
martin406hdi Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Takze na Vase odporucanie a samu chvalu kupujem vsetky stabilizatory meyle... komplet vsetky stabilizatory v prevedeni HD (okrem zadnych horizontalnych - tie su neni v prevedeni HD), t.j, predne 2ks, zadne 4ks cena 165euro.. to je mazec :-) Ale tak snad to bude uz naveky dokedy budem mat to auto a nebudem to musiet menit zase o rok vsetko. :-) [upravil dne 10/3/10 martin406hdi] Citovat
krtek 2 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 nazdar chlapi kupil som dnes vodorovne tycky aj spodne silentbloky ramena (delphi) na zadnu napravu,nastal cas to pomenit no par veci mi nieje jasne ten imbus na cape vodorovnej tycky sluzi len na to aby som to povolil respektive utiahol aby sa mi ten cap nepretacal alebo ma aj inu funkciu? a ako sa tou tyckou steluje zbiehavost, ja ju robit nebudem len chcem aby ked tie tycky vymenim aby som aj dosiel na tu zbiehavost aby kolesa nesli do X Citovat
čakom Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 ten imbus slouži k tomu aby si to podržel ten kulač když povoliješ tu matku aby se kulač neprotačel. zbíhavost se seřizuje na šroubu co drží tyčku na napravnici. Citovat
krtek 2 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 cize zbiehavost stelujem tym sroubom na opacnej strane tycky (tej valcovej casti) a este jeden dotaz nemam nove srouby k tyckam ,nedavaju ich k tomu je to problem?respektive kde nove zozeniem Citovat
čakom Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 pokud šrouby povoliš a vytahneš tak problem neni. ale pokud budeš muset šrpoub řezat tak pak buseš shanet šroub. ty šrouby jsem kupoval v peugeotu. Citovat
krtek 2 Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 myslel som si ,v predajni kde som bral tycky ma tiez odporucila na peugeot to je blbe lebo najblizsi peugeot mam dost od ruky.diki PS mam ten isty rocnik aj farbu ako ty velmi sa mi paci ako si ho porobil dal som si ten tvoj na PC do pozadia dufam ze nevadi ak by boli eura tak bby som mozno do toho isiel .ten naraznik je gitovany?myslim tie otvory po hmlovkach a tiez ta mriezka(chladica) Citovat
čakom Odesláno 12. březen 2010 Odesláno 12. březen 2010 díky, ne nevadí mi to. je to zavařený a pak dokitovany aby to mělo odpovidajici tvar. ten naraznik je už popraskanej takže budu dělat ted druhej a ten první repasovat. [upravil dne 12.3.2010 čakom] Citovat
čakom Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 tak mi asi tak tyden něco klepalo na zadnim pravým kole. včera jsem na to mrkl a zjistil jsem že je to vodotovna tyčka. vydržela 27tkm. měnil jsem obe zaroven a prava už je po smrti. levá je stale v pohodě. tyčky jsou od febi. v uterý tam dám asi origo:myslim Citovat
Guest Blackstar407 Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 prava strana je skoro vzdy vybita a lava ok.Ja teraz zhanam zadne zvisle tycky od Meyle kovove a predne stabilizacne od Meyle ale unas ich nemozem nikde zohnat ani orakor ani elit ani autokelly ich nemaju a ked uz mam polovicu auta meyle nechcem tam davat inu znacku tato sa javi ako dobry pomer cena vykon..Neviete niekto kde by sa dali zohnat unas na slovensku u nejakej firme co posiela diely aj postou... Citovat
čakom Odesláno 8. duben 2010 Odesláno 8. duben 2010 dnes vymena pravýho kulače řízeni. nevim sice co to bylo za značku:( měl jsem na něm najeto 75tk + to co na nem najel předchozi majitel a vyměnena vodorovne tyčky na prave strane vzadu. šla na reklamaci vydržrla rok a dva měsice. dal jsem oboje origo tak uvidíme co to vydrži;) zitra jdu na geo. EDIT: dnes geo. a trošku se mi to ještě prodraži ještě mě čekaji silentbloky předních ramen a uloženi pružin vepředu. [upravil dne 9.4.2010 čakom] Citovat
čakom Odesláno 29. červen 2010 Odesláno 29. červen 2010 další věci co jsem vyměnil: ložiska předniho uloženi SKF předni silentblok předniho ramene MOOG zadní silentblek předniho ramene TRW [upravil dne 29.6.2010 čakom] Citovat
mark001 Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 čakom: Viem ze je to trosku mimo ale prosim ta je nejak zlozita ta vymene silentblokov na prednych ramenach ? Mohol by si mi tu napisat strucny navod ? Diki Citovat
papa Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: jp Co se týče tyček stabilizátoru jak předku tak zadku, moc se nevyplatí utrácet, dají se snadno vyměnit, na zadku jsem dal febi a po 25 000 byli k.o. Ted jsou tam starline 35 000 km a dobrý. Na předku mi odešla jedna tyčka u spolujezdce, dal jsem taky starline, myslel jsem že hned odejde společně s druhou, překvapila už dobrých 45 000 km a nic neklepe, rozhodně dostává dost zabrat. Ale rejdový čepy od starline bych raději nebral. Chystám se koupit přední tyčky, tak jsem si řek že se podívám i na zadek, a zjistil jsem vodorovnou vůli asi 1CM. tyčky jsem měnil před 16000km. Kupoval jsem STARLINE po410,- kus + 650.- geometrie. Chci se zeptat, jaký bude rozdíl mezi TRW za 1970,-kč, a MEYLE za 620,-kč. Citovat
Bjukemen Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 ..ja mam jednu otazku ako je to z tými vodorov. tyčkamy mam tam ešte povodne ale tie su šrobovacie čiže asi sa nastavuje snima geo ale všetky nahrady su pevne ako aj na začiatku vlakna na obr. ktoré mam kupiť..?? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 23. červenec 2010 Odesláno 23. červenec 2010 Myslíš zadní vodorovné tyčky? Tam se nastavuje Geometrie excentrem na kterym drží tyčka na nápravnici A nebo na přední naprave jsou se zavitem spojovací tyče řízení, ale ty se v tomhle vlakně neprobirají a nejsou tu ani jejich fotky, napiš přesně co mysliš [upravil dne 23/7/10 Radek Hurvajz] Citovat
Bjukemen Odesláno 24. červenec 2010 Odesláno 24. červenec 2010 ..myslím zadné vodorovné tyčky...nikde som take nevidel ešte ale v strede tyčky je zavit a da sa to pritahovať proste mal som to včera radšej odfotiť..skusim dnes...samozrejmä myslim zadnú napravu...lebo v nej riadne klepe ked chytim za koleso a pomixlujem hore dole je tam vôla aj 3 centi niekde... http://faro.sk/catalog/zavesenie-napravy/peugeot/peugeot-406.php ..až sú odkazy zakazané tak to pls zmažte... [upravil dne 24/7/10 Bjukemen] Citovat
zolco Odesláno 7. srpen 2010 Odesláno 7. srpen 2010 Ja som mal qh cca 5000 km,zaniesol a klepali.Zaniesol som to na reklamáciu,uznali mi to.Teraz tam mám Lemfoder,a zatial je to ok! Citovat
zolco Odesláno 18. říjen 2010 Odesláno 18. říjen 2010 Čaute!Idem vymieňať zadné vodorovné tičky.Má niekto skúsenosti so zn.Delphi?Chcel by som vedieť váš názor! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.