Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

letní sraz s citronem....  

1. 1. letní sraz s citronem....

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

zdar lidi, jak už sem někde psal, chtěl bych uspořádat letní sraz...... zatím je to ve hvězdách..... ale napadlo mě co kdyby sme ho uspořádaly s naším sesterským klubem z citroenu??? teda jestli nějaký existuje, věřím že jo...... někdy v polovině března bych udělal konec ankety a pak se kdyžtak s nima začal domlouvat... proto se ptám, chtěly by jste to vůbec???

Odesláno

Skusim povedat i svoj nazor :)

Pokial sa teda nic nepokazi, v lete by som chcel znova absolvovat nejaky cesky zraz ...

Uz takto, ked som bol v sebetove, tam bolo dost lidi, dokonce by som povedal ze hodne. Kopa lidi se nedokazala, nebo nestihla se sebou seznamit ... Myslim ze prichodem dalsi varky lidi, vznikne sice velky zraz, ale pravdepodoben se citroenaci budou bavit medzi sebou, a pezotaci medzi sebou a nejaky zasadny prinos to mat nebude ...

To je len moja myslienka, tak neviem...

Otazne je, keby sa to ujalo, ci si hned trufas na zraz, kde pride potom ratam cez 100 lidi ...

Odesláno

A najlepsie na tom je, ze ani nevies ci maju klub a chces uz s nimi robit zraz:myslim

Ale Lubk0 ma pravdu, tak to vacsinou dopada:papa

Odesláno

Taky s Lubkem souhlasím, a doufám že se s Lubkem na nějakým sraze stihnu seznámit, konečně bych chtěl poznat \"toho co má vždy pravdu\":aut:aut

Takže za mě hlasuju stačí jen \"pežoťáci\" , už jen kvůli tomu že se v menší skupině cítím líp:papa

Odesláno

šaldo - i tak je předpoklad, že ta menší skupina bude mít na \"velkém letním srazu\" cca 100 hlav. Lubk0 bol na Šebetove a tak už vie, o čom hovorí.

Odesláno

Bud jsme Peugeot club nebo Citroen club......i když je citron s 90% peugeot (a nic proti citroenu nemám......i je jeden do kterého sem se zamiloval C5 II. combi) tak bych určitě nemíchal hrušky s jabkama......

Odesláno

Tak ono sam to vidim :)

Prvy zraz co som tu na SK v piestanoch robil, mi to v podstate hned ukazal. Prvy vecer nas tam bolo by ocko 20 ? cca ... S toho vecera si pametam vsetkych, s kazdym som sa bavil, kecal, strngol si, proste fajn.

A tak to pokracuje. Bolo par minizrazov, kde prisiel Hurvajz napr, atd, zeslo se tam tak 20-30 lidi, a vela rovnakych, ale par novych, a tych tiez dobre poznam az doteraz.

Ale bola napr senica, a nestihol som obehat ani polovicu, lebo tam bolo neco cez 50 ludi ? Ak sa nemylim ...

Sebetov ani nehovorim :) Bol to super zraz, velmi sa pacil, ale sance ze bych se tam seznamil s vsemi lidmi, nehrozi ... Ono uz tam v Sebetove som si vsimol, ze tam existovali urcite skupinky, ktere se znaji uz z predchodzich zrazu a tak uz pro mne trocha ta komunikace vazla ... Resp pokecal sem s nekym, ale uz to nebolo take, ako pri mensich zrazoch ...

Treba na tom sebetove mi prislo luto Budvara ... Ten tam prisel, a kdyz se vecer sobotu sedelo, tak doslova nemal s kym byt, jen stal u teho prasatka, a cumnel tam tak 2 hodky skoro bez pohnuti ...

Takze ono kazdej zraz ma caro v necem jinem, ale nemyslim si ze umele zvisovat navstevnost prizvanim dalsieho klubu, bude za nieco stat :) Asi by s toho vznikol len papierovo lepsi udaj, nic viac ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...