Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte chcem si kupit ojazdene auto,moja Corsa sa stale kazi a uz nechcem dat do nej ani korunu, od znameho mam moznost kupit 307 2.0 hdi diesel 100 koni.

CHcem sa spytat na to ci je to model z kde si mozem na servis a opravy nachystat pekne peniaze,alebo je mozne ze existuju auta takeho typu, ktore su spolahlive a staci klasicky garancny servis. V skratke co podla vasich skusenosti mozem od neho vo vseobecnost ocakavat?Vsetkym vopred dakujem a tesim sa na VAse odkazy!!!

Odesláno

To se nadá říct, co všechno můžeš čekat. Je to kus od kusu. Já už jí mám třeba rok a zatím žádný problém. Ale řekl bych, že na 02 r.v to má docela málo najeto, ten kdo si kupoval tenhle motor, určitě nebyl důchodce co málo jezdí.

Odesláno

Diky Martin,

je to dovoz z Talianska ,vraj to mala nejaka zena, volan je trochu vysuchany navrchu ale inak je auto celkom zlate,na podobnom som v 2002 robil vodicak:)Tma som sa zalubil...

Odesláno

Ahoj, kamos vravi ze TAliani maju v rodinach viac aut a toto mala zenska na nakupy a potom to mala v garazi a tak, neviem:)Na a Ked je to z TAlianska ,kde mi zobrazi info v ramci celej Europy?Myslel som ze sa to da len v ramci SR

Odesláno

Ale pohádka je k tomu pěkná,dobře se čte jak to ta italka měla jen na nákupy :D :D :D

Problém je že těch pohádkářů najdeš v každém autobazaru několik.:bacha

Odesláno

Ja si tiez myslim ze to ma stocene km.Osobne by som auto nad 100 000km nekupoval,ani ked to je diesel.A po zene uz vobec nie! (vlastna skusenost). A vies co sa vravi,ze talian sadne za volant,utrhne spetne zrkadlo a povie-co je za nami nas nezaujima.Sliapne na plyn a je to. Temperament..xixi Ale mozno natrfis na dobre autko.

Odesláno

jj taky mam najeto necelejch 140 000km a volant je pořád jako novej, nejlepší máš ověřit si historii podle km, pak budeš vědět jestli tě chtěj natáhnout nebo mluví pravdu

Odesláno

kupované 137 tkm a volant vyzeral ako nový (ale určite nebol).....ja som naň hodil kožený poťah a aj po 200 tkm bude rovnaký :) takže tak. Ale pravda je, že auto nad 100 tkm by som už asi tiež radšej nebral.

Odesláno

To máš dobré známé, jen co je pravda. Taky bych chtěl mít známé, co ze mě dělaj debila takhle primitivní a otřepanou pohádkou, fakt že jo.

Čeká tě především překvapení, že to auto má těch 118tis najeto několikrát. Co dalšího tě čeká lze jen hádat.

Odesláno

No dal som sem na stranku VIN, dufam ze sa dozviem viac...

Inak by ste mi m ohli povedat nieco o servise ci je to pri tomto type unosne, alebo ako som niekde cital ze je to dobra palka....myslim celkove skusenosti z poruchami aj obycajnym servisom a aj pocty kilopmetrov by bodli.

DAkuje Vam!!!Vazim si kazdu odpoved!!!

Odesláno

mam stejně žabičkovou káru ze stejné země. měla nalítáno 109tis. r.v.2002, po ženské. Zachovalé, km seděly. Vypekl mě pouze neorigo alarm a FAP. Ten tě čeká a nemine. jinak Ťuk Ťuk... mám od koupě 40tis a v klidu, ještě tak 15tis. a setrvák...

:roker

Odesláno

Aaaanaoooo??No super!tak sa lepsie citim.Ina za ten mesiac co citam Vase forum, som sa docital ze FAP sa da vyhodit alebo precistit vodou, cital si o tom?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...