Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peugeota jsem koupil od známého, ale ten ztratil klíč s dálkovým ovládáním. A zrovna mě nebaví furt strkat klíček do zámku (na P309 jsem si taky dal DO - to byla pohoda).

Chci se tedy zeptat, kolik by to stálo, kdybych si to nechal udělat - asi nejlépe v Peugeotu, budou tam muset nahrát určitě nějaký kód.

Odesláno

komplet nove od Peugeotu v pripade ze tam je infracervene ovladani 8755,50 CZK ( je to jako sada 2ks ovladacu + jednotka prijimace )

v pripade radioveho vysilace 1ks 2784,00 CZK

Osobne bych se na to vyprdnul a dal tam univerzalni DO pripadne kombinovane s alarmem a sehnal bych si nejake, ktere ma vystrelovaci klice a jen napasoval planzetu

Odesláno

to milan F1: cus jestli tam mas origo central s Infra tak ti staci od nekoho koupit ovladac a nakodovat do centralu..tot vse.. nebo tam dat nejakej univerzal coz vyjde asi nejlevnejs a i nejlip jelikoz IRDA nema na starejch modelech mod dobrej signal a musis stat nekdy i u dveri..

Odesláno

Díky za info, já myslel, že to vyjde na pár stovek :myslim. Možná bych zkusil sehnat od někoho ten ovládač a nechat to nakodovat (snad to nebude stát pálku). Co se týče univerzálu, tak ten jsem si dával do P309 a byl jsem s tím spokojený - stálo to asi 800 Kč. A to univerzální DO? Jak by to fungovalo? Není problém centrál vykuchat z P309, ale to se mi moc nechce - neotevřu si pak kufr (kdybych tam hodil jinou elektriku).

Odesláno

IR se neda nakodovat do centralu. IR je nakodovane pomoci vodivych cesticek na desticce plosnych spoju v prijimaci u stropniho svetla, takze je sparovan vysilac v klicku s prijimacem v aute jako nedelitelna a nerozsiritelna dvojice, musela by se sehnat jina kompletni dvojice z jineho auta - ovladac+prijimac a tu pak pripojit misto puvodniho prijimace na strope.

ja tyhle dvojice prodaval ze 406, jednu za 600Kc - byl to obal klicku s destickou vysilace uvnitr + ta elektronika prijimace od stropniho svetla, ale vzhledem k tomu mizernemu dosahu a nutnosti \"mirit\" do auta bych opravdu dal ten univerzal radiovej, kterej vyjde na stejny prachy uplne novej se zarukou a ma daleko vetsi dosah a i napr. signalizaci zamceni a odemceni pomoci blinkru, proste vice muziky za stejny penize

[upravil dne 12/2/10 Ferry]

Odesláno

Pokud jde o to, jakým tam je centrál, zda infra ... tak to fakt nevím. Známej, od kterýho to auto mám, to asi taky vědět nebude - auto měl na ježdění, ne na mazlení. Viděl jsem u jedný P306, novější model, že člověk musel stát až u okýnka, aby se mu to odemklo :(, nevím, jak to fungovalo u mě. Ten UNI, co jsem měl (no on tam ještě je) v P309 fungoval i na 10metrů :-)

Stačilo by toto?:myslím

http://aukro.cz/item910345643_dalkove_ovladani_vystrelovaci_klice_2ks_ke2.html

Odesláno

hod sem VIN kod te 306 a zjistim, co tam mas za DO

Ano ta sada z aukra je uplne postacujici, dokonce myslim, ze jsem od tohodle chlapka kupoval univerzanil central s DO, kterej jsem dodelaval do rodicu 106ky, chlapek byl v pohode, vse OK

[upravil dne 12/2/10 Ferry]

Odesláno

VF37ARHYE33147350

Tak se tam koukni. Jest-li to je možný, napiš mi ještě, kdy to naposledy bylo v autorizovaném servisu ... ale vím, že to má najeto 230 000 km poctivých :-)

Odesláno

takze bys mel mit uz radiove ovladani, jen nevim, zda by bylo mozne dohrat novy klic do jednotky, myslim, ze to bohuzel nepujde

k servisni historii nemam pristup

Odesláno

Díky, hlavně, že tam je radiovej, to už potom můžu ten klíček do toho zámku dávat.

Nevadí, že nemáš přístup k servisu - jenom pro info, vyměnil jsem vzducháč, na tom starým byl psán rok výroby 03 :fnuk ... dál snad mluvit nemusím:blicismajlik

Já to promyslím a možná koupím tu sadu z toho aukra. Dávat za to skoro 3 000 Kč to fakt ne... navíc jenom za jeden.

Díky moc za rady, jsem moc vděčen ;)

Odesláno

Měl jsem původně IR a neodemkneš, dokud nenamíříš ke stropnímu světlu. Pak jsem koupil na Aukru sadu s vystřelovacími klíči a po nějaké době se mi v zapalovní zalomila planžeta. Naštěstí šla ven.

Teď mám univerzál jen s ovladači a jsem spokojen. Bere z dálky, blikají blinkry a má výstup pro otevření kufru (v mém případě kapoty:aut)

Odesláno

no hele ja mam taky problem s centralem nejspise mam infra a v klicku se mi porouchal ten cudlik co to odemika neco mi z toho vypadlo slo by to nejak opravit a nebo by to slo nejak cely predelat.. diky

Odesláno

Kluci kdyz mam vedle stropniho svetilka takovou cernou nevim jak to ric banku to je asi ten infra prijimac ze?takze kdyz koupim univerzalni central tak mi to pujde ale nebudu mit uz imobilizer rikam to dobre?jestli ne tak me prosim opravte at vim co a jak takovy prachy se mi v peugeotu fakt davat nechteji :(

Odesláno

mno kubiku kdyz vymenis central a nechas si klicek tak teda pokud mas uz immo v klicku..tak ti immo zustava a k tomu kodovani vym na 100% ze na old 406 rv.96 jdou nakodovat ..delal sem to znamimu a ten ma tet 3klice + sem mu vypnul funkci blikani..u te 306ky si nejsem na 100%jistej ..kouknu na to..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...