jofo Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Bazant. Telematika, konfiguracia, telematicka jednotka,konfiguracia jednotky telematiky,konfiguracia parkovacieho asistenta, a musis dat pritomny z aktivaciou aas. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 http://www.peugeotdata.eu/data/407pdcvisueelen.htm Citovat
jofo Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Presne tam som to nasiel a aktivoval a deaktivoval na 607. Myslis ze 407 to ma inde? Ak ano tak prepacte vsetci ze som zo seba spravil debilka. Citovat
Brizan Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Původně zaslal: chuck11 Brizian nechci ti do toho mluvit,ale na 407 SW kde je rámeček s SPZ na víku kufru, budeš mít několik problémů: 1)problém při montáži krátké vodiče 2)a to nejduležitější dlouho ti tam nevydrží odejde díky otřesum jak se furt zavírá a otvírá kufr Přeber si to jak chceš,dávám ti dobrou ověřenou radu hmm taky názor, i když o pár lidech vím co to na kombi má ať už peug. nebo něo jiného mají a zatím jsem neslyšel o tom že by někomu odešla. Zdá se mi to totiž jako nejdecentnější řešení, vrtat do nárazníku se mi nechce a taky by to hezky nevypadalo. Mít černou bavu tak to neřešim a dám to tam ale u stříbrný by to byla fakt opičárna, kterou by mi zničil první \"pan\" řidič který s oblibou parkuje do řady aut tak že se vždy zastaví o protější auto a tento jev je u nás na sídlišti vidět dnes a denně... Citovat
bazant Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Původně zaslal: Přema Taky keci....... to je nejjednoduzsi napsat ze je to rukama,nebo kecy...bohuzel kazdy je asi nadany na neco jineho a pokud ti bylo dano z hury a jsi prebornik s Peugeot Planet,tak napis jak to presne nastavim... tenhle postup > http://www.peugeotdata.eu/data/407pdcvisueelen.htm jsme take zkouseli a neslo to. A rukama si taky nemyslim ze by to bylo,delal me to pan Rekziegel ktery ma servis na peugeoty a odstranuje FAPy a nemyslim si ze by to byl amater Citovat
Přema Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Abych ti zkusil poradi.......máš na 100% origo zadní parkáče????? A víš že se to autíčko zobrazí na displeji až při nějaké překážce co čidla zaregistrují???? do té doby je normál displej......už mě fakt nenapadá čím by to mohlo být, musí se v bsi,dálková konfigurace a v nastavení zákazníkem nastavit zadní parkovací systém s vizualizací....to je důležité...... Jofo:Má sw 6.63 a tam by to mělo jet......mě to jelo i na sw 6.6D [upravil dne 18-6-10 Přema] Citovat
bazant Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 zadni parkace jsou origo a za autem se prochazel mechanik a nic. Rikal ze to nastaveni je otazka 5 minut a myslim ze to co popisujes, tzn nastaveni parkovani s vizualizaci nebylo bud v menu vubec a nebylo mozne na to najet a tudiz aktivovat...uz je to delsi dobu co to delal,takze si to presne nepamatuju. rikal ze to uz delal nekolikrat a vzdy bez problemu,takze to mozna muze byt starsi verzi v RJ Citovat
skorpion Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Já teda nevim, ale mam manuální a při zařazení zpátečky mi vyskočí rovnou autíčko bez ohledu na to jestli je tam nějaká překážka už blízko. U předních mi vyskočí autíčko až při přiblížení, to jo. A mam 10/2008 s RT-5, dovoz německo. Taky jsem přemíšlel o couvací kameře. Mám sedan, takže jedno řešení by byl rámeček, taky jsem ale přemýšlel dát jí do toho černého difuzoru, přecejenom je to níž. Citovat
Přema Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Se nediv máš facelift a RT5 tam to může být nastaveno jinak než to co máme my...... Citovat
Brizan Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Trochu opráším starší téma... Rád bych se konečně dokopal k instalaci couvací kamery, na aukru jsem našet toto http://auto.aukro.cz/parkovaci-kamera-peugeot-206-207-307-406-407-i1466805242.html Dále bych potřeboval něco jako tento modul http://www.stualarm.cz/produkt/80331-prepinac-ke-kameram-1x-video-in-1xccd-in/1x-video-out/ + nějaké relé, které mi sepne tlačítko na aktivaci video za jízdy, tady si vůbec nevim rady které by to mělo být. Můžete mi někdo poradit s typem relé, které by tuto funkci splnilo? Dále mám dotaz na výše uvedenou kameru z aukra, nemáte náhodou někdo skušenosti zrovna s tímhle typem? Docela se mi líbí dát to místo osvětlení SPZ jen nevim jestli je potřeba pro správnou funkci PAL či NTSC. Dále bohužel nemá IR přisvícení a nevím jestli by v noci osvětlení spátečky stačilo na to abych na display alespoň něco viděl. Předem díky za jakékoliv názory a typy... Citovat
Přema Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Máš doděláný odblok obrazu za jízdy?????Ale přepínačem......POZOR ne přes sw........ Ty máš i někde extr.DVD že chceš přepínač ke kamerám?????? A kameru hlavně jedině s infra přísvitem jinak ti bude po tmě uplně na hovno..... Jinak přepínač ke kamerám se si udělal sám a stál mě tak 100 Kč a půl hodky práce.....no 900....fuj:blicismajlik [upravil dne 23-2-11 14:47 Přema] Citovat
Brizan Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 1. ano odblok za jízdy přepínačem mám dodělávaný PP205 2. ano extr. DVD je také na svém místě, připojené a funkční Na to jsem se právě ptal jestli je nezbytně nutné mít infra přisvícení. Nevím jestli osvětlení spátečky té kameře nějak pomůže. Ale když říkáš že je to na hov.o tak na tu kameru tedy prdim, ale co to ostatní to mě spíš zajímá. Technické provedení zapojení případné typy na to relé atd. Citovat
Přema Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 obyčejné rozpínací relé.........za 30kč kdekoliv autotechně.....rozpoj tím relé tu kabelovou smyčku co vede k tomu přepínači na odblok......prostě to relé udělá za tebe to přepnutí přepínačem......to relé budeš ovládat 12V od zpátečky a tím samým signálem musíš ovládat ten přepínač ke kamerám....... bez zpátečky ti musí jet DVD a ze zpátečkou kamera.... [upravil dne 23-2-11 14:58 Přema] Citovat
Marcel00 Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 to prisvietenie IR je naozaj potrebne potvrdzujem co Prema radi. Spiatockove svetla nesvietia dole na zem ale dozadu a po dalsie ked sa bude k prekazke blizit tak tie spiatockove to moc neosvetlia a prave kvoli nizkej citlivosti snimaca v tmavych podmienkach. Citovat
Brizan Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 obyčejné rozpínací relé.........za 30kč kdekoliv autotechně.....rozpoj tím relé tu kabelovou smyčku co vede k tomu přepínači na odblok......prostě to relé udělá za tebe to přepnutí přepínačem......to relé budeš ovládat 12V od zpátečky a tím samým signálem musíš ovládat ten přepínač ke kamerám....... bez zpátečky ti musí jet DVD a ze zpátečkou kamera.... [upravil dne 23-2-11 14:58 Přema] píšeš rozpínací relé, to znamená že ten vypínač, který aktivuje video za jízdy funguje tak, že když je to seplé tak jede obraz z rt3 a když se to rozepne tak jede externí video? A dále předpokládám že toto relé se k vypínači zapojuje paralelně abych si mohl video kdykoliv aktivovat sám tzn. spíná buť relé nebo vypínač. Co se týká toho modulu na přepínání vstupů, myslíš že je toto vhodné nebo by si poradil nějakou lepší alternativu? Citovat
Přema Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Ano přesně tak ....... prostě jeden vodič od přepínače rozděl relátkem Jsem psal (kdyby si líp četl ) že jsem si udělal přepínač ke kamerám sám..... [upravil dne 23-2-11 16:06 Přema] Citovat
Brizan Odesláno 23. únor 2011 Odesláno 23. únor 2011 Jsem psal (kdyby si líp četl ) že jsem si udělal přepínač ke kamerám sám..... [upravil dne 23-2-11 16:06 Přema] tak to jsem přehlédl a můžeš mě nějak navést jak to za 100,- vypadá? Případně nevyrobil by si mi to také samozřejmě že ne za kilo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.