Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neměl by jste někdo tip na autokoberce do 307 SW? Potřeboval bych nové a nevím jaké koupit. Díval jsem se na webu, je tam toho dost, ale pokud by mohl někdo něco doporučit??

Odesláno

TIP:myslim Jsem toho názoru, že origo je origo!!:super Tudíž si sežeň originály do 307-ky a budeš spokojený.. Nebudou se Ti nikde KRČIT jako neoriginály a budou přesně pasovat.. Kupoval jsem je loni u jednoho šmelky z autovrakoviště za 3 stovky (ještě nově zabalené) a nemají chybu!! :super:mrk:super

Odesláno

Kobercové:super Mě ty gumové nejdou nějak přes srdce:bojim Aby mi tam stála celou zimu voda nebo nedej bože jak si tan někdo dává noviny, aby to vysušil:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Koberečky pěkně sajou a vypadají 1000x lépe, než mokré roztrhané noviny:D:D

A 300kč není taková investice, abych za pár let nekoupil nové!!:aut

Odesláno

to je pak nic moc když jsou koberce nasaty vodou.

taky teda zaleží jestli maš teplou garaž kde se to vysuší nebo stavaš venku.

[upravil dne 9.2.2010 čakom]

Odesláno

Ale prosímtě:D;):D Nejsme snad dobytci a boty před vstupem oklepeme:bacha:super

Už bylo hodně sněhu a nikdy jsem je ještě neměl mokré, jak Ty si myslíš.. (a stávám venku):(

[upravil dne 9/2/10 307..sw]

Odesláno

Na léto hadráky, na zimu gumáky, hadráky origo, gumáky na aukru z polska za 450,- a jsou peckový...voda v nich nestojí, parkuju v garáži a nechávám otevřený okýnko, takže se voda vypaří...

Odesláno

ale dokonale boty neoklepeš. vždycky tam něco zustane. a pokud do toho auta vlezeš 5x - 6x za den tak se tam nejakej snih dostane.

Odesláno
Původně zaslal: čakom

ale dokonale boty neoklepeš. vždycky tam něco zustane. a pokud do toho auta vlezeš 5x - 6x za den tak se tam nejakej snih dostane.

To sice neoklepeš, ale jak říkám..ještě nikdy nebyly tak mokré aby se musely ždímat:super

Možná to je také tím,že (většinou) jezdím delší trasy a mám rád teplíčko:D:super

Odesláno

Vem si to tak s té gumy to vždy můžeš vylejt ale z koberce?Pro mě jsou praktičtější gumy ale plno lidem a to i tobě zas vyhovují koberce.A to je na to :super že každá 307 je potom originál ;).

Odesláno

Pred mesicem jsem kupoval origo v Peugeotu (pouze predni) za nejakych 600 CZK.

Chtel jsem puvodne jenom vymenit prodreny u ridice, ale nejak mi ho samostatne nechteli prodat :-)

Odesláno

Díky za rady, docela mě zaujala ta cena za origo u Peugeotu. Jinak koberce snad budou útulnější a hezčí, pro někoho budou na zimu lepší gumové. Ještě projdu ty odkazy co jste mi sem napsali... díky všem. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...