Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Najdrahsi videoklip v dejinach SK music (zrejme aj CZ)

Recommended Posts

Odesláno

No to som tiez pocul ze bolo odlahcene, ale i tak myslim ze najlacnejsie to nebolo :)

Odesláno

Samozrejme suhlas ;)

Tak ma napada ze klipy KF a Rytmusa idu \"kvalitou\" stale hore...a to som teda zvedavy co pride po tomto :myslim

[upravil dne 10.2.2010 Y2K]

Odesláno

Klip hezky udělaný ale ta hudba fakt neee. ale každýmu se libí něco jinýho :D

A rozhodně mi to nepříjde jako nejdražší klip jsou i mnohem dražší ....

Odesláno

za me klip super, vizualne to vypada dobre a k danemu zanru to sedi.

ten dalsi zminovany s 3D kodymem fakt ne... verim, ze to levne nebylo, ale v dnesni dobe, zhyckane pixarovskymi filmy, to nemuze nepusobit amatersky. z tohoto pohledu povazuju lepsi investici do apokalypsy.

ad cena: v tomto zanru je vic, nez kde jinde rozhodujici demonstrace penez. musis mit nejdrazsi klip, nejdrazsi retez na krku apod. vetsina prezentovaneho bohatstvi pochopitelne nema s majetkem prezentera* mnoho spolecneho.

btw. explodujici kara v klipu zivot je boj byla free od vyrobce a ani ten na tom zrejme moc netratil.

ad rytmus & marketing: rytmus ma obdiv cilove skupiny postaveny prave na te nenavisti* ze strany starych fotru. cim vic, nepratel, tim vic gangsta a r35p3ct... paradoxne uz je videt i odliv puvodnich fanousku s jeho vzrustajici popularitou.

Odesláno

poldo, akonahle zacal ten pan kricat, tak som to naozaj musel vypnut :)

Inac neviem co je zrovna na tom klipe zaujimave :) Ako u vecsiny podobnych kapil zachitava kapelu, ako niekde hraje...

Odesláno

poldo306: velmi kvalitny song:super ... to video je take bezne a obycajne, velmi ma prekvapil SVK text, to v dnesnej dobe moc nie je:mrk

Lubk0, preco je pre teba tazke pochopit, ze mne je proste neprijemny (neviem co to ma s vyzorom a hlasom), ale jednoducho ked ho vidim niekde a tak mam chut mu rozbit hlavu, ja som sa tak nerozhodol, proste je to nejaky vplyv alebo co, nepovedz ze ty takeho niekoho nemas:roll

Odesláno

Mezi náma, to že Rytmus ze sebe dělá velkýho tvrďáka, na tom nevidím nic divnýho, a v tom videoklipu od polda306 si taky všichni hrají na tvrďáky;)

takže nesvádějte to na to, že Rytmus si hraje na gansta když vám jen vadí tenhle styl hudby;)

Každej prostě máme něco jinýho, podle mýho gusta se třeba u rocku jen řve do mikrofónu, nic víc, radši si poslechnu dobrej rap či hip hop, i když to není úplně můj šálek kávy:papa

A teď mě třeba ukamenujte, mě je to u pr....:super

Odesláno

Presne tak ... Ja pocuvam z kazdeho nieco, nerobi my problem vypocut si niektore skladby od Nirvany, Metalici, dokonca vela skladieb sa mi paci od System Of a Down a dalsich, proste neni som zatazeny len na urcity hudobny styl.

Tak zatazeny som bol ked som bol maly chlapec, a vsetko ostatne bolo na hovno ... To si myslim, ze medzi dospelych nepatri ... Treba trocha tolerancie, nie kazdy ma rad to co vi ... Ako trebars ne kazdy jezdi na peugeotu, a tez vas sere ked vam niekto hovori, ako na tom mozete jazdit ...

Inak Qcko, nemam medzi umelcami nikoho, komu by som pri pohlade mal chut rozbit hlavu ...

Odesláno

Preco tu stale miesate jablka s hruskami? Ja proti hip hopu nic nemam, ani proti rapu, mam rad Bonethugs ´n´ harmony, Crayzieho Bona, mal som rad NS, z ceskych napriklad PHAT a o hudbe sa isto poucat nedam, ludia co ma poznaju vedia ze pocuvam a hodnotim naozaj vsetko (a mojich 370GB hudby o tom trochu mozno hovori) ... kapely ktore mam rad podporujem chodenim na koncerty, kupovanim CD, triciek atd, aj ked na Slovensku zohnat CD je nemozne, ale tak mala krajina, chapem:roll

...a ak na svete neexistuje niekto, kto ti je nesympaticky, tak to respekt, Si pan :D

[upravil dne 11/2/10 Qcko]

Odesláno

Nesympaticky hej, ale nemam chut mu rozbit hlavu, a pretoze mi je nesympaticky, tak o nom nekecam hovadiny, ked o nom nic neviem :) Asi v takom zmysle :P

Odesláno

Aha, tak to hej, ja len dufam ze si ma pochopil :) ... ja som do teba hlavne trocha rypal, cakal som ze sa mi budes snazit vtlacit do hlavy ake je to vsetko super ... som rad ze som sa dozvedel nieco nove aspon :papa

Odesláno

Este ze tak :D

Ja nikomu nebudem tlacit, co ma pocuvat. To kazdy vie sam :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...