Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dneska to asi vela aj je, pokud nepotřebuješ prodat, tak klidně čekej. Pokud potřebuješ co nejrychleji, nebude zřejmě lepší zrychlení prodeje, než snižování ceny. Já bych svuj sedan taky asi prodal kdyby za něj dostal aspoň 45-50tis, ale to je dnes málo reálné za auto z 97 roku bez klimy. V listopadu při první sněhové kamalitě mi za něho spolupracovník nabízel z fleku 50tis, protože mu spadnul strom na auto a potřeboval něco rychle splašit do 50tky a veděl v jakém stavz je moje 306tka, takže mě týden přemlouval, ale já nakonec neprodal, teď možná i trochu lituju.

Odesláno

No, osobne bych za tuhle cenu asi jen tezkou koupil ... Ale mozno ano ... Zalezi ako rychlo ho chces predat. V kazdom pripade s tychto fotiek, by som sa na to auto, ani neisiel pozriet :(

1. Strhnul by som co najviac nalepiek, co na tom aute su ... Pokial sa ty to nechce, strhol by som aspom toho \"fuckera\" zo zadneho kufra, plus ten biely pas hore na skle na 5 dverach...

2. Vytiahny si s popisu vyhrievane sedacky :) Verim ze vyhrievane nie su, a pokial su vyhrievane kvoli tym deckam za par eur, tak to dopis ked tak do popisu.

3. Pokial mas pekny nedotrhany interier, daj tole tie potahy ... Bude sa to predavat lahsie, s peknym interierom, ako s tymi potahmi.

4. Viem ze je ZIMA, ale auto vyzera ako hnoj. Poriadne by som ho umyl, a presiel by som ho s TEMPOM na stare laky, s brusnym efektom. Auto ziska nevydany lesk ... Dalej auto poriadne povysaval, a presiel palubku s nejakym lesticom + okna poriadne vydrhol.

Nasledne by som urobil viacej fotiek :) Lepsie interier, sedacky, aj zadne atd ...

5. Pokial by som mal cas, tak by som dal dole kolesa, poriadne umyl, odmastil, a prebehol z bielym sprayom ... Vyjde ta na par korun, a kolesa budu vyzerat ako nove. Lak nato samozrejme tiez.

Potom to auto bude uz len s pohladu LAKAVE, a verim, ze sa nanho ozve viac zaujemcov.

----------------------

Pokial sa s tym nechces sr*t, tak zniz cenu na 1000 Eur, strhni toho fuckera + ten biely pas a vbehni s tym do umyvarky ... Potom to pofot ...

Nic v zlom, ale takto mi to auto pripada s fotiek v inzeratu ako auto, od nejakeho pubertiaka, co si ho akurat polepil, hodil tam 15 ky elektrony stary tip za par korun, nejake \"tuzingove\" doplnky, vyblaznil sa na nom, a chce ine ... Od takeho v mojom pripade ruky prec ...

O servise tam nepis nic... Pretoze to vyznie, ze CAP a Sviecky boli najvyssia investicia, co si do auta dal. Taketo veci sa tam snad ani nepisu ...

[upravil dne 7/2/10 Lubk0]

Odesláno

Lubk0 to krasne vystihol, kazdy najprv pozrie na krasnu fotku az potom cita a tie nalepky setky prec:mrk

[upravil dne 7/2/10 Qcko]

Odesláno

Inak ono to da logiku.

Pokial chces kupit seriozne auto, tak pre mna najlepsie su ponuky, kde je auto v seriovom stave, so seriovymi elektronmi, proste uplna seria, pekne umyta, vycistena...

Vsetky odchylki od serie ma uz nutia premyslat ... Elektrony este nie, to je vec normalna, alebo take folie... To je v poho. Ale jak to vidim onalepkovane, s lacnymi potahmi atd, tak uz si viem predstavit, kto to auto vlastnil :) Nic proti tebe :)

V takomto stave, to moze kupit len nejake mlade ucho :)

Odesláno

Taky mám problém s Lubkem souhlasit, ale tady bohužel souhlasit musím:aut

Myslím že 1000 E je max. cena, ale jestli chceš auto prodat tak napiš pro jistotu dohoda jistá, jinak se ho težko zbavíš, holt realita je krutá:papa

Odesláno

Medved, tak často snad ne :)

Šalda, mi by sme si to mali uz zacat pocitat :D

Inak na SK su este stale ceny horsie, ako u vas v CZ, takze az tak nerealna ta cenovka neni, pokial do toho zainvestuje troska casu a par korun.

1. Strhnut nalepky, chce len cas a cit

2. Wapka stoji po 50 centov, sampon snad ma, okena tiez nie je draha, vysavace su takisto po 50 centov + cas

3. Tempo stoji 3-4 Eura + cas urobit to poriadne ... Vysledok ale u takto stareho laku je nevidany, a naozaj to auto omladne a bude se lesknout jak zrcadlo. Uz to spravi vela na fotkach

4. Schopnej cistic palubky vyjde na cca 5 Eur. Teoreticky postaci i nejakej Tesco, za 2,50 Eur ...

5. Biely spray vyjde do 6-7 Eur za jeden kus, nech minie max 2 ks. Lak stoji obdobne, a vyjde podla mna aj s jednym kusom.

Chce to hlavne trocha casu, ale pak ten vysledek stoji za to :)

Ale beriem, niekto na to nema cas... V tom pripade holt pomoze iba znizenie ceny a aspom ho trocha umyt ...

Odesláno

no budem musiet to troska porobit tak ako vravite.en zadny pas na okne som uz strhol, a ked odlepim tie nalepky nebude to vydno na laku? ze pod tymi nalepkamy bude belsia farba toho sa bojim...no ako ho vidite na foto tak som ho kupil minuly rok.no elektrony su stare ale sa mi pacia...zajimaju ma hlavne te nalepky ked to dam dole ci ta farba nebude ina..

Odesláno

Pod nalepkami bude lak krajsi, to je iste, ale je to stale lepsie ako tie nalepky...a clovek s vaznym zaujmom ak by to kupil, aj tak si ho nalesti, takze by to \"zmizlo\" ... ja som mal na dverach velku firemnu nalepku, pod nou bol lak ako novy, ale po riadnom vylesteni to nie je vobec poznat :) ... tak by som sa toho nebal...

Odesláno

Hned je to lepsie ... Proste na tie fotky sa hned da pozerat :)

Problem s nalepkami, zalezi kolko tam su ... Podla mojho su tam az tak dlho neni, ako napr firemna nalepka ktora tam byva od novoty ...

Zacni zo zadnym fuckerom .. Kup si to TEMPO a zalesti to ... To by malo bez problemov zakryt pripadne rozdiely laku ...

Inak co sa tyka rozdielov laku, je vidiet ze to auto uz kde to striekane bolo ...

Auto je tak ci tak zle pofotene, nie je tam ani jedna fotka ktora zabera zadok auta, a ziadny interier tam nie je :(

Urob fotiek viacej ...

Inak stale mas potahy, ako na volante, tak na sedackach. Mas sedacky KO ? Potrhane ? Odstran aj ten trojuholnik dieta v aute, a odvesaj tie veci so spetneho zrkadla :)

Do popisu nepis ze predavam 306 :D To kazdy pochopi, ked ju mas v inzerate :)

Formuluj skorej Zachovaly interier aj exterier :) Znie to lepsie ... A NOWE pis pls ako NOVE ... W zase len naznacuje kto auto vlastni :)

[upravil dne 9/2/10 Lubk0]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...