307..sw Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 No já mám sw 1.6Hdi 80kw a spotřebu mi asi budete závidět:roll Těd přes zimu jezdím tak do 5.5l (jen ve městě o ten litr víc) Přes léto je to o necelý litr méňě A to to téměř nešetřím.. Chce to třeba občas kouknout na AKTUÁLNÍ spotřebu a zkusit si, kolik tam teče když jedeš třeba na 3, pak zkus dát 4 a porovnat si to..záleží na situaci!! Citovat
jakubisko,v Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 No tak pochlub te se někdo jak přesně jezdíte aby vám to žralo málo ? Citovat
Radek 306 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 optimální otáčky, ale záleží kolik je v tom studených startů, město provoz, to si pak vezme samo víc Citovat
307..sw Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Já se třeba snažím to moc nevytáčet, max. do 2tis. ale zase to nenechat jet pod otáčkama!! Ale jak už jsem psal, zkus si na palub.pc nastavit stálou AKTUÁLNÍ spotřebu a sleduj to jedním okem.. Zkus si mezitím třeba při jízdě do kopce zkusit jet na 3 a uvidíš kolik tam teče a také si tam zkus dát 4 a porovnej si to.. To to je jen příklad, ty rychlosti si zvol podle rychlosti co pojedeš!! (mám na mysli aby jsi tam nerval 3 když pojedeš 120km/h a nebo když pojedeš 30km/h) Tak snad chápeš Citovat
jakubisko,v Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 tak v techničáku mám napsáno 7,1/4,5/5,4 to jsou naprosté hovadiny 4,5 5,4 ? by mě zajmalo jak na to přišli .... Citovat
jakubisko,v Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 No pojedu do pardubic tak udělám pruzku , Musím s tím něco udělat , najít tu optimalní jízdu Citovat
307..sw Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 A tak možné to je, ale to je asi při prázdném autě a při dodržení povolených rychlostí.. Ale to by nebylo zrovna pro mě, ve městě 50:D To tak možná dát si a kochat se, ale to jde stejně jen chvíli!! :D:D Citovat
twoolf Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 nevim nevim... studené opatrně, teplé jako prase. Průměr dle PP 6,3 podle tankování 6,5. Nedávno mi odešla tepelná sonda před katem a spotřeba vyskočila cca o půl litru. Jestli neni zakopanej pes tam. Čidla jsou dvě, před a za katem. Údajně mají vliv na RJ motoru a ovlivňují emise. Mě upadnul drát, takže nekonečný odpor.. ale toj jen vařím z vody. Pravda, že teď to auto má \"koule\" Citovat
jakubisko,v Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 Jak jsi na to přišel že je špatná ta tepelná sonda ??? Citovat
twoolf Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 ja ne, P2000. Nic nesvítilo, ale v závadách byla. Citovat
jakubisko,v Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 A myslíte že je jedno jestli chodím na diagnostiku do neoriginal servisu ? kde nemaj origo peugeot ?? kolik tě stála oprava ? Citovat
lucascz Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Tak za me osobne je to spis o plynule jizde. tam je spotreba nejnižší. a samo ze na rozumný prevodý stupen. já měl za lonské léto 5,6 kombinovanou. a zhruba 50- 60% je mesto. Jinak treba Havličkuv brod - HK sem jel za 4,7 litru. a jel sem tak 90 až 100km/h. To me po ceste pípla rezerva a PP ukazoval dojezd 170 km :D řadím na 2 000 ot. nejsem ten typ, co na semaforu vidi zelenou a za 1- 2- 3 a drzet na 3 tis ot. a brzda na dalsich semaforech. kuriozni mi prijde, ze s dvouhmotovym setrvakem si dalo jet na 1400 ot. a motor nic nenamital a po vymene za klasicky setrvak motor drzim ve vysich ot.(pri tech 1400 ot. se mu to ted uz moc nelibi) a spotreba je nižší tak pres leto ocekavam ze prumer jeste spadne dolu. Jinak si hlidam tlak v pneu, to ma taky svuj podil a klimu zapinam jen mimo mesto, po meste ne. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 S peugeotem je lepší chodit na origo dia, i když snad motor se dá diagnostikovat i na neorigo. Ostatní věci ne. Citovat
jakubisko,v Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 A kolik to stojí v origo servise ? to je docela drahy ne ? ja jezdim na dia do neorigo protže nic nechtej , ale taky se tam třeba díval na esp a abs a šloto v pohodě . Citovat
Guest Šindy 307 SW 125 kW Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Původně zaslal: jakubisko,v A kolik to stojí v origo servise ? to je docela drahy ne ? ja jezdim na dia do neorigo protže nic nechtej , ale taky se tam třeba díval na esp a abs a šloto v pohodě . V peugeotu jsem plaril 600.U kámoše 600 a poslal mě špatným směrem hledat chybu,takže jsem skončil v PEUGEOTU. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Origo diagnostika je pohodlnější. Vypíše přímo v čem je problém, pokud jsou nějaké nejasnosti, tak se nechá hledat podle kódů jako u neorigo. Hlavně se s ní nechá udělat úplně vše. Konfigurovat, přihlašovat nové díly atd. Citovat
jakubisko,v Odesláno 7. únor 2010 Autor Odesláno 7. únor 2010 no to bych mohl tech 600 kaček dát , abych veděl jestli není neco v pytlu .... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.