Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jsem sice laik ale při výše zmíněném problému podle mě stačí vyměnit spojku. Prokluzující spojka nemusí hned znamenat výměnu setrváku.

Jestli se mýlím tak to napište....................:papa

Odesláno

Nemýlíš se a je to tak.Ty můžeš mít jenom ojetou lamelu spojky,samozřejmě se mění i ložisko.Jenže,může se ti stát,že při demontáži zjistíš,že dvouhmota má svoje za sebou a budeš nucen ji vyměnit.Ale zákonité to nemusí být.Tak si hlavně přečti demontáž od ozzyho aby se ti nerozpadl spojkový váleček a netekl a směle do toho.

Odesláno

Známýmu servisákovi tekl simerink na klice, tak sundal převodovku, spojku atd. Má najeto 220 000 km a lamela a všechno OK. Je pravda že to auto jezdilo mezi dvěma městy v D po dálnici. 100kW HDi

Odesláno

No mě tekl právě taky (750kč) a jak ji sundaly tak zjistily,že dvouhmota je v prdeli.A i když lamela byla ještě dobrá tak už jsem to nechal vyměnit všechno,protože měnit za půl roku přítlačák,lamelu i ložisko a znovu platit demontáž je blbost.Už tak to bylo předražené jako prase,jako všechno na tomto autě viz odkaz :

Odesláno

Chlapi,

neviem prečo plačete za tie ceny opráv a komponentov? čo Vás vedie k presvedčeniu, že u iných áut je to inak? Napr. taký dvojhmotňák menil bratanec na lagune pred tromi mesiacmi, od ruky ho stál 650€, sused na A4 menil turbo pred pol rokom za 1500€ a takto by som mohol pokračovať. Proste k to má auto a nie traktor, tak hold aj oprava niečo stojí, toto už nie su škodovky, na ktoré si náhradné diely doslova vyrobíš:bojim

Skôr by to chcelo podporovať alternatívnych predajcov autodielov ako peugeot, aby boli nútení ísť s cenou dole. Ja som menil zatiaľ len prkotiny, ale podľa service boxu som ušetril na pár tankovaní:aut, keďže originál servisy som vylúčil hneď na začiatku:D

Odesláno

Je to pravda,když už si někdo koupí takové auto,tak musí myslet na to,že i může přijít větší investice,není to sice nic příjemného a každý se snaží ušetřit nějakou tu korunu,ale zas bych tu moc neplakal. Přeji krásnou druhou půlku víkendu :papa:papa

[upravil dne 14/2/10 ace11]

Odesláno

Vysvětlím ti to asi takhle,,pláčou\" tu ůplně všichni akorát né všichni si to přiznají.Protože tyhle stránky podle mne jsou hlavně založeny na tom,jak si co udělat sám a nemuset nad tím laborovat v servise za XXX na hodinu,protože co si nalhávat auta jsou rok od roku dražší a dražší akorát na to nejsou stavěny naše platy a peněženky. Ale auto je dnes životní nutnost,bez které tě kolikrát nevemou ani do práce .Ten kdo ,,nepláče\" a má na to se nebude zatěžovat nějakým fórem a hodí to do servisu rovnou.No a jelikož auto a život není jen o opravách,ale i radostech a zábavě tak jsou tu i kolonky na jiné příspěvky.Tak to vidím já.

Odesláno
Původně zaslal: bara

Vysvětlím ti to asi takhle,,pláčou\" tu ůplně všichni akorát né všichni si to přiznají.Protože tyhle stránky podle mne jsou hlavně založeny na tom,jak si co udělat sám a nemuset nad tím laborovat v servise za XXX na hodinu,protože co si nalhávat auta jsou rok od roku dražší a dražší akorát na to nejsou stavěny naše platy a peněženky. Ale auto je dnes životní nutnost,bez které tě kolikrát nevemou ani do práce .Ten kdo ,,nepláče\" a má na to se nebude zatěžovat nějakým fórem a hodí to do servisu rovnou.No a jelikož auto a život není jen o opravách,ale i radostech a zábavě tak jsou tu i kolonky na jiné příspěvky.Tak to vidím já.

:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...