Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No samozřejmě nemusí. Ale pokud bazar napíše MR 2003, na 99% to bude RV2002, ale 2003 vypadá líp, tak nenapsali rv, ale mr. btw. kde vidíte tu navi?

Odesláno

Ja ale nechci hledat vady, klidne si priplatim, ale musi to byt tip top. Vim ze sem narocnej, ale nekupuju to na tyden a jedna se o dost penez ktery hned tak myt nebudu. Budu se opakovat ale nehrotil bych to tak kdyby na trhu minuly rok nebyly tak pekny kousky. Nechci z nouze brat to jediny co je na trhu, mam urcitou predstavu

Odesláno

Hele a proč chceš za každou cenu auto na X let? Necháš si ho rok, něco najedeš, vyděláš a koupíš lepší, ne? Přijde mi to lepší než si koupit auto, čekat až cena spadne na 10.000 a pak vybrat všechny prachy a koupit si něco za stejnou cenu...

Odesláno

Ja si pujcil penize od banky, ale nejen na auto, jeste na jiny veci do bytu. Auto jsem chtel koupit jako prvni,ale jak se to zaclo protahovat tak jsem koupil vse ostatni a ted jen cekam na auto. Na dyl to bude proto ze jsem ted na par let zadluzen a jiny auto urcite nebude. Chapes? Nevydelavam tolik abych nasetril 200 tisic.

Ta navigace je soucasti palubniho pc. Na Sautu je vyfocena detailne

Odesláno

Hledat vady, nemusíš je hledat, ale jen o tom polemizovat třeba když si necháš sehnat výpis o tom co bylo měněný a najdeš něco co může něco znamenat třeba nárazník a maska, můžeš jim říct, že to bylou bouraný a tak, lidi v bazarech se daj lehce zlomit určitě si na tom autě přirazili hodně procent tak jim pár procent dolu nic neudělá.

shwaara: jak píše stejny306 je součástí displeje vypadá vcelku stejně jak na palubní počítač jen má vedle sebe kolečko s infra na příjem od dálkovýho ovladače, protože jinak ovládat nejde. a s tim autem na x let, no ono to asi moc lehký nebude, před rokem jsem si koupil auto za 65 s tim, že se bude msuet něco opravit, narval jsem do toho dalších asi 40t a teď kdybych ho chtěl prodat tak víc jak za 50 t byto nešlo (a to neni opravený všechno), asi jsem narazil na nějakej extra poruchovej kus nebo najeto 140 t bylo hodněkrát podtočený :-D a poslední variantu, ale tu jsi nechci připustit, že se k autu chovam špatně.

Odesláno

Ja vim jak tlacit na bazar a udelam to, jen tenhle kus mi nevyhovuje. A s tim autem na dyl-docela se bojim ze schytnu spatnej kus a nakonec nebudu mit ani penize ani auto, to by me odvezli. Auto je muj nejvetsi konicek. Je mi jasny ze takovy stesti jako s 306 uz mit nebudu (3 a pul roku bez poruchy, az na cidlo airbagu pod sedackou) ve 406 je to precpany elektrikou. Ale to uz je holt riziko koupe ojetiny.

Odesláno

a co takle zkusit dovoce aut? myslim, že je hodně firem co na zakázku vozej auta z ciziny jen řekneš parametry a oni to seženou a když to bude s ciziny tim snad i možná líp, že to nejezdilo po čr silnicích

Odesláno

To vis ze me to napadlo. Ale uz sem to tu zminoval-vsimnul sis kolik stoji mnou pozadovana 406 treba v nemecku? Vic nez tady a to jeste pripocti provizy pro dovozce

Odesláno

klik

stojí okolo 130t, jen má radio na cd, ale asi ne original nevim jestli si chtel original nebo ne. je to asi 300 km od Ltm (tam totiž bydlim :-D), nevim kolik by to vyšlo s provizí pro dovozce a tak, ale kámoš když si dovez auto z německa, zajel tam s tátou a domu jeli každej svym, nevim jestli se to tak může dělat. ale jinak máš pravdu z ciziny jsou 406 o hodně dražší, ale celou dobu jsem is myslel, že auta z ciziny jsou levněší.

[upravil dne 9-2-10 Bendy_-]

Odesláno

Připadá mi, že si chceš akorát tak pořádně naběhnout, s takto určenými kritérii. Ale kdo chce tam...

Zrovna tady na klubu se nabízí maximálně udržovaná 2,2HDI od docela puntičkáře, co neojebává údržbu, a za podstatně menší prachy než to neznámé někde. Pokud kupuju auto na pár let, a nejen na chvilku, zajímá mě především historie. Tohle je ani ne za kilo, když někde koupíš něco za 130 plus reálně dalších 30 za pořádný servis, jseš v tom za 60 navíc za auto, které stejně jede hůř. Kór když máš prachy na půjčku tohle uvažování nechápu už vůbec.

Odesláno

I tenhe nazor mi uz par lidi reklo, ale neco chci a vim proc to chci a diesel nikdy. Ale kdo vi jestli uz v lete nebudu natolik zoufalej a vemu i ropu. Napadli me 2 nepodstatny otazky,ale odpovedi me dost zajimaj: 1.Ty krasny bily budiky co jsou v nekterych 406 se tam davali v urcitych vybavach nebo od urcityho roku? 2. A proc maji nektery 406 navic jeste treti malej budik, vypada to jako teplota oleje, ale nejsem si jistej. Kupe ma v kaplicce normalne 5 budiku, ale sedan jen nekdy.

Odesláno

tyhle kriteria jsou zcestny, to chce nejaky auto o kterym se neco vi a ne ze bylo privezeny nekde tamle a 130tis do pochybny 406 je ranec..ja kupoval pred casem auto za 120, dovezny od kamarada z F a jediny co jsem resil byla bezna udrzba (tuk tuk), u nas do bazaru bych nepachnul v dnesni dobe. Jinak plny souhlas s oddiem

Odesláno

Diesel? Vsechno je na to drazsi, rad motor tocim, vstriky, turbo, vaha vzduchu atd. Proste mnohem vic veci co se muze rozbit. A ja nemam zas tak velkej rocni nabeh aby se mi diesel vyplatil. Ale i kdyz preklenu tuto vsechno tak srdce voli benzin. Proste to tak je.

Odesláno

Ježiš to jsou bláboly. Všechno je prej na to dražší. Kvůli tomuto vyhodit za auto o 60tis víc, ještě k tomu oproti prověřenému, a mít i na spotřebě kilometr o 1Kč dražší, to je fakt úlet. Ani kdyby se na tom dieselu vysypalo úplně všechno - což je nesmysl, tak to tenhle rozdíl neudělá. Nad některými úvahami opravdu zůstává rozum stát... Ale vaše věc, jsou to vaše prachy, co házíte nesmyslně do kanálu.

Odesláno

Mno, já teda mám 406 z 2003, 2,0i benzín, jednu z posledních, v automatu. Ale jestli si myslíš, že měly vychytaný mouchy, tak to teda ne. Předtím jsem měl stejnej model z 1993 a závady se objevily v podstatě stejný. Teď už jsem je vychytal. Auto mám na podnikání, takže minimálně do léta ho neprodám. I když - nikdy neříkej nikdy ... ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...