Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lidi ja uz jsem zoufalej. Od leta mam konecne penize na auto a od leta jako by se po nich zem slehla! Muj problem totiz je ze chci 406 sedan, motor 2.0 nebo 2.2 benzin, rok 2003 a vys, z vybavy mi zalezi jen na digi klime a cd prehravaci. Jeste na jare minuleho roku byly alespon ty 2.0,ale to jsem jeste nemel penize. Sotva sem je dostal tak uz 3/4 roku jen cekam a nic. Je to normalni? Nechci se snizit k 1.8 toho bych urcite litoval.

Odesláno

Minimalne 130000 obcas nejaky tisic pribude (vzdy po vyplate) + prodam nebo muzu dat protiuctem svoji 306, v bazaru mi za ni nabidly 30000, takze cenove sem ok. I posledni vyrobeny 406 jdou malokdy pres 150000, zvlast ty s velkym benzinem.

Odesláno

Diesel opravdu ne. To by bylo moc jednoduchy, tech je na trhu plno. Pro me vitezi vzdy benzin. Myslis ze sezenu slusnej kousek v pozadovanym roce za 100 tis? Minuly rok kdyz jeste byly tak minimalne za 130 tis.

Odesláno

Koukam i do nemecka, ale tam jsou 406 drazsi nez tady a je jich tam malo a to jeste musim pripocitat naklady za dovoz a prihlaseni. Kez by bylo euro zase za 22kc. Rikam ze uz jsem zoufalej. Treba se zase vylihnou na jare

Odesláno

Za 135 Ti přenechám svoji 607 2.2i :) Ale je to 2001. Sedan, aut. klima, 8x bag, tempomat, ESP, 4x vyhř.sed., ... Já fakt nechápu, proč jsou teď cca stejně starý 607 za cenu 406 :nevim

Odesláno

Taky sem si vsimnul ze 607 jsou podezrele levny. Na me je 607 moc velky, na me je vlastne velka i ta 406, ale myslym do budoucna a hodne mi zalezi aby to bylo co nejmladsi. Bude to auto na dyl

Odesláno

stajnymu 306.Ja som si pritiahol levika z holandska (trochu starsieho)dam ti dobru stranku je to inzercia z celeho holandska snad sa ti tam nieco zapaci www.gaspedaal.nl

Odesláno

Tak jsem koukal i ven a jsem zdesen. Jakto ze mimo CR stoji posledni kusy 406tek klidne pres 200 tisic v prepoctu? To uz je vazne sila. Mame tady momentalne asi nejlevnejsi ojetiny, jen nemuzu najit co chci. Bojim se ze koupim ze zoufalstvi nejakej nesmysl.

Odesláno

Taky mi to napadlo, ale za 160 moc 407 neni a kdyz tak v hroznym stavu. To uz radsi vemu 406 ze zaveru vyroby kde uz ma vychytany vsechny mouchy. A ted me nekdo ukamenuje,ale me se 406 i vic liby. A jelikoz uz nemuzu bejt bez auta tak zvitezi varianta cekat do jara.

Odesláno

jj máš pravdu 407 už není pěkná vypadá jak kdyby ju někdo rozšlápl:blicismajlik

[upravil dne 8/2/10 zzipCZ]

[upravil dne 8/2/10 zzipCZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...