Buldozer Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Zdravím, Poslední měsíc pozoruju že moje 406 skáče jako koza, pověstná měkkost a ladnost překonávání nerovností a děr ja ta tam, dokonce jen mírně zvlněná silnice moje auto dělá rozskákanou kozou.Příde mi že to vůbec netlumí jako by to šlo na tvrdo.Mohli by to bej pružiny? Nebo tlumiče? Předem díky za rady:roker Citovat
lubokpz Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Ak sa nezmenila výška auta, tak je to tak ako píše zzipCZ - tmiče Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 tlumiče bezhlavě neměň, sjeď nejprve na test tlumičů, není to drahé a uvidíš,jak na tom jsou... Citovat
Chepp Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 ozzy56: mohu se jen zeptat o co se jedna pri testu tlumicu??? mam teda na predku novy protoze to byly uz hajtry.. ale premyslim o zadku... Citovat
ozzy56 Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 jedná se o to,zda tlumič splňuje útlumové hodnoty--za 15 minut hotovo...,nemá cenu měnit něco,co je třeba ještě v normě... Citovat
Buldozer Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 diky moc v kvetnu du na technickou tak tam ten podvozek skousej ne? tak uvidime:-) Citovat
P607Olda Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Na technické podvozek nezkoušejí. Přesně řečeno, zkoušejí vůle, ale nezkoušejí tlumiče ani geometrii. Zajeď si na zkoušku tlumičů (do 200 Kč) a podívej se, jak se sjíždí gumy, případně nechej seřídit geometrii - to taky může způsobit tvrdost podvozku, když je geometrie úplně rozhašená. Mohl by taky být zatuhlý některý silentblok nebo kloub na podvozku. Citovat
punkac Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 u nás to maj v Barumu, najedeš na hopsadlo, auto si zaskáče z počítače vypadne křivka pro každé kolo, zaplatíš 160 Kč a odjíždíš z grafu je hezky vidět, jak pravým předním vymetu každou díru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.