Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Což jen dokazuje, jak důležité je dodržení výroby... ne?

vyráběl jsem tažné tyče pro odtah nákl. aut s nosností do 40 tun. To oko udělám levou zadní :). Dříve se na těch našich starých popelnicích urve ten závit,co do něj oko šroubuješ...,v cause ,,oko,, končím :papa

Odesláno

Já ne. Když se urve závit v autě a něco se v tomhle důsledku poškodí, uhradí to pojišťovna. Když se urve HM voko, neuhradí nic. Aspoň tak by to mělo fungovat.

Odesláno

A Ty si myslíš, že nepozná? Třeba jen analýza lomu, nebo materiálu velmi rychle prozradí, co je to zač. A kdo nebude chtít platit, tak si tu analýzu udělat nechá. A cenu zaplatí vyník. :-/ No, ale budiž... Zlatý český ručičky... Už vím, proč nás v Evropě nemaj zrovna v oblibě.

Odesláno

tak to ho mužou hned vzít za jiný kola...x lidí má na autě jiná kola než má mit...atd...takže zase to je jen o lidech...je jasný že analýza by to potvrdila...ale museli by mít origo oko atd...to oko jsi schopný udělat v lepší kvalitě než origo....

Odesláno

Ano po kolách půjdou taky, dokonce jsem musel uhradit škodu při nehodě, kdy mi paní nedala ve Dvoře Král. u Billy přednost. Údajně kdybych měl 15ctky, které mám v TP a né 16ctky, tak bych to ubrzdil. Blbost to samozřejmě je, ale od té doby si dávám pozor, co dávám na auto. Si piš, že když budeš po pijišťovně chtít uhradit 40 tis. za zničené světlo, haubnu a lak na nárazníku tak se v tom šťourat budou. Origo oko sehnat není pro likvidátora sehnat či s lomeným okem sjet do autorizáku. U nás ve firmě vyrábíme stroje na zakázku a dodáváme ruční řezačky na textílie, kevlar a podobné materiály. Možná by jsi se divil jak často je u nás Policie či pojišťováci různých pojišťoven pro posudky.

O té kvaslitě lepší než origo pochybuji a to zejména z důvodu že kvalita není žádným měřítkem. Abych tvrdil, že je to kvalitnější, tak bych musel mít atesty. Nehledě na to že nemáš s čím srovnávat dokud si nenecháš udělat mechanickou a chemickou analýzu původního materiálu oka :-) Prostě je to na každém, jak si to udělá, ale nechtěl bych jet okolo, až to rupne :D

Odesláno

No mě už oko kolem hlavy prosvištělo... kolega mě táhnul tenkrát jsem měl Favorita... na křižovatce na mě zapomněl a se sobě vlastním zagumováním se rozjel. Oko se roztrhlo a kus mi prosvištel mi okolo otevřenýho okýnka... nic se naštěstí nestalo. Byl to originál, mimochodem ...

Jinak co se týká pojistky tak mám za sebou 2 případy kdy 1. co kontrolovali je rozměr a vzorek pneu. Prostě je to jejich kšeft a když můžou tak nezaplatí a tohle je tak častý problém, že se snadno spousta lidí nachytá. Samozřejmě, že je to absurdní. Jenom když vezmu 2 druhy destiček tak jsou rozdíly v brzdné dráze propastný, ale to nikdo nezkontroluje, že...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...