Medvěd Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Goldfist -další smutnou událostí byla pro mě příhoda u polikliniky ve Vysočanech, najel jsem na vyvýšenej přechod, kterejch je směrem k Balabence několik, následovala rána, smrad a auto kleslo na pravou přední stranu...zastavil jsem , auto odstavil mimo silnici a jelikož jsem byl na cestě do práce, pokračoval jsem tramvají...večer jsem se dostavil k autu, nechal odtáhnout k práci, kde máme dva servisy a nechal ho tam do rána. Druhej den jsem sehnal přes kolegu parádní servis v Průhonicích, dojeli s odtahovkou a odvezli si auto na druhej konec Prahy... Kdybys fórum pročítal pořádně, věděl bys, že cca 1 000 m od polikliniky ve Vysočanech je partner klubu a tak bys třeba auto nemusel táhnout až do Průhonic. .... Citovat
Goldfist Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Šalda Jinak ty kola co chceš budou vypadat asi takhle: áááááá, doprčic, doprčic, to sem neměl vidět, to sem neměl viděěěěět....teda mýmu oku k tomu autu dost sednou...na léto asi budu muset koupit Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: Goldfist -další smutnou událostí... Kdybys fórum pročítal pořádně, věděl bys, že cca 1 000 m od polikliniky ve Vysočanech je partner klubu a tak bys třeba auto nemusel táhnout až do Průhonic. .... no jakožto \"novej\" pražák a ne zrovna bohatej člověk jsem chtěl co nejlevnější variantu...přes kolegu to dopadlo si myslim nejlíp...odtah mě nicmoc nestál, díly levný a lidi tam jsou moc ochotný...nejsem zatim řádnej člen, tak jsem si samozřejmě neprohlížel partnery, vim o dílech od autokelly a autobenex, ale servisy sem neprojížděl, neboť mi až tak o slevy nejde, mě jde hlavně o to, že čekám, že tu v klubu poznám lidi co maj zkušenosti s vozem, kterej vlastnim, vědi co kam strčit a co kam nestrkat Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: Goldfist ...co fesťáky, jezdíš? Nějaký Masters of rock,brutal assault, basinfirefest nebo tak neco? jinak co se týče vkusu a nevkusu....jsou tam pěkný případy taky se pořád přemejšlim, co jak udělat, abych toho pak nelitoval bohužel na to auto myslim už i v práci Moc ne,není na to čas,mám náročnou práci (TIR:D) a o víkendech buď garáž nebo hospoda:D:D:D Neboj se do auta říznout,jde jen o první chvíli strachu a pak to jde samo,ale 4O6 je krásná sama o sobě,stačí jen kola,podvozek a pak si jen vyhrát s interiérem a detailama jako šroubečky,čočky do světel:D:D:D A hlavně přívětivou šrajtofli:D:D:D jo ty jezdíš s kamíkem, tak to si budem ještě víc rozumět, to je můj sen už od dětství, ale bohužel nemam ani skupinu C a ceny teďka nejsou příhodný a práce taky neni moc, takže ještě počkám...zatim jsem odhodlanej, kdyby se objevila nějaká práce kde by se jezdilo s náklaďákem, kde bych potřeboval jen skupinu C, tak těch skoro 50 kolíků dát a udělat si to Cčko i s profesákem...ale zatim zůstávám pracovat tam kde jsem... Citovat
dzana.m Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Goldfist Původně zaslal: tommas11 urco sice nevim jestli stihnu hned zacatek sezony ale urco se nekde ukazu hlavne nejakej srazek si dam docela to tu u me zacina byt srdecni zalezitost takze urco nejakej peugeot srazek si dam:aut no snad se taky někam dokopu na nějakej srázek...na autě bych toho chtěl tolik změnit a nemam s kym konzultovat, tak sraz přijde vhod skus konzultovat Pe.Tr ten má 406 kombi a pekne udelanou Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Hoj vítám tě , v mem podpisu je link na me tema , mám na autě ty tve vysněné Dezent V Dark , bohužel po zkušenosti , jsem z nich udělal zimní sadu a na leto mám AEZ Xylo , ta špatná zkušenost spočíva ve variantě černá leštěna, tu černou plochu neumyješ ani solvinou a kartačkem na ruce , burt tam bude vidět špína , tak pokud mohu doporučit tak se mrkni na Dezent V a ne na Dezen V Dark . mimochodem kdybys chtel mám ted možnost tyto kola mit v 15\" za 2313,- s dph kus a v 16\" za 2675,- kus s dph , kola nová včetně homologace a typoveho listu a nemáš to ke mně daleko , Praha Zdiby Citovat
309GT Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Goldfist jo ty jezdíš s kamíkem, tak to si budem ještě víc rozumět, to je můj sen už od dětství, ale bohužel nemam ani skupinu C a ceny teďka nejsou příhodný a práce taky neni moc, takže ještě počkám...zatim jsem odhodlanej, kdyby se objevila nějaká práce kde by se jezdilo s náklaďákem, kde bych potřeboval jen skupinu C, tak těch skoro 50 kolíků dát a udělat si to Cčko i s profesákem...ale zatim zůstávám pracovat tam kde jsem... jj,jezdim,ale teď zatím jen na malym s vlekem,ale na kamík se chystám (ale není kam spěchat) Ono třeba ty profesáky zrušej,beztak je to úplně na ho... Citovat
Goldfist Odesláno 5. únor 2010 Autor Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: dzana.m Původně zaslal: Goldfist Původně zaslal: tommas11 urco sice nevim jestli stihnu hned zacatek sezony ale urco se nekde ukazu hlavne nejakej srazek si dam docela to tu u me zacina byt srdecni zalezitost takze urco nejakej peugeot srazek si dam:aut no snad se taky někam dokopu na nějakej srázek...na autě bych toho chtěl tolik změnit a nemam s kym konzultovat, tak sraz přijde vhod skus konzultovat Pe.Tr ten má 406 kombi a pekne udelanou no Pe.Tr má kombi úžasný, ale k takovýmu vzhledu se ani nepřiblížim... Původně zaslal: Pe.Tr Hoj vítám tě , v mem podpisu je link na me tema , mám na autě ty tve vysněné Dezent V Dark , bohužel po zkušenosti , jsem z nich udělal zimní sadu a na leto mám AEZ Xylo , ta špatná zkušenost spočíva ve variantě černá leštěna, tu černou plochu neumyješ ani solvinou a kartačkem na ruce , burt tam bude vidět špína , tak pokud mohu doporučit tak se mrkni na Dezent V a ne na Dezen V Dark . mimochodem kdybys chtel mám ted možnost tyto kola mit v 15\" za 2313,- s dph kus a v 16\" za 2675,- kus s dph , kola nová včetně homologace a typoveho listu a nemáš to ke mně daleko , Praha Zdiby díky....takže myslíš, že jakýkoliv kola s černou leštěnou nebrat...no mrknu na ty dezenty V, škoda že teďka nemam prachy, bych je bejval koupil...Praha Zdiby, tam mam tušení jsou někde u dálničky dva Lukoily, tam jezdim občas Citovat
Goldfist Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Měl bych na vás jeden dotaz ohledně palubky...chtěl bych ji nějak obarvit, koukal jsem tu na barvení pomocí fólie, ale mě zaujalo barvení normálně barvou, tušim že to bylo sprejem, může mi tu někdo dát jakou barvou je nejlepší to stříknout? Zatim ještě stejnak nejsem pěvně rozhodnutej jakou barevnou kombinaci použít v interiéru, ale už mam jednu vyčíhnutou... Citovat
Goldfist Odesláno 13. květen 2010 Autor Odesláno 13. květen 2010 Tak mi dneska přišly nový kola - Dezent V Dark 7x16 ET 15 a po víkendu půjdou spolu s pneu od Neona (dík za ně) na autíčko Citovat
Goldfist Odesláno 19. září 2010 Autor Odesláno 19. září 2010 Něco málo nového fota jinak koukal jsem na fotky ze srazu - bomba snad už taky budu mít čas se zúčastňovat Citovat
Qcko Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Sakris, tak presne takuto farbu som chcel ... mam sice o odtien bledsiu, kazdopadne to mas paradne Citovat
Goldfist Odesláno 20. září 2010 Autor Odesláno 20. září 2010 Sakris, tak presne takuto farbu som chcel ... mam sice o odtien bledsiu, kazdopadne to mas paradne díky moc tak aspoň budu mít s kym probírat kombíky :-P Citovat
Goldfist Odesláno 25. duben 2011 Autor Odesláno 25. duben 2011 Jedna novější fotka :-) Uploaded with ImageShack.us Citovat
zpozdilek Odesláno 5. leden 2012 Odesláno 5. leden 2012 moc krasny auto , co je to za kola ? 16? jinak at slouzi krasny car - tuto farbu mam v sedanoj, a tedka jsem si poridil stribrnou ale taky kombi. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.