delnasek Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Asi tak před dvěma lety se mi rozpadla řemenice rachotilo to tak sem si to nechal vyměnit a v pohodě. Po roce stejný problém -reklamace řemenice plus výměna řemene napínacích kladek. Všechno napnuto jak má být udělán kryt z boku aby mi na to netekla voda a stále kvičí asi řemen. Dřív to dělalo za studena po zahřátí přestalo ted naopak po startu nekvičí začne zhruba za dvě minuty. Sem z toho auta zralý do blázince má někdo podobný problém? Citovat
delnasek Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 ještě sem zapoměl že spejem na řemeny sem to zkoušel stříkat zlepšení tak na 12hodin posléze opět kvíkot Citovat
marko306 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 skúsil by som najskôr vyčistiť kladky a remenice remeňa, alebo vymeniť inú značku remeňa. Citovat
delnasek Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 kladky mám nedávno nové a řemen myslím dokonce originál Citovat
Holland Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Zdravím,dřív se řemen natřel mýdlovou vodou tak to zkus-já to taky dělal!! Citovat
21Grams Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Skontroluj si ci mas vsetky kladky v jednej osi, ci nejde na niektoru remen trochu zosikma. Mne to robilo servo, vydralo sa ulozenie vo vnutri a cela jeho remenica bola o par mm dovnutra (na samotne servo to nemalo vplyv). Citovat
EXI.60 Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 nemáš v háji ložisko na alternétoru nebo servu?Pak to jde těžko a řamen to neutáhne Citovat
Budhas Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Zkus ručně zatočit se všema \"kolečkama\" a musí jít volně, jak altík, tak zbytek...pokud máš klimu, tak to může dělat i kompresor... Citovat
Jindras Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Může to být jak alternátor-(ložisko+ochrana proti přetočení zpět),jinak pokud dáváte řemen nový kupujte gates-je to z lepšího maateriálu-viz katalog auto kelly,kde je tento řemen z lepšího materiálu + název uveden....-vyplatí se to dost ty levné sice fungují,ale nemají takovou elasticitu a pružnost a věřte někdy to je znát.... Citovat
nimor Odesláno 21. červen 2010 Odesláno 21. červen 2010 Mam ten isty problem. Po vymene remenice na klukovke a remena mi casom zacal remen piskat. Bol som v servise, tam to mechanik vycistil /remen aj kladky boli zanesene/ a prestalo to piskat. Zaroven mi odporucil namontovat spodny kryt motora, aby tam neslo tolko spiny. Este dodam ze remen menim uz 2x v priebehu troch rokov, nakolko prvy mi poskodil maly kamienok ktory sa dostal medzi remenicu a remen. Kryt snad pomoze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.