Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi tak před dvěma lety se mi rozpadla řemenice rachotilo to tak sem si to nechal vyměnit a v pohodě. Po roce stejný problém -reklamace řemenice plus výměna řemene napínacích kladek. Všechno napnuto jak má být udělán kryt z boku aby mi na to netekla voda a stále kvičí asi řemen. Dřív to dělalo za studena po zahřátí přestalo ted naopak po startu nekvičí začne zhruba za dvě minuty. Sem z toho auta zralý do blázince má někdo podobný problém?

:roker

Odesláno

Skontroluj si ci mas vsetky kladky v jednej osi, ci nejde na niektoru remen trochu zosikma. Mne to robilo servo, vydralo sa ulozenie vo vnutri a cela jeho remenica bola o par mm dovnutra (na samotne servo to nemalo vplyv).

Odesláno

Může to být jak alternátor-(ložisko+ochrana proti přetočení zpět),jinak pokud dáváte řemen nový kupujte gates-je to z lepšího maateriálu-viz katalog auto kelly,kde je tento řemen z lepšího materiálu + název uveden....-vyplatí se to dost ty levné sice fungují,ale nemají takovou elasticitu a pružnost a věřte někdy to je znát....

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Mam ten isty problem. Po vymene remenice na klukovke a remena mi casom zacal remen piskat. Bol som v servise, tam to mechanik vycistil /remen aj kladky boli zanesene/ a prestalo to piskat. Zaroven mi odporucil namontovat spodny kryt motora, aby tam neslo tolko spiny. Este dodam ze remen menim uz 2x v priebehu troch rokov, nakolko prvy mi poskodil maly kamienok ktory sa dostal medzi remenicu a remen. Kryt snad pomoze.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...