Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,mám na autě značky které už jsou docela v nic moc stavu a asi mě bude brzo čekat jejich výměna.Chtěl bych ale na auto značky (nebo alespoň přední) jako se dává na US cars (čtvercová)...nemáte s tím někdo zkušenost?Musí se dokládat že to je na normální evropské auto?Asi to bude dražší,co?Díky za každou radu....:papa

Odesláno

Mám pocit, že takové značky jsou za příplatek a v menších okresech asi ani nebudou skladem (tzn. nejdřív objednat, zaplatit a pak ještě nějakou dobu čekat). Taky nevěřím tomu, že by sis mohl vybírat jakou číselnou kombinaci chceš na autě mít - to, co lze za pomoci obálek docílit u běžných RZ bude v tomto případě mnohem těžší.

Pak ještě nevím, zda není nějak stanoveno kde má jaká RZ být - v Praze bývalo kdysi spousta aut se čtvercovým formátem (celá řada SPZ AED - XX-XX), ale čtverec jsem viděl vždycky jen vzadu (stejně tak autobusy či náklaďáky měly žluté SPZky vepředu klasické, vzadu jiný formát - RZ už mají UNI i oni).

[upravil dne 4/2/2010 Medvěd]

Odesláno

Mě na kombinaci čísel nesejde,jak se říká hnusné číslo si nikdo jen tak nezapamatuje:D U nás jezdí Audi A8 co má tyto SPZ,ale je právě dovezená z US a má na to přizpůsobené nárazníky a kufr...ale díky za pomoc,asi tam pak někdy zajdu a vyřídím to,chci jí jen na předek....

Odesláno

Koukněte do vyhlášky o registraci motorových vozidel. Teď nevím číslo. Ale podle mě je to standardní RZ a neměla by být za příplatek. Výběr je dán konstrukcí místa na vozidle určeného k montáži RZ, nikoli svévolným přáním majitele vozidla. Myslím, že když si řekneš o \"čtvercovou\" tak ji i dostaneš bez problémů. Jestli ovšem nemají otypována vozidla a tomu adekvátně automaticky dávaj provedení RZ.

Odesláno

když řekneš že ti tam ta dlouhá nevleze tak ti dají to větší nevím jak na osobák ale na traktor ti dají jakou chceš a třeba jen jednu do zadu

Odesláno

309GT:

Nevím proč by to mělo být za příplatek. Následně si vyber jaký se Ti hoděj, abys jim pak jasně řekl ten typ (podle infa v obrázku si to změř, kolik máš místa a jak moc Ti budou koukat dolu). Pro Tebe asi typ 115 nebo 116, protože 105 nebo 106 je moc velký.

Na objednávku by to nemělo být nikde, leda že by to někdo předním vybral. Všude by měli mít nějakou zásobu.

Možná dostaneš nějakou historickou z počátku. Jako třeba 1S1 apod. Měli by prostě mít od každého typu něco, mrkni na ten web Spatřené RZ, jaký se naposledy dávali toho typu, který chceš.

A až půjdeš vracet ty starý, tak je případně zohýbej, aby to vypadalo, že jsi je tam nějak rval, aby kdyžtak neměli kecy.

Pokud půjdeš jen měnit, mělo by to být asi těch 450 Kč, nebo už je to dražší?

Podle mě by Ti je měli vyměnit bez keců, bez nějaký zdůvodňovní, že tě Policie zastavila a že máš ohnutou značku apod.

Problém je třeba s umístěním ke straně vozidla, to by mělo být zapsáno v TP.

[upravil dne 4/2/2010 Marcel505]

Odesláno

treba ja sem dostal za to ze sem mel predni znacku prilis nizko u zeme..nesplnoval sem 20cm:Dod te doby o tom uvazuju...coz je asi pul roku

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

treba ja sem dostal za to ze sem mel predni znacku prilis nizko u zeme..nesplnoval sem 20cm:Dod te doby o tom uvazuju...coz je asi pul roku

musiš dat auto viš :D

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Marcel 505: Díky moc:super

Doufám že vybereš, dej pak vědět jak jsi dopadl + foto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...