Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

:xvul Jelikož je zima a mám nevytápěnou garáž, tak mě napadlo, že by jsme si mohli ,,zablbnout\" na letišti, pokud by byl sníh a možnost smykování a pod. akcí. Je to už nějakou dobu, co se uskutečnil poslední minisraz v Týně nad Vltavou. Navrhuji 13.2.2010. Záleží na počasí. A čas? Tak okolo 12hodiny, jelikož budu po noční. Sejít se můžeme na obvyklém místě na parkovišti pod poštou. Ale to by se kdyžtak upřesnilo. A program? Tak jako vždy z 75% na místě podle situace + počtu členů a zájmu. Myslím si, že tak na 2-3 hodinky se sejít a popovídat neuškodí a pokud budou podmínky a sníh, tak si myslím, že to bude bezva!

[upravil dne 9/2/10 OK406]

Odesláno

:myslim

zajímavé..zrovna v tomto termínu bych měl jet do ČB k našim..bych se i jel kouknout na vás - jihočechy:super..ale mám takový tušení, že asi pojedem až právě v sobotu dopo teprve z domu, takže bych vás už nestih..mno ještě uvidím..

Guest Scratch
Odesláno

OK 406 snadardne nejezdi, ale taky nevim, proc poradat sraz v terminu ofiko srazu :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

OK 406 snadardne nejezdi, ale taky nevim, proc poradat sraz v terminu ofiko srazu :myslim

no uz jednou poradali minisraz v Tyne v ten samy den co byl oficialni sraz klubu na Temeline, coz bylo asi 5km, tak si to ted zopaknou :)

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Dejte vědět pač bych se taky rád podíval a zatáhl pár ruček :aut upřesnit datum a čas a sme tam jak na koni

Odesláno

Takže proč v tomto termínu? Jelikož mi jindy nevycházejí služby a navíc v daném termínu mám volnou sobotu, i když budu po noční.

Scratch: OK406 by na sraz rád jel, ale buď časově a nebo pracovně či rodinně mi to nevychází.

Ferry: nebylo to den předem? Ted nevím přesně. Ale to se spojilo s trháním jablek(Švejk). Jinak časově mi to nevychází, tak pro ty, co nejedou na klouzání, tak alespoň něco uspořádám unás. Hlavně, aaby byl sníh!

Tommy306: Není problém přijet později. Jak jsem psal, tak začátek bude asi okolo 12 hod. Budu po noční, tak proto tak pozdě. Jinak z ČB do Týna n/Vlt. je to cca 35 km + letiště cca 6 km.

Chozeluizskuner: Každý je vítán. Jinak datum je stanovení a čas skoro taky.

Věřím, že bude sníh! A program je většinou až doplňován v průběhu minisrazu. Ale to ,,stálý\" účastníci ví;).

Pokud bude sníh, tak by nebylo špatné vzít si saně nebo boby a tahat jej na laně po letišti;):myslim.

A ještě, kde se sejdeme? Navrhuji opět na parkovišti pod poštou u Betyny;). Pro nové účastníky minisrazu je vše popsané ZDE, akorád bude místo zeleně všude sníh=doufám.:)

Věřím, že se dostaví i Honza406-komisar, Švejk, Mef, Ma.R.i., Mares, nemec.cb, prostě všichni, kdo se zjiž zúčastnili několikrát minisrazů v Týně. p.s. teplé oblečení + občerstvení (řidiči a děti né alkohol) sebou. Možnost udělání ohně:myslim A samozřejmě, že i dobrá nálada.

[upravil dne 5/2/10 OK406]

Odesláno
Původně zaslal: švejk

svejk se nedostavi, ten jede na klouzani :)

Tak příště a děkuji ti za vše (však víš za co):super

Vidím to na začátek okolo 12 hodiny a na cca 3 hodinky.

[upravil dne 8/2/10 OK406]

Odesláno

13.2. asi nebudu moct z pracovních důvodů a také proto, že mne čeká oprava auta.. (Nárazník, levá mlhovka, atd..) :nevim tak snad někdy příště! ale děkuji Oldo za pozvání, rád bych přijel.. Ještě je zde varianta, že bych provětral P 207, ale tose ještě uvidí :-)

Odesláno

Dovolím si dodat GPS souřadnice parkoviště, kde je naplánován sraz:

49°13\'29.754\"N, 14°25\'7.103\"E

Pro jistotu přidám i malou mapu Týna nad Vltavou pro ty, kteří to tady neznají. Snad vám pomůže. ;)

mapap3y.png

Jak je zmíněno v návodu od OK406, parkoviště je rozděleno na tři části, ale myslím, že několik vozidel značky Peugeot vedle sebe určitě nikdo nepřehlídne. Těšíme se na vaši hojnou účast. ZÁBAVA PŘEDEVŠÍM. Počítáme i s účastí Plzně a Olomouce. Vítán je opravdu každý. :super

Zároveň bychom poprosili členy, kteří se mají v plánu zůčastnit srazu o echo, ať víme na koho máme čekat. Díky :cool::papa

[upravil dne 9/2/10 peugeot09]

Odesláno

Děkuji Peugeot09 za pomoc. Jinak budeme ve spodní (největší) části. Jinak parkoviště se nachází nad OOP Týn nad Vltavou ( policií). Jinak mobil na mě je 731805990, pokud by někdo bloudil a podobně. Snad bude počasí rozumné. Hlásí přívali sněhu, tak snad to nedorazí i do Týna nad Vltavou. Jinak prosím všechny, co pojedou na minisraz, aby jeli opatrně!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...