OK406 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Jelikož je zima a mám nevytápěnou garáž, tak mě napadlo, že by jsme si mohli ,,zablbnout\" na letišti, pokud by byl sníh a možnost smykování a pod. akcí. Je to už nějakou dobu, co se uskutečnil poslední minisraz v Týně nad Vltavou. Navrhuji 13.2.2010. Záleží na počasí. A čas? Tak okolo 12hodiny, jelikož budu po noční. Sejít se můžeme na obvyklém místě na parkovišti pod poštou. Ale to by se kdyžtak upřesnilo. A program? Tak jako vždy z 75% na místě podle situace + počtu členů a zájmu. Myslím si, že tak na 2-3 hodinky se sejít a popovídat neuškodí a pokud budou podmínky a sníh, tak si myslím, že to bude bezva! [upravil dne 9/2/10 OK406] Citovat
Tommy306 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 zajímavé..zrovna v tomto termínu bych měl jet do ČB k našim..bych se i jel kouknout na vás - jihočechy:super..ale mám takový tušení, že asi pojedem až právě v sobotu dopo teprve z domu, takže bych vás už nestih..mno ještě uvidím.. Citovat
Guest Scratch Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 OK 406 snadardne nejezdi, ale taky nevim, proc poradat sraz v terminu ofiko srazu Citovat
Tommy306 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 no myslím, že stejně většina klubáků z JČ nemá v plánu jet na sraz na SM, nebo se pletu? Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Původně zaslal: Scratch OK 406 snadardne nejezdi, ale taky nevim, proc poradat sraz v terminu ofiko srazu no uz jednou poradali minisraz v Tyne v ten samy den co byl oficialni sraz klubu na Temeline, coz bylo asi 5km, tak si to ted zopaknou Citovat
peugeot09 Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 OK406: Jestli jsem pozvaný, tak se taky rád ukážu. Citovat
Guest Chozeluizskuner Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 Dejte vědět pač bych se taky rád podíval a zatáhl pár ruček upřesnit datum a čas a sme tam jak na koni Citovat
OK406 Odesláno 4. únor 2010 Autor Odesláno 4. únor 2010 Takže proč v tomto termínu? Jelikož mi jindy nevycházejí služby a navíc v daném termínu mám volnou sobotu, i když budu po noční. Scratch: OK406 by na sraz rád jel, ale buď časově a nebo pracovně či rodinně mi to nevychází. Ferry: nebylo to den předem? Ted nevím přesně. Ale to se spojilo s trháním jablek(Švejk). Jinak časově mi to nevychází, tak pro ty, co nejedou na klouzání, tak alespoň něco uspořádám unás. Hlavně, aaby byl sníh! Tommy306: Není problém přijet později. Jak jsem psal, tak začátek bude asi okolo 12 hod. Budu po noční, tak proto tak pozdě. Jinak z ČB do Týna n/Vlt. je to cca 35 km + letiště cca 6 km. Chozeluizskuner: Každý je vítán. Jinak datum je stanovení a čas skoro taky. Věřím, že bude sníh! A program je většinou až doplňován v průběhu minisrazu. Ale to ,,stálý\" účastníci ví. Pokud bude sníh, tak by nebylo špatné vzít si saně nebo boby a tahat jej na laně po letišti;). A ještě, kde se sejdeme? Navrhuji opět na parkovišti pod poštou u Betyny;). Pro nové účastníky minisrazu je vše popsané ZDE, akorád bude místo zeleně všude sníh=doufám. Věřím, že se dostaví i Honza406-komisar, Švejk, Mef, Ma.R.i., Mares, nemec.cb, prostě všichni, kdo se zjiž zúčastnili několikrát minisrazů v Týně. p.s. teplé oblečení + občerstvení (řidiči a děti né alkohol) sebou. Možnost udělání ohně A samozřejmě, že i dobrá nálada. [upravil dne 5/2/10 OK406] Citovat
OK406 Odesláno 8. únor 2010 Autor Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: švejk svejk se nedostavi, ten jede na klouzani Tak příště a děkuji ti za vše (však víš za co) Vidím to na začátek okolo 12 hodiny a na cca 3 hodinky. [upravil dne 8/2/10 OK406] Citovat
stalmik Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 13.2. asi nebudu moct z pracovních důvodů a také proto, že mne čeká oprava auta.. (Nárazník, levá mlhovka, atd..) tak snad někdy příště! ale děkuji Oldo za pozvání, rád bych přijel.. Ještě je zde varianta, že bych provětral P 207, ale tose ještě uvidí :-) Citovat
peugeot09 Odesláno 9. únor 2010 Odesláno 9. únor 2010 Dovolím si dodat GPS souřadnice parkoviště, kde je naplánován sraz: 49°13\'29.754\"N, 14°25\'7.103\"E Pro jistotu přidám i malou mapu Týna nad Vltavou pro ty, kteří to tady neznají. Snad vám pomůže. Jak je zmíněno v návodu od OK406, parkoviště je rozděleno na tři části, ale myslím, že několik vozidel značky Peugeot vedle sebe určitě nikdo nepřehlídne. Těšíme se na vaši hojnou účast. ZÁBAVA PŘEDEVŠÍM. Počítáme i s účastí Plzně a Olomouce. Vítán je opravdu každý. Zároveň bychom poprosili členy, kteří se mají v plánu zůčastnit srazu o echo, ať víme na koho máme čekat. Díky [upravil dne 9/2/10 peugeot09] Citovat
OK406 Odesláno 9. únor 2010 Autor Odesláno 9. únor 2010 Děkuji Peugeot09 za pomoc. Jinak budeme ve spodní (největší) části. Jinak parkoviště se nachází nad OOP Týn nad Vltavou ( policií). Jinak mobil na mě je 731805990, pokud by někdo bloudil a podobně. Snad bude počasí rozumné. Hlásí přívali sněhu, tak snad to nedorazí i do Týna nad Vltavou. Jinak prosím všechny, co pojedou na minisraz, aby jeli opatrně!!! Citovat
Maverick Odesláno 11. únor 2010 Odesláno 11. únor 2010 Tak já bohužel nedorazim :-( Z tou zadní nápravou bych si asi na tom bílym svinstvu ustlal v prvnim příkopu:-( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.