Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mam to spravene tak isto ako ferinko2 len ja som ich kupoval cez ebay ale inak to same a zatial super spokojnos. Ja som nic vrtat nechcel mam ich prilepene elastickym gumenim lepidlom a drzia.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se konečně dostal k montáži. Protože jsem chtěl vrtat jenom do plastu tak jsem u předních zástěrek přidal ještě jeden šroub s velkými podložkami, který jsem zahákl (zavěsil) za okraj ukončení prahů, aby to pořádně drželo. Na pravé straně bylo zase potřeba prodloužit koncové uchycení zástěrky, protože tam není plast jako na levé straně. Hlavně musí být zástěrky demontovatelné, pokud budou potřeba při nějakém servisním zásahu oddělat plastové podběhy. Snad to něco vydrží. Kdyby se někdo chtěl v budoucnu inspirovat tak přikládám foto.

post-7269-1410963393678_thumb.jpg

post-7269-14109633937316_thumb.jpg

Odesláno

Vypadá to stejně jak sem dával fotku ferinko2, ale jak budu s foťákem u auta tak to taky celé vyfotím (jenže nevím kdy :().

To víš, já jsem hlavně na to technické řešení a celkový vzhled je u mne až na druhém místě :D.

[upravil dne 1/11/13 07:56 od Leo]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Hm, no za mně, můj názor, asi je to praktické a účel to plní, ale za mně ne:bojim Připomíná mi to š 105, ještě si tam dej nápis peugeot a bude to úplně stejné.

Ber můj názor drobátko z nadhledem a bez urážky :D

Odesláno
Já na C8 zástěrky neměl, vozidlo bylo z roku 2002 a rezavé prahy tedy rozhodně nebyli.

Já to mám také tak. Tím, že si dvakrát do roka přehazuji kola, tak to i kontroluju a nikde nic.

Odesláno

Ztotožňuji se s názorem Tango C8. Taky se mi to nelíbí, i když je to praktický. Prvních 7 let a 200.000 km tam ty zástěrky předchozí majitel neměl a tak bych to už stejně nevylepšil. Rezavý prahy taky nemám. Ročník 2004, 238.300 km.

Odesláno

U mého auta jezdil předchozí majitel ve vyšších polohách, kde sypou silnice štěrkem. V předu i vzadu je na koncích prahů úplně obouchaný a sloupaný krycí plastický nátěr až na kov (při hledání auta jsem si toho všiml asi u dvou aut z dvaceti) . Tak jsem to provizorně nastříkal zinkovým sprejem a až bude na jaře tepleji tak to natřu pořádnou barvou. Nevím proč ty plastový podběhy nemohli vytáhnout přes práh jak to mají jiná auta :myslim.

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...