Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uvažoval jsem dát na zimu zástěrky na předek, neskoušel to už někdo?? vím,že to nebude pěkné,ale účel splní :myslim

Odesláno

Také mám ty zkušenosti, tedy z jiného vozu, ale vydržely do první zimy a pak šly do kytek.

Odesláno

Za komančů byli zástěrky povinost,takže nejen že to skoušely,ale i musely to mít všichni.Zkrátím to,udělej si je z měkčí gumy,něco jako z třeba gumových koberečků do auta,prodává se i guma na metráž,třeba jako elektrikářská na podlahu a máš klid a nic neurveš na zamrzlém sněhu.

• O 3 roky později...
Odesláno

Namontoval si je nakonec někdo?

Mám v předu prahy úplně oholené od kamínků a tak považuji zástěrky za nutnost. Uvítám fotky a popis jak je nejlépe přidělat. Na 406 jsem měl minizástěrky a přišrouboval jsem je k plastovému podběhu tak, že tvořili jeden celek, ale to bylo jinak dělaný (nevím proč u tohoto auta není plastovým podběhem chráněn i předek prahu :().

Odesláno

Vzadu elegant 2,v predu elegant1....priskrutkované do blatníkov a podbehov...špáry zatmelené asfaltovým tmelom na strešné krytiny:papa

Odesláno

Ja mám vpredu aj vzadu originálne z citroenu.Kedysi sa to nazývali slzy. Podľa mňa tam pristanu. Držia tam pomocou takych sponiek. Dal by som aj foto, ale na to nemám.Neviem ako na to.

Odesláno
nasadíš a přišroubuješ, akorát jsem vyříznul kousek zástěrky u prahu. fotky dával ferinko2

Zeptám se tedy jinak, pro přiložené šrouby jsi navrtal rovnou kraje blatníků :myslim? Asi to šlo trochu i do plastového krytu co je za ním. Raději se napřed ptám, než začnu něco vrtat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...