wooody Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 sakra lidi sem pár dní bez internetu a takovýdle pozdvižení........ jinak já jsem hodně uvžoval nad tím že bychom něco uspořádali, ale bouhužel sem ještě na žádném sraze nebyl ( vánoční nepočítam a na mělníku sem byl asi hodiny) takže nevim nic o průběhu atd, tak sme si řekli na jarnim se podíváme a letní bychom se chtěli pokusit uspořádat, jinak doufám že jarní nebude někde na severu, protože letní bychom chtěli zkusu na ústecku...... už jsme to s rejtym řešily...... Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 woody: jarni bude v byvalych vychodnich cechach, nedaleko mesta Chrudim ;-) Citovat
Free-style Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Cau panove, jelikoz jsem nikdy na zadnem srazu nebyl a rad bych se dozvedel co takove poradani srazu obnasi, bylo by mozne aby tu nekdo zkuseny napsal bodove co vse je potreba zajistit na takovy sraz? Dlouhou dobu premyslim nad nejakym srazem v Dlouhe Lhote u Pribrame na zdejsim polygonu..Tak by me zajimalo co bych musel vse udelat proto abych to dotahl do zdarneho konce.. ( je to zatim jen plan, nic neni zjisteno ) Citovat
Medvěd Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Někde tu určitě musí být \"srazový manuál\", kde je přesně definováno, co vše musí pořadatel srazu splnit (sám jsem ho ještě jako předseda klubu vymýšlel, ale bohužel se mi ho nepovedlo najít) [upravil dne 7/2/2010 Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Hmm, taky jsem ho nenašel, možná ho někdo ze současných členů vedení dotahuje, protože si pamatuju že někdo měl přímo v kandidátce dotažení srazového manuálu, ale nechapu proč ten stavající tu není, nebo neumíme hledat EDIT: byla to ale fuška - Teď jde jen o to jak moc je ten stávající v platnosti, ale myslim že novej vydán nebyl, takže by měl platit, kdyby ne tak pro základní info co je potřeba k pořádání srazu si myslím postačí [upravil dne 7/2/10 Radek Hurvajz] Citovat
Free-style Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 Radek Hurvajz : diky za link...pozorne si to proctu..koukam,ze je tam toho celkem dost k premysleni Citovat
dzana.m Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 rad jezdím třetí rok na každej sraz a každej byl super ale sklamalo me že letos na jarní sraz se nikdo nepřihlasil jelikoš me to strašně mrzí tak sem telefonycky mluvil jsem petou a navrhl sem sraz tak udelam ale to sem nevedel že bude na seči Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 par uprav tam bylo, ale oficialne jeste nova verze vydana nebyla... poresime. Jako orientacni to asi staci, jen byl vypusten bod d, a podminky pro prihlasku do konkurzu jsou stejne jako pro jine kandidatky ci volby - radne clenstvi alespon rok, nebo zaruceni se od jinych radnych clenu. To je tam vicemene proto, aby dotycny byl alespon trosku znam mezi cleny, a nebyl to nekdo kdo prisel pred tydnem, ma velke oci a den pred srazem se po nem slehne zem. Citovat
Vvitty Odesláno 7. únor 2010 Odesláno 7. únor 2010 dzana.m: neboj, urcite bude moznost udelat nejaky dalsi, jak vidno se do kandidatur moc lidi nehlasi... takze sance bude pro kazdeho odvazneho, kdo se rozhodne do toho pustit! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.