Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

mám najeto skorem 200TKM a planuju rozvody na 210tkm,když mi dělal těsnění ptal jsem se a říkal,že jsou v pohodě,ale nebudu to riskovat a radeji ty 3 tis. investuju (pumpu mám novou :-)

[upravil dne 4/2/10 Michael coupé]

Odesláno

Já osobně bych to nechal dojím max. na 140 tis. a pak výměna...Na tomhle se opravdu nedá ušetřit...ikdyž je pravda, že ty origo rozvody co tam jsou jsou nejkvalitnější...ty co se tam dají potom už jsou v podstatě něco jinýho...ikdyž co se týče řemenu od Contitechu, tak jsem někde četl, že dodává řemeny do automobilek...tak snad...

Odesláno

No já mám najeto 127tis 2.2hdi r.03 a už mám celkem strach tak v pondělí jsem objednaný na výměnu původně to mělo stát s pumpou 6500kč pak mi volali že podle VIN tam patří dražší a oprava bude stát o 800kč víc 7300kč. To nevím co tam můj motor má jiného než jiný 2.2hdi?

Odesláno

Že by si to servis poprvé špatně spočetl? :) Ale asi se i stejné verze liší, protože mi v servisu tvrdili, že 95% peugeotů nemá palivové filtry a že moje 607 taky mít nebude a pak zadali VIN a prej je moje mezi těmi 5% :)

Odesláno
Původně zaslal: hakavcak

No já mám najeto 127tis 2.2hdi r.03 a už mám celkem strach tak v pondělí jsem objednaný na výměnu původně to mělo stát s pumpou 6500kč pak mi volali že podle VIN tam patří dražší a oprava bude stát o 800kč víc 7300kč. To nevím co tam můj motor má jiného než jiný 2.2hdi?

to mas hodne malo jetej kousek:super , da se jeste narazit na kousky kolem 150tis s historii kompletni protokoly z garancet atd.,ale brzo to bude nedostupne zbozi \"2.2hdi\"

Odesláno
Původně zaslal: shwaara

Že by si to servis poprvé špatně spočetl? :) Ale asi se i stejné verze liší, protože mi v servisu tvrdili, že 95% peugeotů nemá palivové filtry a že moje 607 taky mít nebude a pak zadali VIN a prej je moje mezi těmi 5% :)

V tom případě se pořád setkávám jenom s těma 5% které mají palivoví filtr včetně mého. Jinak ty rozvody bych dělal po 120 000km. Kurňa to mi připomíná že tam budu mít 240 000:fnuk.

Odesláno
Původně zaslal: pagot

to mas hodne malo jetej kousek:super , da se jeste narazit na kousky kolem 150tis s historii kompletni protokoly z garancet atd.,ale brzo to bude nedostupne zbozi \"2.2hdi\"

JJ já vím je to parádní kousek už mé druhé auto od stejného předešlého majitele první byla 406 2.1SVDT r.98 ... Je to otec mého nejlepšího kamaráda.

Odesláno

:o ja jsem platil v obyč.servisu 6.5tis.kč a to bylo bez pumpy. v peugeot pardubice mi řekli 10-11tis a to mam 2.0HDI

Odesláno
Původně zaslal: VOVKA

:o ja jsem platil v obyč.servisu 6.5tis.kč a to bylo bez pumpy. v peugeot pardubice mi řekli 10-11tis a to mam 2.0HDI

Tak tady to není přímo peugeot, ale servis kde teď dělají ti co odešli z peuegotu. A díly mají originál z Francie jen nemají originál obal peugeot.

Guest Robi607
Odesláno

na 2,2 Hdi model 2003 je interval 160 tis. km, na 100%, našiel som tento interval v service box, ja som ich aj tak menil, 10 rokov je u všetkých vozidiel, a km podľa výrobcu

Guest Robi607
Odesláno

cena s pumpou je za rozvody originál Peugeot 200 eur, inak tam je v originál balení ložiská INA Slovakia a remeň DAYCO v Peugeot krabici, a tie kúpite ešte o 50 eur lecnejšie v obchode, robota v neznačkovom servise 70 eur

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...