Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja mám rok 2001 bez MUX a zo sklápacimi zrkadlami. A tie su pameťové, a mám tam aj to rele na sklápanie zrkadiel. Asi to závisí od výbavy, ale ešte som nevidel sklapacie bez pametových sedaciek. Tak sa môžem mýliť.

Odesláno

jo ale na sklápění tam ted nemám žádne motorky...nebo si myslel, že budu muset zehnat se zrkadel bez paměti?

ee MUX 2002 výš má dost změn oproti 2001 a to se týče i elektriky. mám dojem zda to relé u 2002 výš nebude v BSI a když ho tam nemám nebude to fungovat...jen si myslím :nevim

Původně zaslal: oko1980

Ja mám rok 2001 bez MUX a zo sklápacimi zrkadlami. A tie su pameťové, a mám tam aj to rele na sklápanie zrkadiel. Asi to závisí od výbavy, ale ešte som nevidel sklapacie bez pametových sedaciek. Tak sa môžem mýliť.

Odesláno

auto z kterého mi ponúkaš to zrcátko mělo sedačky v elektrice a s paměti? pak by mi to mohlo ísť i na mém aute teoreticky

Původně zaslal: Devils-night

oko1980 : Troufnu si říct že to tak neni,měl sem auto které mělo sedačky manuální a zrcátka bez paměti,ale sklopné,normálně to fungovalo.a při rozebírání dveří sem nenarazil ani na tu krabičku u levého zrcátka co je na obrázku nahoře.

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže verdikt zní dá se dodelat na 406 r.v. 2002 z muxem elektrické sklápění zrcátek i bez té kostky které foto tady dal Pe.Tr. je potřeba zrcátka z motorkama pro sklápení, kabeláže dveří z takéto verzii pro sklápení, dle schémy natáhnout dva kabely od levých ku pravým dvěřím, multifunkční ovládač oken s funkcíí pro sklápění. Není potřeba žádne aktivace v BSI cez Diag. po montáži vše šlape. hodne štestí kdyby to nedko dodělával.

Odesláno

no tiez sa pohravam s touto myslienkou, uz mam panel so sklapanim:) cize, ked to chcem dorobit na mojej 2002 GLX/multiplex s elektrikou v sedackach bez pamate, nestaci len vymenit panel a zrkadla? treba teda naozaj robit draty ??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...