dzavel Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Hoj, měl bych dotaz kde všude najdu v motorové části uzemnění? Pokud někdo máte fotku nahoďte ji prosím. Dvakrát mi nezačal točit startér, tak zkouším možné příčiny. Citovat
BOSSCZ Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 uzemění není myslim v motorové části ale někde pod pojistkovou skřínkou u 306 jestli se dobre pamatuju:) Citovat
Dopiťák Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 mno od baterky do kastle.. potom u kardyho svetla je ukostrovaci bod..vypada to jako konektor zasunutej do kastle.. a jestli ti netoci starter tak zacni u starteru.. Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: dzavel Hoj, měl bych dotaz kde všude najdu v motorové části uzemnění? Pokud někdo máte fotku nahoďte ji prosím. Dvakrát mi nezačal točit startér, tak zkouším možné příčiny. Skús pozrieť kam ide - kábel z baterky a mal by si nájsť ukostrovací bod na karosériu. Z neho by mal ísť ďalší kábel na motor. Citovat
dzavel Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Chápu odkud kam:), ale myslel jsem jestli někdo nemá obrázek s popiskem nebo schéma kde přesně uzemnění je. Starter pokusy: 1. klasické stratování jen cvaknutí a nic 2. roztlačení, auto nastartovalo 3. zkouška nastartování klíčkem a opět nic 4. další roztlačení, auto nastartovalo 5. nechal jsem nastartovano cca 30min 6. zkouška nastartování klíčkem auto nastartovalo, pak už startovalo pokaždé Výměna startéru za nový: 1. servisák zkoušel startovat - vždy nastartoval 2. přebral jsem si auto a opět nic (to samé cvaknutí jako 1.) 3. servisák šediví, ale na další pokus auto nastartovalo Takže si chci projít uzemnění a pak koukat jinde;). tommas11: u světel to snad najdu, ale ostatní mám hledat kde? Citovat
dzavel Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Všem dík, snad najdu všechny body. Ještě, že jsem si dal kryt pod motor:grr. Citovat
dolly1010 Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Neroztlačovat! K těm ukostřovacím bodům: koukej po žlutozelenech drátech Citovat
dzavel Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Kdybych ho neroztalčil, tak už nemusím mít tyhle starosti:bacha. Žlutozelené? Zatím mám všechny špinavé, ale stejně nevěřím, že zem dají žlutozelenou. Citovat
RichVa Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: dzavel Starter pokusy: 1. klasické stratování jen cvaknutí a nic tommas11: u světel to snad najdu, ale ostatní mám hledat kde? A co takhle pořádně proměřit kotvu startéru? Samotný startér totiž není sepnutý klíčkem či něčím takovým ale až kotva vysune pastorek do záběru tak samotným kontaktem na kotvě. Pokud se ozve jen tiché cvak => kotva se nevysunula => nemůže se ani začít točit startér protože se prostě nesepnul kontakt. Jediné rozumné řešení: startér ven, kotvu rozebrat a pěkně vyčistit. Pokud je už notně \"ošoupaná\" vyměnit (může lehce zkratovat a opět se nevysouvá) Citovat
pastorek Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 Původně zaslal: dzavel Všem dík, snad najdu všechny body. Ještě, že jsem si dal kryt pod motor:grr. Stačí ak nájdeš prepojenie batéria - karosérie - motor. Tie ostatné ukostrovacie body nemajú nič spoločné so štartovaním. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: dolly1010 Neroztlačovat! K těm ukostřovacím bodům: koukej po žlutozelenech drátech Proc ne ? V pokecu se psalo ze to neni tak strasny, kdyz se to dela s citem ... Citovat
dzavel Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: RichVa A co takhle pořádně proměřit kotvu startéru? Samotný startér totiž není sepnutý klíčkem či něčím takovým ale až kotva vysune pastorek do záběru tak samotným kontaktem na kotvě. Pokud se ozve jen tiché cvak => kotva se nevysunula => nemůže se ani začít točit startér protože se prostě nesepnul kontakt. Jediné rozumné řešení: startér ven, kotvu rozebrat a pěkně vyčistit. Pokud je už notně \"ošoupaná\" vyměnit (může lehce zkratovat a opět se nevysouvá) JJ startét mám rozebraný, kromě prasknutého držáku uhlíku je vše ok. Nevím jaké hodnoty bych měl naměřit, ale něco tam je:) Chybu ve startéru nevidím jako jedinou, protože mi po výměně startéru (za nový) udělal to samé. Citovat
Meldik Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 tak natahni kostru primo z baterie na starter.....a uvidis, jestli zavada zmizi....pak patrej dal... Citovat
majd Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 taky mi to nestartovalo, od té doby sebou vozím káblík (dvojlinka od repráků) kterým vždy když se vyskytne tato závada propojím baterku a startér, vyčistil jsem pořádně kostru co jde od baterky k motoru ale nepomohlo a řeknu vám to jsem si dal, nevím kdo to vymyslel na tak blbý místo kostru. Moc se mi to nechce zase rozebírat tak to jistí ten káblík, zajímavý je že to dělá jen fakt sem tam a rozhodně nejde všechno přes ten káblík, jako by to jen pomohl rozběhnout a pak to krásně točí Citovat
Dopiťák Odesláno 22. duben 2010 Odesláno 22. duben 2010 Cus to ze ti to jen CVAKNE to si mel napsat uz do prvniho prispevku.. pokud cvaka tudis tam +od spinacky a kostra je (to cvakani to je civka ktera spina a vysouva pastorek).... Starter demontuj a odskousej samostatne venku... k tomu potrebujes autobaterii +startovaci kabely+ jeden butto sroubovak (jen pro skusene) nebo mensi kablik cca 10 cm na obou stranach odstranena buzirka.. na starteru mas 2 kontakty...1 velkej ten kde je TLUSTEJ kabel od baterky (hlavni plus) a jeden malinkej -ten vede od spinaci skrinky.. 1. Tak na ten velkej kontakt kde byl kabel od baterky (hlavni plus) das pres startovaci kabely + od baterky !!!!!!!DAVEJ POZOR AT SE NEDOTYKA NIKDE JINDE NEZ NA TOM KONEKTORU! 2.das druhej startovaci kabel na MINUS baterii a spojis ho s kostrou starteru TAJE VSUDE KDE STARTER SPOJEN S MOTOREM (da se rict ze je to vsude kde je hlinik) !!POZOR TYHLE 2 KABELY SE NESMI SPOJIT JINAK HROZI VYBUCHU BATERIE!!jelikoz to neni nikde jisteny zadna pojistka nic tam neni!! 3.vezmes malej kablik a spojis velkej + s tim malinkym konektorkem(ten co vede od spinacky) jakmile spojis hlavni plus s tim malim konektorkem okamzite ze starter vysune a zacne tocit pokud ne chyba je v starteru!! Hlavne davejte pozor Edit: na prave strane je ukostrovaci bod u svetla..na leve strane je na savly hned pred silentblokem prevodovky tam sou 2body.. Brano tak jak sedis v aute.. [upravil dne 23/4/10 tommas11] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.