pkr Odesláno 17. srpen 2010 Odesláno 17. srpen 2010 Nedávno mi nesvítila na SPZ ani jedna žárovka a PP mi nic nehlásil. Citovat
pepinelo30 Odesláno 19. srpen 2010 Odesláno 19. srpen 2010 Ahojte pežoťáci ukazuje se mi taky tato hláška,tak jsem vyměnil H1 na potkávacích světlech a ono mi to stejně nesvítí,nesvítí i parkovačka tak nevím co s tím a pojistku na světla nemohu najít Citovat
Judes Odesláno 19. srpen 2010 Autor Odesláno 19. srpen 2010 Tu si môžeš nájsť tú poistku na svetlá. Citovat
AnotherOne Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Ťažko bude mať každá strana svoju poistku. Najskôr odpadnutá kostra. Citovat
grage Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Prosím poraďte, na toto som už prikrátky. Stále mi zobrazuje hlášku o nefungujúcej ľavej zadnej hmlovke (respektíve hlási len chybu hmlovky, to že je to ľavá zadná prezdarila diagnostika). Tak som to celé v zadu rozobral a všetky kontakty na oboch zadných hmlovkách som napružil a prestrekol kontoxom .... ale hláška stále otravuje. V pežote mi už pri prvej zmienke o tejto hláške povedali, že bude treba prekáblovať celé zadné svetlo a zahlásili cenu od 50 do 150E. Ako som už čítal je tam problém s kostrou, vedel by mi niekto presne poradiť kde je to kritické miesto a ako sa k nemu dostanem .... blbé kable predsa nemôžu byť taký problém. .... za skorú odpoveď ďakujem, lebo to mám práve rozobraté a rád by som to doriešil ... Citovat
AnotherOne Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Problém s kostrou je práve v konektore. V krajnom prípade vidno, že kontakt má zmenenú farbu. Prekáblovanie si môžeš urobiť sám. Tu je podrobný návod ako to urobiť. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Tak ešte raz príloha, musel som ju dať na rapid http://rapidshare.com/files/417881983/rearbulbs.pdf Citovat
oudry Odesláno 8. září 2010 Odesláno 8. září 2010 Původně zaslal: grage Prosím poraďte, na toto som už prikrátky. Stále mi zobrazuje hlášku o nefungujúcej ľavej zadnej hmlovke (respektíve hlási len chybu hmlovky, to že je to ľavá zadná prezdarila diagnostika). Tak som to celé v zadu rozobral a všetky kontakty na oboch zadných hmlovkách som napružil a prestrekol kontoxom .... ale hláška stále otravuje. V pežote mi už pri prvej zmienke o tejto hláške povedali, že bude treba prekáblovať celé zadné svetlo a zahlásili cenu od 50 do 150E. Ako som už čítal je tam problém s kostrou, vedel by mi niekto presne poradiť kde je to kritické miesto a ako sa k nemu dostanem .... blbé kable predsa nemôžu byť taký problém. .... za skorú odpoveď ďakujem, lebo to mám práve rozobraté a rád by som to doriešil ... Mám ten samý problém už asi 3 měsíce, zkoušel jsem to prostříkat kontaktolem a napružit kontakty a nepomohlo. Tak jestli to budeš překáblovat a bude to fungovat tak dej vědět zkusim to taky. Citovat
grage Odesláno 9. září 2010 Odesláno 9. září 2010 ešte by som rád vedel ako súvisí zadná hmlovka (na SW-čku) s celým zadným svetlom. je to nejako napojené na to združené svetlo? Ten návod totiž rieši hlášku o smerovke, ktorá je umiestnená v tom združenom svietidle, Hmlovka je samostatne. Ak by ste mi niekto mohli pozrieť schému zapojenia zadných hmloviek resp. komplet zadného osvetlenia bol by som vďačný Citovat
roman_d Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 tak mi odešla žírovka v LP světle (H1) a PP mlčel? Citovat
AnotherOne Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Máš tam žiarovky aké majú byť? Nie náhodou 100W? Citovat
roman_d Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 žárovka je snad ještě původní...ale ´ta co jsem vyhodil tak osram 55W ? hádám Citovat
AnotherOne Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Tak to by malo byť ok. Ako dlho si ju mal vyhorenú? Možno to len nestihlo zaregistrovať. Citovat
roman_d Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 ráno mi praskla a za 30km pořád nic...no a dál mi došla voda v ostříkovasčích a zase žádná kontrolka...nemůže třo být někde vypnutý přímo v PC?? Citovat
elton Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Vodu v odstřikovači to hlídá jen když máš xenony, si myslím. Citovat
Přema Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Ne myslím je to tak určitě....hladina v ostřikovačích jedině s origo xenony Citovat
Přema Odesláno 14. září 2010 Odesláno 14. září 2010 Jestli máš nějakou nízkou výbavu třeba to není uplně standartní vybavení signalizace prasklých žárovek Citovat
Judes Odesláno 14. září 2010 Autor Odesláno 14. září 2010 roman_d nemáš náhodou niektoré žiarovky (napr. parkovačky) vymenené za led? Keď som sa bol pýtať v jednom tunning obchode na ledky ktoré PP nehlási ako poruchu, nemali ich ale maník mi povedal aby som si dal v Peugeote vypnúť diagnostiku žiaroviek, vraj sa to dá. Možno to budeš mať vypnuté. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.