Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte pežoťáci

ukazuje se mi taky tato hláška,tak jsem vyměnil H1 na potkávacích světlech a ono mi to stejně nesvítí,nesvítí i parkovačka tak nevím co s tím a pojistku na světla nemohu najít

• O 3 týdny později...
Odesláno

Prosím poraďte, na toto som už prikrátky. Stále mi zobrazuje hlášku o nefungujúcej ľavej zadnej hmlovke (respektíve hlási len chybu hmlovky, to že je to ľavá zadná prezdarila diagnostika). Tak som to celé v zadu rozobral a všetky kontakty na oboch zadných hmlovkách som napružil a prestrekol kontoxom .... ale hláška stále otravuje.

V pežote mi už pri prvej zmienke o tejto hláške povedali, že bude treba prekáblovať celé zadné svetlo a zahlásili cenu od 50 do 150E. Ako som už čítal je tam problém s kostrou, vedel by mi niekto presne poradiť kde je to kritické miesto a ako sa k nemu dostanem .... blbé kable predsa nemôžu byť taký problém.

.... za skorú odpoveď ďakujem, lebo to mám práve rozobraté a rád by som to doriešil ...

Odesláno

Problém s kostrou je práve v konektore. V krajnom prípade vidno, že kontakt má zmenenú farbu. Prekáblovanie si môžeš urobiť sám. Tu je podrobný návod ako to urobiť.

Odesláno
Původně zaslal: grage

Prosím poraďte, na toto som už prikrátky. Stále mi zobrazuje hlášku o nefungujúcej ľavej zadnej hmlovke (respektíve hlási len chybu hmlovky, to že je to ľavá zadná prezdarila diagnostika). Tak som to celé v zadu rozobral a všetky kontakty na oboch zadných hmlovkách som napružil a prestrekol kontoxom .... ale hláška stále otravuje.

V pežote mi už pri prvej zmienke o tejto hláške povedali, že bude treba prekáblovať celé zadné svetlo a zahlásili cenu od 50 do 150E. Ako som už čítal je tam problém s kostrou, vedel by mi niekto presne poradiť kde je to kritické miesto a ako sa k nemu dostanem .... blbé kable predsa nemôžu byť taký problém.

.... za skorú odpoveď ďakujem, lebo to mám práve rozobraté a rád by som to doriešil ...

:D Mám ten samý problém už asi 3 měsíce, zkoušel jsem to prostříkat kontaktolem a napružit kontakty a nepomohlo. Tak jestli to budeš překáblovat a bude to fungovat tak dej vědět zkusim to taky.

Odesláno

ešte by som rád vedel ako súvisí zadná hmlovka (na SW-čku) s celým zadným svetlom. je to nejako napojené na to združené svetlo? Ten návod totiž rieši hlášku o smerovke, ktorá je umiestnená v tom združenom svietidle, Hmlovka je samostatne. Ak by ste mi niekto mohli pozrieť schému zapojenia zadných hmloviek resp. komplet zadného osvetlenia bol by som vďačný

Odesláno

roman_d nemáš náhodou niektoré žiarovky (napr. parkovačky) vymenené za led?

Keď som sa bol pýtať v jednom tunning obchode na ledky ktoré PP nehlási ako poruchu, nemali ich ale maník mi povedal aby som si dal v Peugeote vypnúť diagnostiku žiaroviek, vraj sa to dá.

Možno to budeš mať vypnuté.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...