...206... Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 ok díky ale stejně to bude až tak za 2 měsíce protože teď přez zimu neberu moc :-( Citovat
...206... Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 nazdárek lidi dneska jsem zjistil že to asi nebudou ložiska atd vypadá to na špatnou tozní tyč protože když mi hejbali z autem tak se to hejbalo na rameni blíš ke středu narychlo jsem to nakreslil je to zezhora a červeně je označený místo kde se to hejbe ;-) klik pak by stála? nebo neměl by jí někdo? jestli to je tím ovšem PS: chtěl bych se zeptat po kolika km jsou kotouče na výměnu protože to co jsem vyděl dnes tak jsem se z toho až zhrozil na čem jezdim na každý straně kotouče je vybroušenej milimetr až dva vypadá to opravdu děsně za rady dík Citovat
Benžík Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 No tak to co jsi nakreslil je právě to kvuli čemu se to repasuje. To je uloženi ramene v nápravě, tam jsou ty ložiska. Jinak ta cena je za obe strany. Torzni tyče jsou napevno přidělany k ramenum, tak se tam vule neudělá. Citovat
...206... Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 aha tak to potom dík šéfe za vysvětlení ;-) já právě myslel že to bude ta tyč protože náš JZD elektrikář :-) má renaulta a tam se mu právě ta tyč přetrhla ale auto sedělo na zemi což mě nesedí :-) Citovat
MilanF1 Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 Já se přidám do diskuse, mě se kola na P306 taky zdají nějak do A ... zajímá mě, zda ostatní s 306 dají ruku mezi kolo a podběh (ten plast, co je svisle), já tam neprostrčím ani prst, je tam mezera pár mm. Žádné bouchání ani vrzání neslyším. Musím dodat že auto má 240 000 km. Repas nápravy se mi moc dělat nechce, čeká mě totiž střední díl výfuku /trubka prasklá/ a horní uložení tlumiče na předku (strašně to mlátí), nedávno jsem dělal řemenici ... samí prachy. Prosím o radu, kolik tam má být asi místa. Používám kola o originálním rozměru: 185/65 R14 (ET24). Citovat
twoolf Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 prave jsme to resily. mame 106 jako nakupni tašku - najede max. 10tis ročně. Daly jsme tam bronzová futra a maznici. oprava svépomocí za 0,- a když se to za dva roky pos_re, možná už mezi námi nebude ( r.v. 97 ) a když tak si to zopakujeme, je to práce na půl dne i s demontáží a montáží Citovat
KingSpade Odesláno 1. březen 2010 Odesláno 1. březen 2010 jen ti poradím....lepší je koupit repasovanou..kde dostaneš záruku..než abys na vrakáči na oko našel dobrou nápravu ale vyhnojila se ti po pár měsících...no je to ale buď a nebo Citovat
MerHanz Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Původně zaslal: MilanF1 Já se přidám do diskuse, mě se kola na P306 taky zdají nějak do A ... zajímá mě, zda ostatní s 306 dají ruku mezi kolo a podběh (ten plast, co je svisle), já tam neprostrčím ani prst, je tam mezera pár mm. Žádné bouchání ani vrzání neslyším. Musím dodat že auto má 240 000 km. Repas nápravy se mi moc dělat nechce, čeká mě totiž střední díl výfuku /trubka prasklá/ a horní uložení tlumiče na předku (strašně to mlátí), nedávno jsem dělal řemenici ... samí prachy. Prosím o radu, kolik tam má být asi místa. Používám kola o originálním rozměru: 185/65 R14 (ET24). Mám kombíka a je pravda, že sem tam ruce strkat nezkoušel. ALe když už to na první pohled vidíš, že tam máš Ačka. Tak to asi v cajku nebude. Mám okolo 200 tic a ani nepozoruju, že bych měl zadek nějak utahanej. Citovat
MilanF1 Odesláno 2. březen 2010 Odesláno 2. březen 2010 Tak jsem tedka na to kouknul pořádně. Na první pohled jsou ty kola lehce do A, ale nevypadá to hrozně. Zjistil jsem ale, že podběh nebyl úplně na kasli (mezera asi 1,5-2 cm), bylo tam bláto. Takže by to mohlo být OK. Jenom jsem si zahoupal se zadní nápravou a lehce jsem stlačil tlumiče, pěkně se to houpe. Asi už mají něco za sebou. Pod tímto příspěvkem je WWW a tam na MACZ je pár fotek mého autí. Citovat
...206... Odesláno 9. březen 2010 Autor Odesláno 9. březen 2010 lidičky vim že jsem osel ale eště jsem to neudělal čekám do příštího týdne na výplatu ale chci se zeptat z autem už nejde jezdit víc jak 70 podle silnice i 90 můžu ale mlátí to víc a víc tak můj dotaz může mi upadnout kolo? mám strach aby to vydrželo do konce příštího týdne než to dam do servizu Citovat
franus Odesláno 10. březen 2010 Odesláno 10. březen 2010 Nedavno jsem se seznamil s jednim cloveka a cirou nahodou maji autoservis, kde repasuji zadni napravy http://autokarosarnasindelek.cz Takze moravaci uz nemuseji jezdit do cech Citovat
upper9 Odesláno 4. září 2011 Odesláno 4. září 2011 V Příbrami je servis kde dělají repase zadní nápravy výměnným způsobem u peugeotů, dělali mi to před třemi lety u 405, myslim že to stálo 6500Kč. Měli to hotový za 2,5 hodiny. V tý co Ti namonrujou do auta jsou nový ložiska (ne bronzový pouzdra jak to někdo dělá), prachovky a asi i čepy - aspoň to tvrdí - a je na to záruka (jako v jakymkoliv servisu). [upravil dne 30/1/10 Benžík] nemel by jsi prosim te kontakt na ten servis nebo alespon nazev. dik mej se Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.