Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim,mam problem,skocil mi o zub rozvodak a nevim jestli na vacce nebo na cerpadle,obe remenice zaaretuju,ale nevim jak najit nejakou znacku na klice-setrvacniku,zespoda nic neni.

Diky za reakce,specha!!!

Odesláno

Muzu potvrdit,staci sundat starter a pod nim je dira o prumeru 7mm do ktere staci dat sroub o delce cca 5cm,tocit s klikou tak dlouho az budou strihat ventily na 4 valci a tudiz je 1 valec v horni uvrati,pak sroub staci jen zasunout do setrvacniku,pak dalsimi dvema srouby M8 zaaretovat obe remenice a muzeme rozvodak vymenit.

Odesláno

počkej ..jak zasunout...v tom setrváku je nějaká aretační díra???když to píšeš takhle zní to vcelku jednoduše...jen mi není jasný ten setrvák....takže sundáš startér a pod ním je díracca 7 mm.....do té strčíč šroub nebo nějakou tyčku....otáčíš klikou a dokud se nedostane1. píst zleva do horní úvrati tak tam ten šroub nezajede..??

Odesláno

Presne jak pises,sledujes hu prvniho valce a pak jemne otacis az ti ten sroub,trn,drat,sroubovak zapadne do diry,je tam jen jedna.Lepsi je pouzit trn nebo sroub 7mm a nebudes mit zbytecnou vuli.

Odesláno

Nemusí se sundavat startér, ta díra je vidět, a stačí si naohýbat příslušnou kulatinu. Jinak kde to skočilo je jasné, prakticky vždy to skočí na klice, protože tam je menší průměr.

Odesláno

Skocilo mi to na vacce ale nevim proc,teorie je ze mi zamrzla totalne pumpa tak ze pridrzela pri startu remen a ejhle,udelalo to hop,ale jen o zub.Rozvodak novy,auto ok.

Jinak rozvody na diesel psa motorech sou velmi jednoduche,za dopoledne to ma clovek vymenene.

Jeste pridam,ta dira aspon u me vubec videt neni,snazil sem se ji nahmatat dratem a nedarilo se,tak sem vyhodil starter a bylo po problemu.

[upravil dne 31/1/10 Petrzet]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...