Ron80 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ahojte. Neviete mi niekto poradit? par krat mi to hodilo hlasku na displey : water presence in fuel filter - pritomnost vody vo palivovom filtri. Riesil uz niekto podobny problem. Neviem ci je to len nieco s cidlom alebo treba menit cely filter. Je to praca na doma? alebo radsej s tym zajst do servisu. Dakujem za radu ... Citovat
Ron80 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 sorac myslel som na to ..:-) 2.0hdi Citovat
tomike Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ja zajtra idem menit palivovy , lebo mi vypisuje to iste. Verim, ze postup je ten isty ako na 406-ke. Myslim, ze sa to da zvladnut doma, no na 407 som este nnemenil tak nech napise niekto iny. Ale asi som velmi nepomohol. [upravil dne 29.1.2010 tomike] Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Zkusil bych odpustit trochu nafty odkalovacím šroubem na palivovém filtru a pak se uvidí. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 ano,vypust přes hadičku celý obsah paliv.filtru--je to servisní úkon odkalování filtru--provádí se na jaro a na podzim Citovat
Ron80 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 dikes hosi. skusim snad to klapne. a este otazka odporucate ked sa musi menit filter . len vlozku alebo cely pal. filter? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 U 2,0 sa mení len vložka. U 1,6 celý. Citovat
Ron80 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 zase o nieco mudry:D skoda ze hlasenie sa neuklada do nejakej pamete pretoze sa to zobrazi len par sekund po nastarovani kym som vobec spozornel o co ide uz to zmizlo. trosku nedomyslene...... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Skúšal si pozrieť v menu PP do položky Alert logs alebo tak nejako? Tam by to mohlo byť. Ak nie, diagnostika to z pamäte vyčíta. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Ale kvůli tomu bych se na dia vykašlal. Myslím, že když vypustí vodu z filtru, tak to bude dobré. Jedině kdyby to hlásilo dál. Citovat
Ron80 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 mas pravdu co sa tyka diag. , zial zaznam vystrah to neukaze ten len zobrazi ak je nieco permenentne poskodene alebo len veci ako riziko namrazi atd..... Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Původně zaslal: HonzaZ Ale kvůli tomu bych se na dia vykašlal. Myslím, že když vypustí vodu z filtru, tak to bude dobré. Jedině kdyby to hlásilo dál. Myslel som ak si nie je istý či to skutočne bola táto hláška. Citovat
HonzaZ Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Jasně to chápu, ale pokud to zmizí, tak je škoda peněz za dia. Až tam někdy pojede, tak to stejně vymažou a dnes to ničemu nevadí. Citovat
Ron80 Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 je to zial robene proti zakaznikovi....za kazdu blbost na diu. viem o com hovorim - pisem. za niektore malichernosti sa plati az sa v tom nasi predkovia v hrobe obracaju. trosku neludske ale ked chceme 407 tak prosim panove zacalujte....... Citovat
patko79 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Původně zaslal: Ron80 je to zial robene proti zakaznikovi....za kazdu blbost na diu. viem o com hovorim - pisem. za niektore malichernosti sa plati az sa v tom nasi predkovia v hrobe obracaju. trosku neludske ale ked chceme 407 tak prosim panove zacalujte....... Chlapi, viem že je to trocha mimo témy, ale prečo chodíte s čítaním a hlavne mazaním chýb priamo do peugeotu? Veď každý lepší servisák má Bosh-ku dia a tie vám chyby vedia prečítať aj vymazať. Jediné,čo nevedia, respektíve čo som zatiaľ neskúšal, je nastavovanie a prihlasovanie vymenených súčiastok:aut Citovat
MINI Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 moze to robit aj vtedy,ked pri startovani je slaba bateria,a motor tazko pretaca Citovat
Kawa Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 S tím filtrem pokud,ho nemáš zánovní tak rozhodně vyměnit,nic tím nezkazíš.Jásem u 1,6ky za něj platil 1060kč a to se mění celý,takže u 2,0 pokud je to jen vložka by mohl být levnější. Dáš novej filtr a máš klid. teď je otázka jestli nemáš nějakou blbou naftu. Citovat
HonzaZ Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Přesně tak, slabší baterie a při startu se rozsvítí filtr paliva. Udělalo mi to minulý víkend. Dnes jsem chtěl jet nakupovat a zůstal jsem doma. Nejprve motor točil, ale žádná sláva, nenaskočil a kontrolka vody ve filtru. Napodruhé už jenom cvak a hotovo. Takže baterie je už na nabíječce a já sedím u počítače na peugeot fóru místo nějakého lítání po krámech:D. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.