visage Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 mám si dať spraviť výmenu oleja,výmenu rozvodou a výmenu brzdového obloženia v značkovom servise alebo mi to bude vedieť spraviť šikovný automechanik ? poradte Citovat
AnotherOne Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Samozrejme, že ti to spraví aj šikovný mechanik, v origo seervise je súčasťou prehliadky aj diagnostika a tú ti pravdepodobne neurobí. Citovat
stehla66 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Já osobně to dávám jednomu mechanikovi, známe se a plně ve všm důvěřuju a hlavně pokud se něco pokazí snaží se to rozumně opravit a to platí i s cenou. což by se ti u origo nestalo. tak ti kouí nový kus a je to a hlavně pálka za práci protože peugeot má přesně rozepsané co a jak dlouho má trvat opravit Citovat
ozzy56 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 tak,tak, šikovný mechoš s vlastní vybavenou dílnou nedaleko bydliště je k nezaplacení...,zvlášť v dnešní době,kdy je náhr.dílů habaděj a práce v autorizácích drahá Citovat
lucascz Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 tak olej v peugeotu vyjde okolo 3tis. dobrý ne? byl sem si tam pro dily, rikali to tam nejakymu borcoj, ten sice cumel, ale souhlasil..... ja mam tez sveho servisaka, dílna neni zadnej hilton, ale prace je kvalitni. a pro porovnani. menil mi dvouhmotovy setrvak za klasicky+ spojku. cena za praci 3800 ,- s DPH a delal to 10 hodin. v peugeotu cena 4000 tis bez DPH a maji na to 6,5 hodiny. Pokud mas rad sve penize, tak na peugeot zapomen a zeptej se na doporuceni servisaka v okoli. Doporuceni je ta nejlepsi vizitka, ne nejake reklamy a pod. jeste sem si vzpomnel. pri koupi auta sem nechaval rozvody,vodni pumpu, olej a veskere filtry a cena 7200 ,- s praci. v peugeotu bych pocital jednou tolik.... [upravil dne 30/1/10 lucascz] Citovat
Ticcino Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Výhoda autorizovaných servisů je v tom, že (jak už někdo psal), na všechno mají normy. Pokud to stihnou dřív (což asi nestihnou), tak jejich plus. Pokud jim to nejde a trvá to dýl, tak je to jejich problém. Nedostaneš to naúčtované. Je pravda, že cenově jsou výš než podkůlňáci. Já ale prohlídky nechávám dělat v Peugeotu. Olej si vozím svůj. Nikdy nebyl problém. Ještě je tam příjemná slečna na recepci, dá se platit kartou a ještě ti druhý den volají, zda bylo vše v pořádku nebo zda máš nějaký komentář či stížnost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.