Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko, hledal jsem hledal, ale asi málo, protože jsem nic nenašel.

Můj dotaz zní. Co to jsou kosti zadní nápravy a jak je vyměnit a co dál.

Odesláno

kosti zad. nápravy jsou tyčky stabilizátoru (svislé) a tyčky vodorovné--těma se seřizuje odklon-souosost- kola--dám fotky

[upravil dne 28/1/10 ozzy56]

Odesláno

Líp už se to ani nedá vysvětlit.:super .Teďka ale kobr co dál?Máš zvedák nebo alespoň mont.jámu a vercajk aby sis to udělal sám?Pokud né tak je zbytečné aby ses do toho pouštěl sám,splačeš nad výdělkem.Pokud jo tak to sdemontuješ někdy s nervama,někdy bez,záleží jak moc je zažraný od rzi.

Odesláno

Sám to dělat nebudu. Teď je zima, přístup k jámě by byl, ale nechám si je vyměnit v nemocnici. Ale vím, o co jde. Výměna by měla být časově nenáročná. Za ty dvě hodiny práce (asi 800Kč) a je to vyměněné vse, se s tím mám rozčilovat?

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak mam tuhle tyčku stabilizátoru taky KO. Poradíte prosím jakou koupit? Nejspíš u Kellyho, ale nevim jakou, jde špíš o životnost než o cenu, ale nic extra mít nemusim. Před necelými 10000km jsem nechával vyměnit náký tyčky v zadní nápravě (dělali to v servisu), nevim jestli to byli tyhle, nebo ty vodorovný, ale spíš tyhle. Je možný že by vydržely tak málo? Jo a jsou plastový.

Vymontovat to jde dobře i na zemi.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...