kobr Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Zdravíčko, hledal jsem hledal, ale asi málo, protože jsem nic nenašel. Můj dotaz zní. Co to jsou kosti zadní nápravy a jak je vyměnit a co dál. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 kosti zad. nápravy jsou tyčky stabilizátoru (svislé) a tyčky vodorovné--těma se seřizuje odklon-souosost- kola--dám fotky [upravil dne 28/1/10 ozzy56] Citovat
ozzy56 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 vodorovná tyčka--je seřizovatelná v tom oku--excentr Citovat
bara Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Líp už se to ani nedá vysvětlit. .Teďka ale kobr co dál?Máš zvedák nebo alespoň mont.jámu a vercajk aby sis to udělal sám?Pokud né tak je zbytečné aby ses do toho pouštěl sám,splačeš nad výdělkem.Pokud jo tak to sdemontuješ někdy s nervama,někdy bez,záleží jak moc je zažraný od rzi. Citovat
kobr Odesláno 29. leden 2010 Autor Odesláno 29. leden 2010 Sám to dělat nebudu. Teď je zima, přístup k jámě by byl, ale nechám si je vyměnit v nemocnici. Ale vím, o co jde. Výměna by měla být časově nenáročná. Za ty dvě hodiny práce (asi 800Kč) a je to vyměněné vse, se s tím mám rozčilovat? Citovat
Benžík Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Tak mam tuhle tyčku stabilizátoru taky KO. Poradíte prosím jakou koupit? Nejspíš u Kellyho, ale nevim jakou, jde špíš o životnost než o cenu, ale nic extra mít nemusim. Před necelými 10000km jsem nechával vyměnit náký tyčky v zadní nápravě (dělali to v servisu), nevim jestli to byli tyhle, nebo ty vodorovný, ale spíš tyhle. Je možný že by vydržely tak málo? Jo a jsou plastový. Vymontovat to jde dobře i na zemi. Citovat
Benžík Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 Jj, díky, koukam na to a tahle jediná je železná, ostatní jsou plastový. Citovat
Ferry Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 hlavne ma vetsi prumer tech kloubu, takze by mely vydrzet vic Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.