Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to potom jo.V životě by mě nenapadlo,že na 307 bude mět čidlo teploty oleje.Vždycky jsem ho viděl pouze v soutěžních a nebo luxusních vozech,proto mě udivila ta teplota.

Odesláno

Castrol 5W-40 som používal v predošlom aute - vždy bolo treba medzi výmenami doliať 1L. Zmenil som značku oleja(Mobil), motor tichší, olej čistejší a nebolo treba ani zďaleka toľko dolievať.

Odesláno

Ahojte vedel by mi niekto poradit? Pred pol rokom som kupoval 307 2.0Hdi 79kw FAP menil som olej ale samozrejme som nemal ani ponatia aky tam bol tak som zasiel do peugeot servisu a pytal sa aky olej, tam ma odhovaral od 5W40 a strasil ma ze ak tam bol 10W40 a dam novy 5W40 tak sa mi mozu rozpustit karbonove usadeniny a moze sa zadret motor. Nakoniec som dal Castrol Magnatec 10W40 ale vobec s nim nie som spokojny... pocitujem zvysenu spotrebu podla pp hlucnejsi chod a olej je uz cierny po 7000 km. Chcem tam dat Total 9000 5W40 ale neviem ci mozem, ci je to pravda s tym karbonom alebo co mam urobit aby som tam mohol dat ten total 5W40??? Niekde na nete som cital ze co sa tyka toho karbonu tak to robylo na starsich typoch mineralnych olejov a na syntetickych respektive polosyntetickych by to nemalo byt ale bojim sa... Ak je tu nejaky odbornik tak mi please helfni...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...