Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapi, mam takyto problem: minule leto som daval menit celne sklo, lebo jednemu chlapovi co siel predomnou odletel spod kolesa kamen a trafil presne do mojho celneho skla. Vypisal papiere na poistovnu, ja som dal vymenit sklo a poistovna to zaplatila. Teraz pol roka po vymene sklo prasklo na takmer tom istom mieste, ale uz bez vonkajsej priciny a firma, co sklo menila mi nechce uznat reklamaciu. Nepoznate nejakeho znalca, ktory by vedel urcit pricinu praskunutia skla a dal o tom nejaky papier, aby som sa tam nemusel hadat s personalom firmy vycvicenym na zamietanie reklamacii.

A este jedna vec na okraj. Nemate niekto nazvys jednu krytku na otvor kadial sa leje olej do motora? Pred tyzdnom pri dolievani kvapaliny do ostrekovacov som si vsimol, ze krytka chyba, aj ked som presvedceny, ze tam pri predchadzajucom dolievani bola. Zatial to riesim univerzalnym vickom, ale moc univerzalne nie je, lebo odtial \"vyskakuje\". :)

Odesláno

No volal som na Institut pre ochranu prav spotrebitela a davaju mi dost vysoku sancu na uspech. Ale vraj musim vsetko riesit pisomne doporucenou postou. Firma sa potom musi k reklamacii vyjadrit pisomne a ked bude ich stanovisko, ze reklamaciu neuznavaju, potom nastupi institut pre ochranu prav spotrebitela, ktory prizve znalca, ktory posudi zavinenie prasknutia skla. Podla mna to bude nekvalitna montaz, alebo vyrobna vada skla. Ked znalec urci zavinenie na strane dodavatela skla, musi dodavatel uznat reklamaciu. Ak nie mam pravo na odstupenie od zmluvy a vratenie penazi, prip. to riesit sudnou cestou, co by tej firme celkovo predrazilo cely spor, lebo ked budem mat znalecky posudok o nie mojom zavineni prasknutia skla, je pre sud len formalita rozhodnut v moj prospech. Takze pisomnu reklamaciu som dnes odoslal doporucene a cakam co bude dalej.

Odesláno

Ty nemáš alespoň čelní okno připojištěné? Já, když jsem zjistil, že nové stojí přes 12 tis. jsem ho pojistil hned. A teď, ať ho rozbije kdo chce, zaplatí to pojišťovna.

Tobě držím palce.

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

Hups to je skoro 400E?

To je doooosť drahé.

Dnes som bol v Hornet autosklo a taká pekná dievčinka mi dala 200E aj s výmenou.:mrk

Tebe v Hornete povedali za 200 Eur? Mne to menili po tom ako mi rozbil sklo odskoceny kamen a preplacala to poistovna, ale faktura bola na 606 Eur. Ked to ide cez poistovnu tak si to asi dost osolia. Ale po pristupe Hornetu k mojej reklamacii si uz u nich nedam vymenit ani sklicko na hodinkach...

Odesláno
Původně zaslal: cas

tak to tedy nevim kde to opravujete ale já byl před vánoci měnit čelní sklo a to bez pojištovny a stálo mi to 4200,- včetně skla.

já teda nevím, ale můžeš nám prosím říct, kde přesně jsi měnil to sklo za 4200? V Peugeotu oprava stojí cca 18500 včetně práce a nejlaciněj jsem je sehnal včetně práce za 11500, levněj ne.

Odesláno

Tak to je jiná. V autoskle v Plzni mi to udělali se senzorem a prací za 10 000 Kč. Prostě jsem řekl že mám pojištěno na 10 tKč tak se mi do toho vešli. A to jsem tam byl poprvé. Mají tam velmi příjemné jednání a při dalším autě s totálně rozbitým sklem mi ochotně auto vzali do úschovy i v neděli.

• O 2 roky později...
Odesláno

Tak se mi stala nemilá věc...přilítl kamínek, vylouplo se kus skla, ale vydrželo...ale ráno přijdu k autu a sklo prasklé :bojim ....mohl by mi někdo zjistit dle VIN, co tam mám přesně za typ skla? Je dofialova, auto má dešťový senzor...P 307 SW rv 2002...VIN VF33HNFUC82554133

na internetu jsou nabídky skel solárních,sungate...to je myšleno to sklo antireflexní?...předpokládám,že senzor se nevyměňuje

[upravil dne 3/5/12 08:48 od milhaus]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...