ray.paja Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Ahoj, mám Peugeota307,r.v.2002, 1,6 16V. Včera když jsem jel z práce se mi na dispelji objevil nápis antipollution fault nebo něco takovýho a rozsvítila se taková ta oranžová kontrolka od motoru. Navíc mi přišlo, že to auto i jaksi divně jelo ( moc se tomu nechtělo, jako by na 3 válce). Pak jsem dojel domů, vypnul motor, znovu nastartoval a vše bylo dobrý. Motor šlapal pěkně a žádná hláška se neobjevila. Myslíte si, že to může být těma mrazama, nebo s tím máte někdo nějaké zkušenosti? Díky. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Toto si na svojom mazlíčkovi nevšímaj. Ono je to \"normálne\" u P307. Citovat
stehla66 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 zkus diagnostiku a nebo hledej o tomhle už tady toho bylo dost. a to že auto jelo divně bylo proto že ti to hodilo do nouzového režimu.to že po nastrtování to tam nebylo je proto že tak zaváda se potlačila.pokud to udělá znova zkus diagnostiku Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Mne na diagnostike nezistili nič na počítači. Ale zistil som, že to bolo po natankovaní nie asi práve najkvalitnejšieho paliva. Citovat
hloze-ja Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 Tuhle mi to udelalo taky. Letos podruhy a dela to jen kdyz auto stoji pres noc v mrazu venku a to jen nekdy (letos 2x z hodne stani). Chcipnu, pockam par sekund, nastartuju a pak ok. Pokud mi to bude delat porad, tak to zacnu resit. Palivo stejna pumpa, ale poradte, kde vzdy koupim kvalitni palivo, aniz bych musel do AT nebo D? [upravil dne 29.1.2010 hloze-ja] [upravil dne 29.1.2010 hloze-ja] Citovat
lion307 Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 no mmne sa stalo nieco podobne, som cestoval, a po cca 600km mi zapipalo, rozsvietila sa ta kontrolka a na displeji sa objavilo engine depollution system fault. pozrel som log a tam napisane ze antipollution system faulty, ci take volaco... so s tym siel do pezotu, povedali ze to neni nic vazne, kedze motor nepadal do nudzoveho rezimu (dojazdovy - znizeny vykon, a max 2500rpm) ze nech sa zastavim cez tyzden ak to bude pretrvavat (to bola sobota) no a ako som odtial odchadzal, nastartoval, ziadna hlaska sa neobjavila teraz mam na konte dalsich 800km a no problemo... Citovat
majlo654 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Mne robí tú istu chybu,len s tým rozdielom že ked mi to vypiše(antipollution fault) a zjavi sa kontrolka na displeji auto zdochne a ide naštartovať asi až po pol minutke na diagnostike neukazalo nič iba nejake chybove kody ktore su nerozluštiteľne.Viete mi niekto poradiť ? 2.0hdi Citovat
straki007 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Ty kody sem napis. Ale mas tam na 90% ztratu vysokeho tlaku paliva. DRV Vstriky Cerpadlo RAIL Cerpadlo v nadrzi Palivovy filtr Citovat
fumiso Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 mne zase neide auto do vykonu sviecky vymenene, filtre vymenene, 1.6 16v 2002 neviem co stym ziadna hlaska Citovat
pecino Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Ten problém kdy auto 1.6i jede na 3 válce a pak vyhodí chybu znám taky. Dělá mi to když je venku vlhko. Když jedu s lehkou nohou na plynu tak to jede na 4 válce, ale jakmile sešlápnu pedál tak začne škubat. Při nižších otáčkách motoru se to projevuje více. Dělá to na plyn i benzín. Svíčky jsem měnil ale po dalším dešti znovu to samé. Po cca 5km kdy se auto zahřeje je již vše v pořádku. Zapalovací lištu bych zkusil vyměnit ale sehnat na půjčení bude asi nadlidský úkon. [upravil dne 20/5/13 10:00 od pecino] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.