Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Mrazy,nafta atd....

Recommended Posts

Odesláno

benzin v ziadnom pripade do HDi nedavajte lebo vam odidu vstreky, stryko tankoval na lacnejsej pumpe do 1.4 a nakoniec zistili ze tam bolo male mnozstvo benzinu, jeden vstrek v prideli -cez 500€

Guest PredyA.
Odesláno

No tak to je mazec.Na to mě taky upozornovali,abych bral radši na větších benzinkách(no ale čerti vědí co nám tam prodávaj že).:myslim

Guest PredyA.
Odesláno

A tak si myslíte ,že ta údajně lepší nafta VERVA od benziny má nějaké opodstatnění,nebo je jen o kačku dražší.????Co vi na to?:mrk

Odesláno

ano, HDI a kvalita nafty, to je alfa omega ted v zimě...v lete ber kde chces, ale ted v zimě rychle poznas, ze ne na kazdou naftu ti to pojede.

Moje HDI nejezdilo na naftu Jet(nyni Lukoil nebo jak to je) a obe nafty od Shellu. pod -5 bylo temer nemozne nastartovat. kdyz uz to po 5-10 min chytlo, prolem nebyl, ale na to, ze sem mel novou baterku kolikrat uz mela dost. a aditiva sem daval a stejne na starty to nepomohlo. Poznat to ovsem bylo a je pri jizde a kdyz bezi motor na volnobeh. o odost tizsi. a davkuju 2x tolik.procisti to vstriky Pouzivam aditiva sheron.

Pred letosni zimou sem presel na OMV a sem vysmaty. aditiva davam stejne, ale chyti na prvni otoceni klicku, na 2-3 otoceni motoru a slape bez problemu. temer jak v lete.

ale na druhou stranu je dost vozu s HDI, co aditiva nikdy nevidela, naftu berou na neznamych pumpach a tez nemaji problem. Treba kolegovi jeho 1,4 HDI na naftu od shellu chyta v poho. a proc to tak je...to nikdo nevi.....

takže to chce pozorne cist a zkouset a najit si svoji cestu

Guest PredyA.
Odesláno

Já jsem taky neměl problém a už jezdím s krasavcem druhou zimu.Aditiva jsem nedával a v poho.Ale jak jsem už psal,dnes mě docela vystrašil můj bratr.A to bereme na stejnou nafta BENZINA a.s nebo jak to maj.Ale uvažoval jsem jestli by na zimu ta Verva nebyla lepší no.

Odesláno

Odebírám časopis autodisel,kde jsou různé testy a Vervu 100 velice vychvalují,nejenom,že má 60 cetanů,ale odolává vysokým mrazům.

Je sice dražší,ale ted přes zimu na ni jezdím a myslím,že to co slibují je pravda.

A k těm aditivům,bylo napsáno,že do kvalitní nafty,jako je verva už nic nepřidávat,protože v této naftě již jsou přidány aditiva.Přidáním dalších aditiv naopak tyto vlastnosti zhoršíte!:roker

Guest PredyA.
Odesláno

A takže spokojenost jo?????Já jsem jen četl co o ní vychvaluje výrobce,ale papír snese hodně že??Tady u nás je o kačku draší,což není tak moc.Aditiva taky nejsou zadarmo.

Odesláno

nafta na kazdej pumpe ma ine zlozenie cez leto a cez zimu...cez zimu pridavaju nejake aditiva, ale fakt len aby im to nezamrzlo- zalezi aj od benzinky...a aditivom nic nepokazis

Guest PredyA.
Odesláno

I to je možný.Já jsem zatím taky neměl problém a chytá to stejně jako v létě.Jen chci zjistit i jiný názory arady jiných.

Odesláno
Původně zaslal: PredyA.

A takže spokojenost jo?????Já jsem jen četl co o ní vychvaluje výrobce,ale papír snese hodně že??Tady u nás je o kačku draší,což není tak moc.Aditiva taky nejsou zadarmo.

Určitě spokojenost,ale s cenou už méně.Dnes 31,80kč.

Prodávají ji pouze na benzina plus u nás pouze u dálnice,kde jsou ceny vyšponované.

Po zimě přejdu na klasickou 55 cetanovou naftu,ale opět od benziny.:roker

Odesláno

Tankujem na rovnakej pumpe ako tatko,on ma Oktavku 1.9SDI a jemu auto štratuje čim nižšia teplota tym lepšie,mne to na HDI chvilu trva cca do 10sekund, ja davam VIF on nic.:myslim

Guest PredyA.
Odesláno

No jo cena není moc dobrá,ale co se dá dělat,jezdit se musí.U nás 30.10 Kč.

Odesláno

No jo cena není moc dobrá,ale co se dá dělat,jezdit se musí.U nás 30.10 Kč.

Víš,já si říkám,radši dám na nádrž o 100kč víc a mám klid.

Ta 100 mne určitě nezrujnuje!:roker

Guest PredyA.
Odesláno

To je fakt.Jsem rád ,že jsem slyšel nějakej názor na tu Vervu.Tady to nikdo moc nekupuje,aspoň mí známí.Spíž sázej na klasiku.ADITIVA.Ale nikdo nemá HDI ,tak jsem nevěděl.

Odesláno

To je fakt.Jsem rád ,že jsem slyšel nějakej názor na tu Vervu.Tady to nikdo moc nekupuje,aspoň mí známí.Spíž sázej na klasiku.ADITIVA.Ale nikdo nemá HDI ,tak jsem nevěděl.

Byly tam i jiné testy,tak například,proč u nás u shelu je podstatně horší kvalita nafty než za hranicemi?

Byly odebrány vzorky a nestačili se divit.

U nás pouze dodrží normu,kterou musí!:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...