Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Slyšel jsem že je páčka spojená s páčkou stěračů, takže cena bude vyšší, ale už 15 měsíců blikám a zatím v pohodě;)

Cena dle service boxu ( pokud to je ono :mad: )

00006242C2 BLOK OVLÁDÁNÍ 296,85 EUR

což je asi 7700.-:(

[upravil dne 26/1/10 Šalda]

Odesláno

No, tak som si tu precital postrehy ... mate pravdu, drevo u mna nieeeeeeee :D ... ale to su detaily, s ktorymi si dokazem lahko poradit:aut

O tej packe co to viem, na tych packach je to auto aj dost zavisle, ale tak musim ist do toho aj s takymi rizikami, hold len dufat :)...

Šalda: aj ja uz chcem prenho ist, nevies si predstavit ako, uz len cakam na prachy z banky :D ... takze som netrpezlivy a neboj sa, dotiek bude dost ;)

Jo a skoro som zabudol, dnes mi prisla clenska karticka :super

[upravil dne 27/1/10 Qcko]

Odesláno

obaf: ano, nemam ziadne vyhrady, venoval som sa teraz 2 dni hladaniu ineho podobneho kusku a narazil som na najlacnejsi za 5700e, takze uz to zalezi len od banky a ak sa nic neposere, tak dufam ze dalsi tyzden bude doma :)

Odesláno

Šalda: 16\", rozmer 205/55 ... myslim . . . momentalne nejake zimaky na origo diskoch, ale pracujem aj na letnej sade:super

Odesláno

Neviem ci to pojde bez problemov, ale kladivo tomu isto pomoze :D ... ale nie, to svetlo je na lavej strane vnutri o par milimetrov, urcite to rozoberiem a dam dokopy, jedneho dna...na 306 bola hnuta prava strana (resp. zle dopasovana) asi 1,5 roka kym som sa do toho pustil nedavno a narovnat svetlo a blatnik nebol az taky problem . . . ale urcite to prezijem;) ... ja to beriem tak, ze ked auto zije v meste, tak sa musi pocitat s tym, ze karoseria si to sem tam bohuzial odnesie :( ... je to smutne, ale je to realita, par dni dozadu kamosovi niekto obehal auto klucom, clovek si nevyberie:bojim ... zabijal by som:grr

Odesláno

Tak to je fajn:aut ... ja dufam ze do konca buduceho tyzdna sa budem nanho divat ako na svoje :D ... dnes mi konecne dali z banky vyrozumenie, tak uz len cakaaaam:super ... nemozem sa dockat:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...