Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zlobí motor, neudrží otáčky po startu v téhle kose!! :grr tak myslím na čidlo teploty motoru....Pomůže někdo ať neobjednám blbost? Které to vlastně je? tipnul bych si že pozice 4... je tak?

bezejmnac.jpg

Odesláno

Tak sem z těch dat janek :( přepl sem si Kelly na novou verzi, ale tyhle detaily mi to neukazuje... kódy v pravo ano, ale ten popisek vlevo...kód motoru nee. A PS: píšou OD ROKU 4/99 a já mám 11/98

Guest servisman
Odesláno

tak jedině podle VIN zjistit v servise boxu který tam máš a pak podle kodu zjistit který to je v Autokelly

Odesláno

Podle VINu sedí to co jsi dal ty ... 1920K9 a sedí i typ motoru, jen ten datum mají špatně :). Vezme mi to kolega na svoji velkoodběratelskou slevu (30%:aut) tak to když tak vrátíme a zkusíme jiné ....

Guest servisman
Odesláno

rozdíl v těch čidlech je jen odpor při 100stC 189 a 186 ohmů takže nepatrný

Odesláno
Původně zaslal: Slayer

Tak čidlo vyměněno, a bylo to opravdu to, které popsal \"honza406-komisar\" .... to jen kdyby měl někdo náhodou podobné dilema jako já :aut:)

A pomohlo?
Odesláno

Já se tady vetřu mezi Vás. Může to čidlo mít na svědomí i trochu vyšší otáčky motoru? Jedná se o naši 206 1.1 Otáčky jsou tak asi 900 +/-. Nebo poraďte

Odesláno

Po dnešní jízdě bych si dovolil tvrdit, že pomohlo... Otáčky jsou ustálené na 900, ne jako před tím na 1100, hezky po vyšlápnutí plynule padají dolů, a hlavně se \"nehoupou\", tak snad je po problému :P

Edit: Uvidíme ráno, už teď je tam -19°C :bojim:blicismajlik

[upravil dne 26/1/10 Slayer]

[upravil dne 26/1/10 Slayer]

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím, dovolím si obnovit tohle téma :cool:

Mám 206ku, 1.4i, r.v. 2000.

Mám podobný problém jako měl Slayer. V zimě při ranním startu otáčky houpou a vždy jsou na 1100 ot. Až se motor ohřeje, jsou lehce pod 1000 ot. Ale další problém je ten, že se to neohřeje nikdy víc, než 80 stupňů, ať jedu jak chci, či jak daleko chci :myslim Vím, že je dost možných věcí, který tohle můžou způsobovat, ale nejpravděpodobněji se jeví právě to čidlo teploty, chtěl bych tu někoho poprosit, jaký tam mám, abych si ho v autokelly mohl objednat. VIN auta: VF32CKFXF41210049

Díky

Odesláno

To liza6: Odkaz mi nefunguje, nemám přístup do servise boxu :bojim Ale ten kód, co jsi mi radil se shoduje s tím, co mi poradil Slayer, takže to bude snad ono :) Tak oběma díky :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...