Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, s prichazejicimi mrazy jsem na par hodin vyndal baterku,nabil a po znovu zapojeni se mi pri pokusu o startovani na cislicovem imobilizeru rozsvitily jeste pred zadanim kodu cervena i zelena dioda. Klavsnice reaguje na stisk cislic pipnutim,avsak po zadani kodu porad sviti obe ledky a nelze nastartovat. dle navodu se jedna o spatnou manipulaci a mam pockat jednu minutu a opakovat znovu,ale nepomaha to.. prosim poradte, jak ho nejak vyresetovat nebo co s tim..dekuji predem za kazdou radu...

p306, 1.9D,51kw

Odesláno

Zkusil jsem ji odpojit znova asi na 30 min a nepomohlo, jedine co se zmeni pri odpojeni a zapojeni baterky je ,ze pri vypnutem klicku blika cervena dioda (jako obvykle) signalizujici pritomnost imobilizeru. Po pokusu nastartovat a vypnuti klicku uz nebliuka,nevim proc... neznate nejaky figl,nebo aspon jak postupovat nebo kde se zeptat..? na diagnostiku s tim nemuzu nikam dojet,mozna by jim stacila dovezt ridici jednotka..?

Odesláno

to jsem nemeril,ale jelikoz byla par hodin na nabijecce tak si myslim ze jo...vymenil jsem jeste kontakty u baterky -stare a vyhrate olovene za nove mosazne-muze to mit nejakou souvislost..?

• O 2 týdny později...
Odesláno

ty konektory mit souvislost nemuzou s imobilizerem ale zkus ho odpojit a nastartovat bez nej!

Taky to jde teda aspon me jo. zkus to jestli je nastartujes.! :aut

Odesláno

Přesně tohle samý se stalo i mě. Obě ledky svítily a auto nestartovalo. Vyřešila to až diagnostika. Moc informací se ke mě nedostalo, ale prý se musela měnit klávesnice a ještě nějaký relé. To je vše co vím. Diagnostika je krok č.1.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobrý den přeji. Ví někdo z vás o nějakém elektrikáři který by mi taky odpojil ten číslicový imobilizér? Za těch 2500kč to by šlo. Jsem od Ostravy. Ahojky

Odesláno

to Pekres a ty to mas funkcni, nebo taky zablokovane a nemuzes nastartovat.

Jestli ti stale jde zadat kod, staci jen v okamziku odblokovaneho immo, kdy sviti zelena dioda odpojit zezadu od klavesnice konektor a tim je to odblokovano az do pristiho pripojeni konektoru

Odesláno

Je tam někde nějaká porucha a i když znám kod, nastartovat to nejde. Svítí červená i zelená zároveň. Tak to nemůžu odpojit. Už jsem volal do servisu a ptal se. Ve dvou mi tvrdí, že ten číslic. imobil. tam musí zůstat a že odpojit nejde. Když jsem se zmínil o fórech, moc nadšený nebyl a řekl něco v tom smyslu, že takové koumáky má nejraději...:bacha

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

cus mam jeden cislicovej immo doma navic..kdyby byla potreba

Díky za nabídku ale já ještě pořád nevím čím to je. Jestli immo nebo něčím jiným. Budu chytřejší až příští týden. Zatím dík...

• O 1 měsíc později...
Guest servisman
Odesláno

imo funguje s řj motoru ,takže to nepujde,co já vím,podívej se či proměřit kablíky zda nejsou někde přelomený.

Odesláno

jo takhle , ty myslis odlbokovat tvoji RJ motoru v jinem aute a pak ji odblokovanou pripojit zpet do tveho a nezapojovat tvoji klavesnici. Mno to by slo, pokud je zavada v kabelazi tve klavesnice. Za zkousku to stoji

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...