Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim takže včera som zašiel do Final-CD Žilina a vyšlo ma to iba 140e :aut.Takže iba napichnutie na dia ma stálo 40e.Počítač bol naozaj zle nastavený ,ale aj tak som ziadne aditívum v nádrži nemal tak my tam šuply rovno 3 litre (94.32e):nevim.Ešte ma čáka vadné čidlo (35e) ktore nemali skladom a ešte 2eura za kod imobilizera o 7dní repete:nevim.BSI jednota je naozaj pod kodom .A tá hlaška je núdzové volanie na servis vo Francusku takze to deaktivovali.

Dalej chem podakovať autorovy SK prekladu PetroviTN a samozrejme Brandy20 bol velmi ochotný a dal my ju moznosť stiahuť.SK uz je v autičku a zatial žiaden problém dikes.

[upravil dne 26/1/10 pezoter]

[upravil dne 26/1/10 pezoter]

Odesláno
Původně zaslal: denoo

slovencinu napis petertn, ten ti snad pomoze, a co sa tyka fapu, mal som presne to iste co ty, prilis velke mnozstvo aditiva , ja som asi mesiac predtym dolieval aditivum, takze malo ho byt nemohlo, ked som siel na diagnostiku preco mi vyskocila tato hlaska, tak nakoniec ma to vyslo v podstate zadara, bolo to len cosi v nastaveni kilometrov , v pocitadle aditiva , alebo take nieco tomu podobne, asi to bolo zle nastavene pri doliati aditiva, alebo tak nejak, len mi to nastavili na pocitaci, a hlaska zmizla, to bolo asi pred roko, odvtedy uz nic, takze chod do peugeotu nech to to tam nastavia a mas pokoj, naozaj nikde chyna nebola. ,mne to nastavili v novom meste peugeot.

Měl bych dotaz na aditiva. Právě mi pažout píše, že je nízký stav aditiv ve filtru tuhých částic. Stačí aditiva doplnit nebo se musí měnit i filtr? Zvládnu dolití aditiv i sám nebo musím do servisu?

Díky za pomoc.

Odesláno

Doplnění aditiv by jsi mohl teoreticky zvládnou sám, ale návštěva v servisu tě stejně nemine. Auto musí po dolití aditiv na diagnostiku.... ohledně doplňování je zde fůra informací.

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Doplnění aditiv by jsi mohl teoreticky zvládnou sám, ale návštěva v servisu tě stejně nemine. Auto musí po dolití aditiv na diagnostiku.... ohledně doplňování je zde fůra informací.

Jj.. informací je spousta, ale názory jsou různé.. V servise v Olomouci si za dolití aditiv a naprogramovaní vezmou 4100Kč. V úterý jsem objednám, tak uvidím, jeslti to bude stačit.

Díky za pomoc.

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Původně zaslal: HonzaZ

Jinak ta příliš mnoho aditiva jsme řešili už s jedním kolegou z fóra. Nevím jak pokročil. Doufám, že zareaguje.

Toto jsme řešili spolu. Bohužel žádné nové zprávy nemám, protože jsem ještě neměl čas s tím do servisu zajet. Ale díky za info teď už jsem moudřejší a v nejbližší době se tam zastavím a nechám si to přenastavit. Jsem rád že to je pouze SW zaležitost :super

Tak dneska jsem byl v servisu s tím problémem. Mám to vyřešené :super Vynuloval počítadlo kilometrů na fap, závadu odstranil a je po problému, práce na 10 min. :D:super

Doufám tedy že to byl správný postup, nicméně to zabralo a chyba je pryč.

[upravil dne 5/2/10 Brizan]

Odesláno

Aha, super ponaučení pro příště. Nechtěl jsem ti to nulovat, protože jsi říkal, že to při dolévání měl na dia a nechtěl jsem ti nabourat kilometry na FAPu. Už vím do budoucna, nebát se toho:super

Odesláno

No mě to je divný, protože to určitě měl na dia po dolití aditiv, jinak by to hlásilo tu chybu ihned. Asi 2 měsíce byl klid a pak to tu chybu začalo vypisovat. Tím že mi to dnes vynuloval asi naboural rovnovánu mezi skutečným stavem aditiv v nádrži a údajem v BSI, takže si auto teď možná myslí že tam je aditiv víc než je skutečnost. Teoreticky dle BSI mám právě dolito plné množství aditiv ale ve skutečnosti jsem s tím cca 5-7 tis už odjel. No uvidím co to bude dělat až aditivum zase bude docházet........

• O 4 týdny později...
Odesláno

caute cital som tu vase prispevky a dozvedel som sa ze slovencina do 407 je alebo bola zadarmo?nasiel som len na nete za 50eur

ak niekto ma a da dajte vediet budem vdacniiiiiiiiiiiii napiste ked tak SZ

Peugeot forever

[upravil dne 28/2/10 RadoH8]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím nechcem zakladať novú tému tak ostanem tu.Po navšteve v servise mi prestal fungovať tempomat.Jednoducho keď prepnem na lavej strane cudlik nabehne tempomat ,ale keď chem zadať rýchlosť tlacidlami horae a dolu NIČ nereaguje a na dispeji svieti len -----.Dalej ohladom SK prekladu ,slovencinu mám v aute ale nejde hlasová navigacia kde som spravil chybu dalej ako by som dosiahol aby mi display pri volante ukazoval smer ako v tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=pQXPwc7aAxE.Poslaedná vec nieje dakto v LM+ okolie co odblokuje rt3 video.

za odpovede vopred DAKUJEM.:super

Odesláno

Čo sa týka tempomatu pravdepodobne bude problém na spínači na spojkovom alebo brzdovom pedáli. Je to častá závada a s návštevou servisu zrejme nesúvisí ak ti neopravovali práve to.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Čo sa týka tempomatu pravdepodobne bude problém na spínači na spojkovom alebo brzdovom pedáli. Je to častá závada a s návštevou servisu zrejme nesúvisí ak ti neopravovali práve to.

Nahravali nový soft do BSI jednotky zo spojkou ani brzdou nic nerobili aspoň myslím a pred návstevou všetko fungovalo ,až na cete domou som zistil ze tempomat nefunguje :myslim

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Ukazování směru na středním displeji v přístrojovce jde povolit přes diagnostiku.

Nemohol by si napisať cestu ako sa k tomu dostane v PP 2000 alebo aspon ako sa tá funkcia volá.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...