pezoter Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Zdravim takže včera som zašiel do Final-CD Žilina a vyšlo ma to iba 140e .Takže iba napichnutie na dia ma stálo 40e.Počítač bol naozaj zle nastavený ,ale aj tak som ziadne aditívum v nádrži nemal tak my tam šuply rovno 3 litre (94.32e).Ešte ma čáka vadné čidlo (35e) ktore nemali skladom a ešte 2eura za kod imobilizera o 7dní repete:nevim.BSI jednota je naozaj pod kodom .A tá hlaška je núdzové volanie na servis vo Francusku takze to deaktivovali. Dalej chem podakovať autorovy SK prekladu PetroviTN a samozrejme Brandy20 bol velmi ochotný a dal my ju moznosť stiahuť.SK uz je v autičku a zatial žiaden problém dikes. [upravil dne 26/1/10 pezoter] [upravil dne 26/1/10 pezoter] Citovat
vonluk Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Původně zaslal: denoo slovencinu napis petertn, ten ti snad pomoze, a co sa tyka fapu, mal som presne to iste co ty, prilis velke mnozstvo aditiva , ja som asi mesiac predtym dolieval aditivum, takze malo ho byt nemohlo, ked som siel na diagnostiku preco mi vyskocila tato hlaska, tak nakoniec ma to vyslo v podstate zadara, bolo to len cosi v nastaveni kilometrov , v pocitadle aditiva , alebo take nieco tomu podobne, asi to bolo zle nastavene pri doliati aditiva, alebo tak nejak, len mi to nastavili na pocitaci, a hlaska zmizla, to bolo asi pred roko, odvtedy uz nic, takze chod do peugeotu nech to to tam nastavia a mas pokoj, naozaj nikde chyna nebola. ,mne to nastavili v novom meste peugeot. Měl bych dotaz na aditiva. Právě mi pažout píše, že je nízký stav aditiv ve filtru tuhých částic. Stačí aditiva doplnit nebo se musí měnit i filtr? Zvládnu dolití aditiv i sám nebo musím do servisu? Díky za pomoc. Citovat
Brizan Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Doplnění aditiv by jsi mohl teoreticky zvládnou sám, ale návštěva v servisu tě stejně nemine. Auto musí po dolití aditiv na diagnostiku.... ohledně doplňování je zde fůra informací. Citovat
vonluk Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Původně zaslal: Brizan Doplnění aditiv by jsi mohl teoreticky zvládnou sám, ale návštěva v servisu tě stejně nemine. Auto musí po dolití aditiv na diagnostiku.... ohledně doplňování je zde fůra informací. Jj.. informací je spousta, ale názory jsou různé.. V servise v Olomouci si za dolití aditiv a naprogramovaní vezmou 4100Kč. V úterý jsem objednám, tak uvidím, jeslti to bude stačit. Díky za pomoc. Citovat
Brizan Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 Tak se zdá že Praha je levnější já to měl za 3500,- Citovat
Brizan Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Původně zaslal: Brizan Původně zaslal: HonzaZ Jinak ta příliš mnoho aditiva jsme řešili už s jedním kolegou z fóra. Nevím jak pokročil. Doufám, že zareaguje. Toto jsme řešili spolu. Bohužel žádné nové zprávy nemám, protože jsem ještě neměl čas s tím do servisu zajet. Ale díky za info teď už jsem moudřejší a v nejbližší době se tam zastavím a nechám si to přenastavit. Jsem rád že to je pouze SW zaležitost Tak dneska jsem byl v servisu s tím problémem. Mám to vyřešené Vynuloval počítadlo kilometrů na fap, závadu odstranil a je po problému, práce na 10 min. :super Doufám tedy že to byl správný postup, nicméně to zabralo a chyba je pryč. [upravil dne 5/2/10 Brizan] Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Aha, super ponaučení pro příště. Nechtěl jsem ti to nulovat, protože jsi říkal, že to při dolévání měl na dia a nechtěl jsem ti nabourat kilometry na FAPu. Už vím do budoucna, nebát se toho:super Citovat
Brizan Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 No mě to je divný, protože to určitě měl na dia po dolití aditiv, jinak by to hlásilo tu chybu ihned. Asi 2 měsíce byl klid a pak to tu chybu začalo vypisovat. Tím že mi to dnes vynuloval asi naboural rovnovánu mezi skutečným stavem aditiv v nádrži a údajem v BSI, takže si auto teď možná myslí že tam je aditiv víc než je skutečnost. Teoreticky dle BSI mám právě dolito plné množství aditiv ale ve skutečnosti jsem s tím cca 5-7 tis už odjel. No uvidím co to bude dělat až aditivum zase bude docházet........ Citovat
HonzaZ Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 Myslím, že to nebude kritické. Až dojde, tak to zahlásí. To ale zase hned tak nebude. Citovat
Brizan Odesláno 5. únor 2010 Odesláno 5. únor 2010 A i kdyby to zase začalo tu chybu vypisovat tak už víme jak na to a může se to hned zase odstranit;) Citovat
RadoH8 Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 caute cital som tu vase prispevky a dozvedel som sa ze slovencina do 407 je alebo bola zadarmo?nasiel som len na nete za 50eur ak niekto ma a da dajte vediet budem vdacniiiiiiiiiiiii napiste ked tak SZ Peugeot forever [upravil dne 28/2/10 RadoH8] Citovat
pezoter Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Zdravím nechcem zakladať novú tému tak ostanem tu.Po navšteve v servise mi prestal fungovať tempomat.Jednoducho keď prepnem na lavej strane cudlik nabehne tempomat ,ale keď chem zadať rýchlosť tlacidlami horae a dolu NIČ nereaguje a na dispeji svieti len -----.Dalej ohladom SK prekladu ,slovencinu mám v aute ale nejde hlasová navigacia kde som spravil chybu dalej ako by som dosiahol aby mi display pri volante ukazoval smer ako v tomto videu http://www.youtube.com/watch?v=pQXPwc7aAxE.Poslaedná vec nieje dakto v LM+ okolie co odblokuje rt3 video. za odpovede vopred DAKUJEM. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Čo sa týka tempomatu pravdepodobne bude problém na spínači na spojkovom alebo brzdovom pedáli. Je to častá závada a s návštevou servisu zrejme nesúvisí ak ti neopravovali práve to. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Ukazování směru na středním displeji v přístrojovce jde povolit přes diagnostiku. Citovat
pezoter Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: AnotherOne Čo sa týka tempomatu pravdepodobne bude problém na spínači na spojkovom alebo brzdovom pedáli. Je to častá závada a s návštevou servisu zrejme nesúvisí ak ti neopravovali práve to. Nahravali nový soft do BSI jednotky zo spojkou ani brzdou nic nerobili aspoň myslím a pred návstevou všetko fungovalo ,až na cete domou som zistil ze tempomat nefunguje Citovat
pezoter Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: HonzaZ Ukazování směru na středním displeji v přístrojovce jde povolit přes diagnostiku. Nemohol by si napisať cestu ako sa k tomu dostane v PP 2000 alebo aspon ako sa tá funkcia volá. Citovat
HonzaZ Odesláno 10. duben 2010 Odesláno 10. duben 2010 Koukni sem, tam to musíš vyhledat http://www.peugeotdata.eu/data/407.php Citovat
pezoter Odesláno 10. duben 2010 Autor Odesláno 10. duben 2010 Původně zaslal: HonzaZ Koukni sem, tam to musíš vyhledat http://www.peugeotdata.eu/data/407.php jo dik uz to mám http://www.peugeotdata.eu/data/407rt3combien.htm Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.