Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já tam mám 55cm spolujezdec a 60cm řidič, ale myslím, že před spolujezdcem by mělo být 50cm a před řidičem 65cm. Já to přehazoval ze sedanu a ten před spolujezdcem je tak tak. :)

Jinak Valeo XTRM (dražší ale ....) a fungují 4 roky bezproblémů. ;)

[upravil dne 23/1/10 Dave_k]

• O 11 měsíců později...
Odesláno
Já tam mám 55cm spolujezdec a 60cm řidič, ale myslím, že před spolujezdcem by mělo být 50cm a před řidičem 65cm. Já to přehazoval ze sedanu a ten před spolujezdcem je tak tak. :)

Jinak Valeo XTRM (dražší ale ....) a fungují 4 roky bezproblémů. ;)

[upravil dne 23/1/10 Dave_k]

odkud mas ty udaje pro delku steracu prosim te? velmi zvlastne mi funguje pravy sterac (bezraminkovy - znacku nevim): nestira pouze nahore uprostred, takze stred skla mam porad spinavy. asi bych chtel poridit Valeo nebo Bosch, ale chci mit jistotu, ze delka bude spravna. diky!

Odesláno

dlhsi 65 a kratsi 50, ale lepsie by bolo 53, 55 uz je vela ;)

tiez som to tu pred casom riesil

EDIT: Samozrejme to som myslel pre coupe

[upravil dne 10.1.2011 23:32 Y2K]

Odesláno

V SB to není. Tam je to jako jedna položka bez rozlišení. Toto mám ze starší verze SB (než se objevil ten na netu), kterou mám v PC. ;)

[upravil dne 11/1/11 16:19 Dave_k]

Odesláno
V SB to není. Tam je to jako jedna položka bez rozlišení. Toto mám ze starší verze SB (než se objevil ten na netu), kterou mám v PC. ;)

Teď tam mám 600 + 550 ze sedana a ppřed spolujezdcem to je tak tak ke gumě u A sloupku. Zase to pěkně bere přes senzor deště. :)

[upravil dne 11/1/11 16:12 Dave_k]

zitra budu mit sadu Valeo Silencio X*Trm 650+500 mm (ST VM430) za 694,- Kc. tak snad to bude brat jak ma i pres senzor ne? :myslim

Odesláno

Určitě. Když jsou to rozměry od výrobce tak to musí fungovat. ;)

Já to tam mám protože pásli a ty na autě už stáli za prd. Jak dojdou (už začínají šmouhy) tak tam dám co tam má být.

Odesláno

Nevím jak u MUXu kde máš automatické rozsvěcení světel na páčce, ale já u sebe (ne MUX)dodělával automatiku přes relátka a pokud nemám otočenej prstenec na rozsvícení světel a jedu jen na automatiku tak ostřik světel nejede.

Guest dreamtalks
Odesláno

diky za nabidku, chechet, az to bude u me aktualni ( resp. ted jeste dojedu v zime co tam mam) tak bych dal vedet.

Odesláno
a nahodou k fungovani/nefungovani ostrikovace svetel by nekdo nemel nejake vysvetleni? popsal jsem v tomhle vlakne: .

som ti tam hodil comment ;)

Odesláno

hmmm, tak tohle se nepovedlo. objednana sada Valeo Silencio X*Trm 650+500 mm je pouze pro par modelu Volvo. je asi tezke dat k produktu nejaky popis, ktery by takovemu omylu predesel... a pro 406tky takova sada neni. nasel jsem si jako nahradu Valeo Compact Revolution, ktere doporucuje Ferry, ale tyto typy zrejme konci a nejsou dostupne. zkoumal jsem i nabidku plochych steracu Champion, ale je to desny chaos, vubec nevim, ktere by pasovali. web katalog Valea je priserny.

nemate nekdo nejaky tip na kvalitni a tiche bezraminkove sterace pro 406tky? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...