Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pražský sraz na Radnici 4. 2. 2009  

1. 1. Pražský sraz na Radnici 4. 2. 2009

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Abych si zbytečně netahal triko, kolik nás na Radnici přijde, zkuste mi v anketě zodpovědět jasně položenou otázku (v případě kladné odpovědi prosím dotyčného, aby ještě do vlákna připsal, že ON hlasoval ANO a že tedy dorazí).

Děkuji

P.S.

Začátek bych viděl standartně kolem 18 hodiny, pro míň než 10 lidí rezervaci dělat NEHODLÁM.

P. P. S.

První hlas ANO jsem já

[upravil dne 23/1/2010 Medvěd]

Odesláno

sice nevim, jakej je rozdil mezi dvojkou a trojkou - kdyz mi nevyhovuje termin, tak preci 4.2. nedorazim, ne?

mne budou ten den rvat druhou osmicku a kdyz si na sebe vzpomenu pred tydnem po te prvni tak tezko....

Odesláno

Jé, já bych tam rád šel, byl by to můj první sraz s vámi, ale sem v práci. :nevim Bejt to úterý nebo neděle, tak bych přišel/přijel. :)

Takže za mě: NEvyhovuje termín

Odesláno

Tak tedy máme na čtvrtek 4. 2. od 18 hodin zarezervováno 12 míst s tím, že přijde-li někdo navíc, NĚJAK se to udělá - doufám, že tam nebudu sám.

Odesláno

minule jsem obstal i s dotazem, kde sedi Peugeotaci a byl jsem hned odkazan spravnym smerem ( ke stolu, ne do pr... :D )

Odesláno

Tak sraz \"Na radnici\" proběhl dle mého zcela v pohodě. Rád jsem se s Vámi všemi viděl a proto jsem zajistil repete a to na čtvrtek 4. 3. 2010 (běda některým, jestli domů půjdu zase téměř po čtyřech).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...