Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chci se podělit nevim jestli to už taky někdo dělal před zimou než začali mrazi sem koupil zimní směs nalil ale neprostřík takže v hadičkách zůstala letní směs, přišel mráz a bylo zamrznuto když mraz polevil tak sem si říkal dobrý ale zadní ostřikovač mi nešel a zjistil sem že se mi rozpojila hadička u spolujezdce pod deklem tak sem to začal rozebírat no horor plast ,tapicírunk a hodice topení museli ven hrůza když sem to spojil a skusil tak zase nic ještě se mi to rozspojilo vzadu v kufru a taky pod plastama a ty museli taky ven takže svojí blbostí sem strávil hodinu než sem spojil dva spoje a rozebral pomalu půl auta .:blablabla

• O 2 týdny později...
Odesláno

jsou tam asi jen dva spoje v pravo u spolujezdce a vzadu v sloupku taky na pravo je to pakárna a potřebuješ slabší ruce já mam trošku silnější a byl to problém jo a ve předu tu hadičku přidaly ke svazku kabelů je tam takovej kanálek na ně tak tam to tz chtráci přidaly.

Odesláno

mi ted přestal tlačit vodu dozadu a jak jsem to profoukaval tak spoje jsou dobre protože když fouknu do hadičky od zadniho stěrače směrem do madoby tak v nadobě bubla ale z5 čerpadelko vodu nepodava:bachakua

Odesláno

zkoušel jsem všechno i s injekčni střikačkou natlačit vodu k čerpadlu..nešlo to nějaky přetlak motorek normalně bzuči a jak jsem se dival kam vedou hadičky tak jsem viděl jedno čerpadlo..jak to je?

a kudma je nejlepe sundat motorek?

Odesláno

mě to taky čeká, rozpojeno v zadním sloupku, ale srandovní bylo jak jsem to zjistil... jeli jsme z hor a potřebuju vzadu stříknout, najednou řve kluk, že je mokrej a něco na něj stříká od pásů a divně to smrdí :D:D a bylo jasno :D

Odesláno

motorek jen jeden a problem ze netlaci vodu je v presmikaci na predek a zadek motorek se toci na obe strany musis sundat mortorek a a rozebrat tu spojku v ni je bumovej valecek ktery prepousti vodu na jednu nebo na druhou stranu tem je zaseklej guma nabobtna a on necestuje staci z kazde strany obrousit asi jedem milimetr a vlozit zpatky a skusit aby volne cestoval tam a spet uz jsem to taky delal kdyz zacali ty plyskanice a neslo ani do zadu natoz predek cus a pevny nerv:aut

Odesláno

plaz...diky moc za poradu nechtělo se mi do toho ale v sobotu jsme jel štreku asi 150 km po okoli a je to naprd když člověk nevidi pořadně za sebou ty prtave autička...nejhorsi bylo povolit ten sroubek co je ze předu a pokud si nesundaš naraznik tak je ti na blazinec to povolit jinak ještě jednou moc dik tlači to jako blazen všude:super:super:super

Odesláno

to jsem rad ze rada od rady pomohla k tve spokojenosti a nemusis kupovat novej motorek kdyz jeto takova banalita:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

jj ono stači když někdo poradi nebo řekn kde hledat problem...už jsem dělal plno blbosti s autem...od čerpadlo v nadrži, motorku na dveře, ostřikovač, sedadla a plno dalšich blbustek..ale ted se mi posralo radio..nejde vindat cd:myslim

Odesláno

už jsem ho kuchl ale uvažuju nad usb připojenim radia..ale když koupim radio s usb nepojede pačka ani display...to bych musel přikoupit za stejnou cenu radia svazek ktery to přepichne..a nebo usb napichnout na misto měniče jak to tady bylo psane..

Odesláno

pokud mas CAN-VAN system tak kdyz das USB do most konektoru, tak ti prestane fungovat ovladani navigace vedle radicky, a budes muset vse pres radio... zkousel jsem 3 typy...a nakonec jsme s technikem konstatovali ze to nema cenu...

Odesláno

ja mam klasiku rd3 jen na cd a navigaci nemam...a jelikož nove radio mi nepojede a za cenu noveho radia si nekoupim k tomu ještě kabel aby fungovala aspon packa tak mě napadlo raději koupit usb a jak mam poznat jestli to pojede mam vzadu max asi konektor na měnič nebo woofer

Odesláno

bibo807:

Jestli ti rádio sežralo CD a nechce ho zvrátit tak máš s největší pravděpodobností prasklej kryt převodovky v rádiu kterej má na svědomí vysouvání.

Měl jsem to samé a musel jsem převodovku složit do funkčního stavu a pomocí kancelářskéjch sponek, malinkejch podložek a pájky ten popraskanej přítlačnej kryt zafixovat aby držel kolečka pohromadě. Ale povedlo se a CD vesele zvrací placky jako dříve.

Odesláno
Původně zaslal: Wensdy

bibo807:

Jestli ti rádio sežralo CD a nechce ho zvrátit tak máš s největší pravděpodobností prasklej kryt převodovky v rádiu kterej má na svědomí vysouvání.

Měl jsem to samé a musel jsem převodovku složit do funkčního stavu a pomocí kancelářskéjch sponek, malinkejch podložek a pájky ten popraskanej přítlačnej kryt zafixovat aby držel kolečka pohromadě. Ale povedlo se a CD vesele zvrací placky jako dříve.

o to mi ani tak nejde spiš mě vic štve že musim pořad přehazovat cd jak blby když to neumi ani mp3..to přehazovani mě už nebavi vic jak když to nevyndava cd a vevnitř už jsem byl ale nenašel jsem nic co by bylo praskle akurat ty kolečka do cebe nezapadly
Odesláno

bibo807:

Já jsem taky dříve tesknil že nemám měnič ale nakonec jsem si zvyknul. Mám v autě několik těch nejlepších CD a pouštím si je jen když je opravdu nálada. Jinak jedu jen rádio.

Přes ty kolečka co do sebe nezapadají jsem já měl takovej placatej průhlednej plexideklík co je držel pohromadě. Na okrajích byly ulámaný původní príchyty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...