Chepp Odesláno 21. leden 2010 Autor Odesláno 21. leden 2010 mr.SM mno tak se to resi ve smluvnim servise, ale to by pro mne znamenal autorizak v ol... a to ee... rekly mi to tak ze jim to zaplatim a oni mi daji faktury na pojistovnu. Takze to zas bude neco. Citovat
mr.SM Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Jo to je pravda. Mno s kooperativou si myslim probleny nebudou. Musis je urgovat,volat tam jak to vypada obden a myslim ze do nej do 14dnu mas kacky z5. Ja to ted tak budu resit s generalli-ti jsou na tom snad u nas nejhur... Citovat
shark734 Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 Chepp: ta buracka vyzera v pohode, ja som bol na tom o dost horsie, kapotu som mal prehnutu a natiahol som ju spat, vystuhu som mal opretu o chladic a odtrhnute uchyty na svelach...oprava ma stala 90€...uchyty svetiel som nalepil takou silikonovacou pistolou ako docasne riesenie, no nakoniec to drzi uz nejakeho pol roka tak to tak asi necham nikde tu mam o tom aj vlakno Citovat
Chepp Odesláno 22. leden 2010 Autor Odesláno 22. leden 2010 nechci sebe sam praskat, ale uz asi mesic tu prolizam inzerci ze koupim predni svetla protoze ty co mam jsou china a sviti uplne na pikacu jeste hur nez normalni originaly a jeste k tomu nejsou sestelovat. A celej predek uz byl predchozim majitelem bouranej a slozily ho uplne na pikacu... a tim chci rict nic nesedelo tam kde ma ... vsude centimetrovi mezery.. tak sem se chystal to ted do jara nechat spravit koupit novy svetla a tak... A tak sem tim chtel rict ze v zadnem pripade ac to tak vypada neboural sem schvalne.. ale sedlo to... ale zas ne z toho duvodu ze ted vyplaznu ranec a mam v marku koupit jeset jedno a ted mi to do hromady pomalu hati plany.... dohromady s jinyma spatnyma okolnostma tenhle tyden. priznavam se fakt ot nebylo schvalne. Citovat
Chepp Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 Tak dnes volaly ze servisu, odnesl to chladic klimy, kapota prej pujde narovnat, kazdopadne likvidator chce dat totalku, coz mi rikaly ze servisu ze to zrovna neni dobra zprava, ze mi vyplati kulovi a ze to se bude muset prodat bo co. Nepochipil sem to. Jak je to s tou totalkou, mate nekdo s tim zkusenosti? Ja mel totalku na formanu a tam jsem dostal slusny penizky a auto sem opravil za par korun a prodal. Nevite jak to funguje? Citovat
P607Olda Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Zeptej se likvidátora, jestli vrak zůstane Tobě, nebo ne. Auto je v leasingu? Citovat
Šalda Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Totálku?? Vždyť tomu pomalu nic není, aspoň podle fotek. Citovat
Chepp Odesláno 25. leden 2010 Autor Odesláno 25. leden 2010 jo to vysvetlete nekdo mu ne mne... Ano auto je v leasingu, snad zustane mne.. likvidator me nekontaktuje a ja na neho kontakt nemam jenom jsme se jednou videly. Citovat
309GT Odesláno 25. leden 2010 Odesláno 25. leden 2010 Občas (spíš vůbec) ty likvidátory nechápu,jestli není auto zkroucené,nebo alespoň pytle venku,tak to totálka bejt snad ani nemůže.Kamarádovi totéž auto napsali na totál a dostal asi 30 000kč ale auto mu zůstalo,ale mysim že to neměl na leasing ale bral si úvěr a pak kupoval auto za hotové....a neměl havarijko....leda zavolat na pojišťovnu a požadovat kontakt na likvidátora a chtít vyjádření nebo pak dát stížnost.... Citovat
Chepp Odesláno 26. leden 2010 Autor Odesláno 26. leden 2010 Tak dneska mi volaly z servisu... likvidator maximalni castku opravy 55tis jinak to bude totalka... a servis mi oznamil ze za 50tis se to opravi. budou seopravovat i nektere veci ktere bych asi tak rekl nebudou uplne v souvislosti s bourackou... a zahrnuty budou teze.... proste supa dupa... upa... teda na to ze tomu skoro nic neni je to pekna palka... ale pan mi vyjmenoval takovejch veci a ja jim pevne verim ze i s nastrikem to bude palba, takze asi tak... Neni to cool? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Takhle se tesit bouracce A kdyz to spravne chapu, tak ty budes platit pak jen tech 10 tis. ze ? Citovat
Šalda Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Já sem taky čuměl jak puk když mě měnili jen přední levý dveře, zadní levý dveře a levej přední blatník a vyšlo to na 95 000.- a to sem to auto měl teprve 3 měsíce Citovat
shark734 Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 za 50tis ti to musia aj pozlatit...to čumím, ved na tych fotkach neni vidiet skoro nic Citovat
tbarth Odesláno 26. leden 2010 Odesláno 26. leden 2010 Aspoň nedávej takhle najevo radost, vypadá to pak jako pojistný podvod , ale jinak držím palce, ať to za ty prachy opraví pořádně. Citovat
Chepp Odesláno 27. leden 2010 Autor Odesláno 27. leden 2010 Servis je to dobrej, a na jevo to davat nebudu, ale fakt to bylo v planu, on mi to fakt nikdo neveri.. ale prej se tam toho naslo vice... a technik mi udelal radost ze konecne budu jezdit se svetly bosh a ne se svetly \"made in taiwan\", viz hromada veci co tam fakt bylo naprcenych. Lubk0: jo vyjde me to na deset tisic, coz se musim priznat, takova oprava za desitku je primo zlata. Jo za pade to bude pozlaceny, ale duveru v servis mam a tesim se az to uvidim jak to bude vypadat Akorat ze musim to zaplatit servisu a me to zpetne zaplati pojistovna nebo leasingovka takze budu na chvilku bez penez coz me docela ted vadi.. Rikaly ze po vykendu by to mohlo byt doma, tak uz se tesim jak maly decko, protoze jezdim v starym pickupu mondeo, ktery netopy nestartuje a nejede.. vlastne da se rict je to lepci dvojkolak. Citovat
Chepp Odesláno 10. únor 2010 Autor Odesláno 10. únor 2010 Tak dnes sem auto dovezl ze servisu.. .Hodim sem foto.. opravdu je to primo prekrasne spraveny. Musite mrknout. Nafotil sem to tak sem nahodim... vecer. [upravil dne 10/2/10 Chepp] Citovat
zzipCZ Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 ty vado co je to za servis???? ti se museli pěkně napakovat proboha kam na tz ceny chodí:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.