106sťák Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 ahoj všem táta má asi egr ventil na 407sw nevíte kde se nachází na motoru nebo pošlete mi foto motoru na 407 sw a označte ten ventil děkuji pepan:roker Citovat
106sťák Odesláno 15. leden 2010 Autor Odesláno 15. leden 2010 má 2.0 nafťáka s turbem to bude asi HDi tak jestli mužete popsat kde tak je v motoru chce ho najít a odpojit Citovat
Přema Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Na 407 sem to nedělal tak ani bohužel neporadím......(myslím si že u 407 to bude hlásit chybu,406tka nebyla tak chytrá jak 407..... já bych to nedělal..... Citovat
bazant Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 odpojit EGR vetnil? nekde v servise jsem slysel ze to je prasarna odpojit nebo zaslepit EGR ventil Citovat
King81 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 Původně zaslal: bazant odpojit EGR vetnil? nekde v servise jsem slysel ze to je prasarna odpojit nebo zaslepit EGR ventil Co pod slovom prasarna mame rozumiet? Citovat
patko79 Odesláno 15. leden 2010 Odesláno 15. leden 2010 chcelo by to uviesť vin alebo aspoň typ motora či je s FAPom alebo bez Na dvojlitri bez FAPu je to jednotka na obrázku a nachádza sa na pravej strane motora na vrchu:super [upravil dne 15/1/10 patko79] [upravil dne 15/1/10 patko79] Citovat
dexx Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Ja by som sa chcel spytat kde sa EGR nachadza na 1.6-ke? Je to rovnako ako na 2.0? Citovat
PPK Odesláno 6. březen 2010 Odesláno 6. březen 2010 Původně zaslal: bazant odpojit EGR vetnil? nekde v servise jsem slysel ze to je prasarna odpojit nebo zaslepit EGR ventil Prasárna? Nevím jak Peugeot, ale já to řešil u Opela Astry a tam dokonce u novějších modelů nabízel origo servis záslepku a úpravu řídící jednotky, protože EGR ventil byla jedna z nejporuchovějších součástek. A pravda je, že když jsem ho měl v ruce, bylo to jako bych vypucoval komín - nánosy sazí. Takže ekologie x neekologie................ Kdo jezdil často po městě, o EGR se mu i v noci zdálo:) Citovat
libor.vo Odesláno 7. březen 2010 Odesláno 7. březen 2010 Ja jsem to delal na 406, a to jste meli videt kolik bylo ve vzduchovem (sacim) potrubi dehtu a cerneho bahna. Dira uz mela kolem dokola 5mm nanos. Podle mne neni nic horsiho nez poustet vyfukove plyny zpet do sani. To je prasarna. Navic po nekolika letech se dosedaci plocha EGR ventilu zanese a netesni, tim padem je otevreny nastalo a nefunguje jak by mel. Vyradil jsem ho pouze tak ze jsem mezi nej a potrubi vrazil medeny plech o tloustce 5mm, jinak jsem nic neodpojoval a on se pro PC tvaril jako plne funkcni. Na emisich jsem nikdy problemy nemel. A navic se zdalo ze auto tahlo lepe od nizkych otacek, kdyz jelo na cisty vzduch bez primesi vyfukovych plynu. Citovat
PPK Odesláno 9. březen 2010 Odesláno 9. březen 2010 Já bych jen ještě dodal, že řídící jednotka s tím \"sajrajtem\" počítá a podle toho dávkuje směs. Když jsem tam dal jen záslepku, přestože uzavírací jehla fungovala, ale přívod spalin byl zamezen, stejně to jednotka diagnostikovala a házela chybovou hlášku. Jelikož jsem měl verzi motoru, která ještě odpojení EGR neumožňovala, nezbylo mi nic jiného, než 2x ročně ventil vyndat a vymýt technickým benzinem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.