Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě by ještě zajímalo jaký vám určují objednatele přeprav doby splatnosti faktur. Prý není výjimkou 3, 4, 6 měsíců, což nechápu jak někdo utáhne, když to je likvidační a navíc s nejistotou platby.

Odesláno

Zdravím

to-Fusion+Burisek:platby jak píšeš jsou normální-raděj se nech zaměstnat v zahraničí na kamionu!!vlastní zkušenost z NL/contaky po EU 4 roky:super-jezdil jsem na TIRu od 1977-celkem 25 let,měl jsem také dopravu a už nikdy:grrno je toho na román:rokera auta- dnes všechny zhraniční vozy jsoun OKi ale Daf 105 nebo MB Actros asi nemá konkurenci:supermám zkušenosti se všemi auty!!!Držím palce aby vám to jezdilo a hlavně HODNĚ ŠTĚSTÍ NA SILNICI-kdy ho nemáš je to v haj....u-vyhláška nic neřeší:D

Odesláno

Tak nová firma,zatím jezdím na měsíc staré Scanii,ale je to poslední starý model....ale zatím dobrý.Automat,retardér,.....ale štve mě absence nezávislé klimi,ve čtvrtek v německu to byl mazec v noci....

• O 4 týdny později...
Odesláno

Pojedete někdo na TRUCK SRAZ do Zlína v termínu 20-22.8 2010

Bývá tam spanilá jízda mněstem, noční vyjíždka osvětlených Trucku, modely Trucku, soutěže pro děti............

Já tam budu se stříbrným Renaultem Premium.

Odesláno

chlapi kdybych chtěl jezdit pod firmou třeba z osobákem tak musím mět profesní průkaz??? nebo to platí na skupinu C a výše??? v dnešní době se už nedávají profesáky skoro zdarma ke skupině C:fnuk

Odesláno

Profesak je nutny k Ccku (pres 3,5 t). Jinak pokud mas Ccko a budes si chtit dodelat profesak, ver, ze zaplatis RAKETU (pry se vyplati rozsirit si treba o Ecko = nova autoskola a jeste usetris). Pres 7,5 t jsou povinne i psychotesty.

Odesláno

Profesak je takova karticka, ktera je vlastne potvrzenim, ze jsi absolvoval skoleni o bezpecnosti sil. provozu. Profesak sel jeste donedavna zcela bezproblematicky dodelat, pak se urednik spatne vyspal a od te doby plati: mas-li Ccko, delej si profesni zkousky at se volantem zivis nebo ne, az se treba za 10 let rozhodnes, ze mas Ccko a tak se zkusis zivit volantem, doplneni profesaku stoji v desitkach tisic Kc (neslysel jsem o jinem statu, kde by neco takoveho v praxi fungovalo).

[upravil dne 9/7/2010 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Profesak je nutny k Ccku (pres 3,5 t). Jinak pokud mas Ccko a budes si chtit dodelat profesak, ver, ze zaplatis RAKETU (pry se vyplati rozsirit si treba o Ecko = nova autoskola a jeste usetris). Pres 7,5 t jsou povinne i psychotesty.

Teď už nestačí rozšíření řidičáku. To padlo. Někteří dokonce vraceli C a dělali si je znovu aby dostali i profesák. To ale skončilo myslím od 1. dubna 2010. ( to datum nevím přesně).

Odesláno

Platilo to do 1.9 2009,bohužel.Teď se to dá akorát sehnat u firmy,kde ti profesák zaplatí,ale na pět let se upíšeš a sedřou z tebe kůži....

Jinak mě teď zase dva měsíce bude brzdit ten pos..... zákaz přez prázdniny,je to nesmysl.Ale já na něj kašlu,jezdím po šoustkách a je klid:D:D:D

A když mám po nakládce těsně před zákazem a navíc potkám kolegu,vypadá to takhle-kdo jezdí pro cihly do Hevlína,zná Avanti benzínku těsně u hranic (Laa Thaya)

(můj je ten \"medvěd\" v zadu)

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

.............

A když mám po nakládce těsně před zákazem a navíc potkám kolegu,vypadá to takhle-kdo jezdí pro cihly do Hevlína,zná Avanti benzínku těsně u hranic (Laa Thaya)

Doporucuju v tom pripade nechat stroje par hodin odpocivat na pumpe (to by je snad nemusel nmikdo vybrabcit) a zajit do termalu v Laa - stoji to za to.

Odesláno

A ve středu byl defekt,prdla vnitřní guma na zadní nápravě tahače:( Tímto děkuji slovenskému řidiči který za mnou sám přišel za ochotu,pomoc a rady při výměně a čechům co seděli v kamionech,nebyli ani schopni otevřít dveře když jsem přišel pro radu,drbali si prdel o sedačku a jen čuměli do zrcátka jak na televizi jak se s tím morduju,přeju ať jim porupe celá náprava i s měchama,nejlíp na naloženém autě v německu v kopci!!!V nouzi se pozná kolega,a je zajímavé že nikdy kolega není čech:nevim:bojim

Jinak na autě - Zadní světlo,RZ,blatník s vnitřní rohoží,zástěrka a samozřejmě kolo v háji....ale už je dobře,mám všechny nové i s diskama:D

PS:blatník se světlem a značkou je nacpaná mezi kolem a blatníkem:o

[upravil dne 10/7/10 309GT]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: 309GT

.............

Doporucuju v tom pripade nechat stroje par hodin odpocivat na pumpe (to by je snad nemusel nmikdo vybrabcit) a zajit do termalu v Laa - stoji to za to.

Díky za radu,určitě otestuju!:super
Odesláno

Taky je nesnáším,ale teď už mám na autě normální pneu,naštěstí.Snad vydrží.Naštěstí byla jen škoda na tahači a neschytal to nikdo kdo jel za mnou,když se to utrhlo tak to letělo na návěs,ten to schytal na \"kozy\" a pak to poslal k zemi pod kola na návěsu...Poslední dobou se mi lepí smůla na paty:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...