Fusion Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Mě by ještě zajímalo jaký vám určují objednatele přeprav doby splatnosti faktur. Prý není výjimkou 3, 4, 6 měsíců, což nechápu jak někdo utáhne, když to je likvidační a navíc s nejistotou platby. Citovat
Holland Odesláno 10. červen 2010 Odesláno 10. červen 2010 Zdravím to-Fusion+Burisek:platby jak píšeš jsou normální-raděj se nech zaměstnat v zahraničí na kamionu!!vlastní zkušenost z NL/contaky po EU 4 roky:super-jezdil jsem na TIRu od 1977-celkem 25 let,měl jsem také dopravu a už nikdy:grrno je toho na román:rokera auta- dnes všechny zhraniční vozy jsoun OKi ale Daf 105 nebo MB Actros asi nemá konkurenci:supermám zkušenosti se všemi auty!!!Držím palce aby vám to jezdilo a hlavně HODNĚ ŠTĚSTÍ NA SILNICI-kdy ho nemáš je to v haj....u-vyhláška nic neřeší Citovat
309GT Odesláno 12. červen 2010 Autor Odesláno 12. červen 2010 Tak nová firma,zatím jezdím na měsíc staré Scanii,ale je to poslední starý model....ale zatím dobrý.Automat,retardér,.....ale štve mě absence nezávislé klimi,ve čtvrtek v německu to byl mazec v noci.... Citovat
macik.83 Odesláno 12. červen 2010 Odesláno 12. červen 2010 Jj, Adblue je vopruz, jinak fajna scanie, ale taky je pro me srdcovkou MANas v TGAcku Citovat
ladosak Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 Pojedete někdo na TRUCK SRAZ do Zlína v termínu 20-22.8 2010 Bývá tam spanilá jízda mněstem, noční vyjíždka osvětlených Trucku, modely Trucku, soutěže pro děti............ Já tam budu se stříbrným Renaultem Premium. Citovat
Kloub Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 chlapi kdybych chtěl jezdit pod firmou třeba z osobákem tak musím mět profesní průkaz??? nebo to platí na skupinu C a výše??? v dnešní době se už nedávají profesáky skoro zdarma ke skupině C:fnuk Citovat
Medvěd Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 Profesak je nutny k Ccku (pres 3,5 t). Jinak pokud mas Ccko a budes si chtit dodelat profesak, ver, ze zaplatis RAKETU (pry se vyplati rozsirit si treba o Ecko = nova autoskola a jeste usetris). Pres 7,5 t jsou povinne i psychotesty. Citovat
Kloub Odesláno 8. červenec 2010 Odesláno 8. červenec 2010 jj když jsem dělal Céčko tak mě v autoškole řekli kolem 30 tisíc + 210 hodin teorie:fnuk:super Citovat
farky Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 vedel by niekto strucne vysvetlit co v CR znamena ten \"profesak\" ? Citovat
Medvěd Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Profesak je takova karticka, ktera je vlastne potvrzenim, ze jsi absolvoval skoleni o bezpecnosti sil. provozu. Profesak sel jeste donedavna zcela bezproblematicky dodelat, pak se urednik spatne vyspal a od te doby plati: mas-li Ccko, delej si profesni zkousky at se volantem zivis nebo ne, az se treba za 10 let rozhodnes, ze mas Ccko a tak se zkusis zivit volantem, doplneni profesaku stoji v desitkach tisic Kc (neslysel jsem o jinem statu, kde by neco takoveho v praxi fungovalo). [upravil dne 9/7/2010 Medvěd] Citovat
Laďa Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 Původně zaslal: Medvěd Profesak je nutny k Ccku (pres 3,5 t). Jinak pokud mas Ccko a budes si chtit dodelat profesak, ver, ze zaplatis RAKETU (pry se vyplati rozsirit si treba o Ecko = nova autoskola a jeste usetris). Pres 7,5 t jsou povinne i psychotesty. Teď už nestačí rozšíření řidičáku. To padlo. Někteří dokonce vraceli C a dělali si je znovu aby dostali i profesák. To ale skončilo myslím od 1. dubna 2010. ( to datum nevím přesně). Citovat
309GT Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Platilo to do 1.9 2009,bohužel.Teď se to dá akorát sehnat u firmy,kde ti profesák zaplatí,ale na pět let se upíšeš a sedřou z tebe kůži.... Jinak mě teď zase dva měsíce bude brzdit ten pos..... zákaz přez prázdniny,je to nesmysl.Ale já na něj kašlu,jezdím po šoustkách a je klid:D:D:D A když mám po nakládce těsně před zákazem a navíc potkám kolegu,vypadá to takhle-kdo jezdí pro cihly do Hevlína,zná Avanti benzínku těsně u hranic (Laa Thaya) (můj je ten \"medvěd\" v zadu) Citovat
Medvěd Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: 309GT ............. A když mám po nakládce těsně před zákazem a navíc potkám kolegu,vypadá to takhle-kdo jezdí pro cihly do Hevlína,zná Avanti benzínku těsně u hranic (Laa Thaya) (můj je ten \"medvěd\" v zadu) Doporucuju v tom pripade nechat stroje par hodin odpocivat na pumpe (to by je snad nemusel nmikdo vybrabcit) a zajit do termalu v Laa - stoji to za to. Citovat
309GT Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 A ve středu byl defekt,prdla vnitřní guma na zadní nápravě tahače:( Tímto děkuji slovenskému řidiči který za mnou sám přišel za ochotu,pomoc a rady při výměně a čechům co seděli v kamionech,nebyli ani schopni otevřít dveře když jsem přišel pro radu,drbali si prdel o sedačku a jen čuměli do zrcátka jak na televizi jak se s tím morduju,přeju ať jim porupe celá náprava i s měchama,nejlíp na naloženém autě v německu v kopci!!!V nouzi se pozná kolega,a je zajímavé že nikdy kolega není čech:nevim:bojim Jinak na autě - Zadní světlo,RZ,blatník s vnitřní rohoží,zástěrka a samozřejmě kolo v háji....ale už je dobře,mám všechny nové i s diskama:D PS:blatník se světlem a značkou je nacpaná mezi kolem a blatníkem:o [upravil dne 10/7/10 309GT] Citovat
309GT Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: 309GT ............. A když mám po nakládce těsně před zákazem a navíc potkám kolegu,vypadá to takhle-kdo jezdí pro cihly do Hevlína,zná Avanti benzínku těsně u hranic (Laa Thaya) (můj je ten \"medvěd\" v zadu) Doporucuju v tom pripade nechat stroje par hodin odpocivat na pumpe (to by je snad nemusel nmikdo vybrabcit) a zajit do termalu v Laa - stoji to za to. Díky za radu,určitě otestuju! Citovat
Medvěd Odesláno 10. červenec 2010 Odesláno 10. červenec 2010 Nemam rad protektory, ale je fakt, ze na firemnim co dostanes, s tim jezdis (a protizakonne jejich pouzivani neni). Citovat
309GT Odesláno 10. červenec 2010 Autor Odesláno 10. červenec 2010 Taky je nesnáším,ale teď už mám na autě normální pneu,naštěstí.Snad vydrží.Naštěstí byla jen škoda na tahači a neschytal to nikdo kdo jel za mnou,když se to utrhlo tak to letělo na návěs,ten to schytal na \"kozy\" a pak to poslal k zemi pod kola na návěsu...Poslední dobou se mi lepí smůla na paty:nevim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.