74dave Odesláno 13. březen 2011 Odesláno 13. březen 2011 Taky mám rád protektory za 3 měsíce 4.Celá nová sada a všechny jsem měnil na silnici a k tomu jeden blatník a zástěrka.Když ho udělají na 3 roky starou gumu je jasný, že nevydrží.Majitelé to neměnej těm je to jedno. Citovat
Mišak Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 My jezdíme ve firmě jenom C-ečka Mame A-80,A-70,Iveco eurocargo100,Dafa 45-180 a 12tunku Mana. Všem nám šéf nazouvá dozadu protektory dopředu nějaký hankoky nebo jak se to píše:D:D(teď mám barumky) zkoušeli jsme i matadory ale ty šli do kopru jak nic:( Zatím sme neměli važnější problem.Kolegovi se jednou jedinkrák začal odlepovat, ale to už tam bylo asi 1-2mm vzorku:D:D Ale nebyl bych to já aby něco nebylo jinak;) dostalsem \'\'nové\'\' gumky vzorek super na sněhu bomba ale po měsíci ejhle rána a nový běhoun šel do prdele teda spíš přes zastěrku blatník+tyč co ho drží do pryč:D:D Zbytky sem posbíral a odevzdal na firmě a bya uznana reklamace:) Šef si necháva dělat protektory ze svých gum, možná je to výhoda. Gumy nam vydrží rok. Citovat
ladosak Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Tak si včera jedu na pohodu na budíku 90-sát na rádiu Impuls docela solidní písnička a najednou rána jako z děla kamion celý poskočil a šílený rachot. Podívám se do zrcátka a vidím nějaký osobák jak se mně šplhá po plachtě nahoru, potom se přetočil na střechu, a ještě jednou dokola. No prostě jak kdyby se zatočil v míchačce. Řidič OCHCÁVKY mněl mikro spánek a pak makrobouli. Mně se samozřejmně nic nestalo, ale kolega s osobáku chytil šok a začal se po pár minutách třepat jak drahý pes. Odvezla ho záchranka do Brna tak doufám že kromně pořezané ruky nic dalšího mít nebude. A nejvíc mně překvapilo chování lidí v osobácích: někteří se na mně dívali jak na vraha, jedna ženska co jela tak ukazovala jestli nejsem na hlavu, a dva chlapíci kroutili hlavama. Ale že jsem v tom nevině to už nikdo s přihlížejících nechápe (samozřejmně za to vždy muže kamion) [upravil dne 5.4.2011 19:47 ladosak] Citovat
Mišak Odesláno 5. duben 2011 Odesláno 5. duben 2011 Měl štěstí že dopadl jak dopadl.Ja si jedu včera kolem 11:00 ven z Kroměříže čumím do blba(tak jako vždy:D ) majednou rána kuknu do prava a chlapík s novou fabkou to pustil do další nové fabky:D vypadalo to jak kerling bo ta fabule co to dostala na prdel skočila ještě do tranzita před sebou. Někdy člověk ani neví, nechce a je něco špatně.Letos v zimě sem v křižovatce v Bystřici pod Hostýnem srazil chodkyni, když sem dostal saňky na předek byl to okamžik najednou byla předemnou.Žduchl sem jí do zavěje naštěstí měla jen modřinu ve tvaři od tvrdeho sněhu.V sanitce podepsala reverz.Tahle neštěstná udalost mě stala 1000kč a skoro 3 hodiny času.V konečném dusledku to bylo jedno bo sem na dalším kšeftu zapadl a sháněl sem hodinu traktor aby mě vytáhl. Citovat
marko306 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 dnes išiel kolega na mojej Tatre a na kruhovom objazde mu praskol disk z vnútornej strany. Je to cez centimeter hrubý kus železa. Foto čo mi, len poslali. Citovat
jakstone406 Odesláno 20. duben 2011 Odesláno 20. duben 2011 Ahoj - takže trochu historie ( DP PRAHA). Pro pamětníky, začíná to Škoda RTO, Jelcz, ŠM,ŠD,ŠL. Karosy B. .Ikarus Mann., Renault Eur2. Renault Eur3., Iveco - Cursor8. Sor - Tector Eur4 ad blue. Takže vše co jezdí u DP Praha. Teď už to jen opravuju - už toho hodně pamatuju :D:D p.s. ty 2 Hybridy co tady jsou neberu - nechci bejt sprostej.Čau. [upravil dne 20/4/11 18:52 jakstone406] Citovat
Mišak Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 chlapci neví někdo co hrozí řidiči za jizdu bez karty? jednoho týpka z Nowaca teď chytli.Tak by mě zajímalo co zato muže mít Dík:) Citovat
Guest Alpinka Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 údajně pokuta až 50 tis a odebrání profesáku.... Citovat
Mišak Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 prý dostal 15 je tam od 5-50000kč ale o profesaku se nic neříkalo tak uvidíme:D Citovat
Guest Alpinka Odesláno 21. duben 2011 Odesláno 21. duben 2011 no i 15 je docela dost... ale určitě v Nowacu výborně platí Citovat
Mišak Odesláno 24. duben 2011 Odesláno 24. duben 2011 V Nowacu pruměr od 18-20 takže asi nadšený nebyl:D Citovat
marko306 Odesláno 30. duben 2011 Odesláno 30. duben 2011 Pripomenulo mi to časy ešte keď som sa ako malí chlapec vozil s otcom na Aviách a Liazkach:D http://www.mojevideo.sk/video/df54/historia_tir.html Citovat
309GT Odesláno 30. duben 2011 Autor Odesláno 30. duben 2011 chlapci neví někdo co hrozí řidiči za jizdu bez karty? jednoho týpka z Nowaca teď chytli.Tak by mě zajímalo co zato muže mít Dík:)Hele,stalo se to u nás na firmě,bohužel.Kolegu chytli v německu asi před půl rokem:( Debila jednoho.... Vezl jsem mu tam 2600euro jako kauci na propuštění auta,řidiče,dokumentů....a pak snad něco vrátili.Ale na firmu přišli 3000euro pokuty (další) a navíc firmě hrozilo odejmutí licence (Tachografy a karty se stahovali nepravidelně) V CZ to bude asi obdobné.O profesák asi nepřijde,ale dostane pokutu a určitě body.Rozhodně se ale přijdou podívat do firmy jestli pravidelně stahují data z TG,pak osolí i firmu....Asi nevíc záleží jak na to budou přihlížet,jestli jako na přestupek nebo na trestný čin.... Známého chytli jak jel na cizí kartu,dostal 500kč pokutu na místě a pak to řešili jen s firmou,samozřejmě že ho nechali podepsat papír že to bylo jen jednou,poprvé a nebyla možnost to pro firmu v ten čas zjistit:D:D:D Ale je to kravina tohle dělat,ono ty zákony k něčemu jsou a když se člověk zamyslí tak pochopí.Já na to kašlu,ani magnet,ani druhou kartu nepoužívám,nechci nic platit a přijít o práci a koníčka....no spíš velkýho koně Citovat
Mišak Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 Tak víš jak to je on už se nikomu nepřizná kolik dostal.firma nějakou pokutu dostane to vyplave později ven.Data stahuju pravidelně.Mě teda né ja jezdím u soukromníka, ale tatík je tam zaměstnán. Týpka co chytli tak mu zjistili že to není poprvé sám pak tvrdil že ji normalně vytahuje.Dobře mu TAK! Ten den co ho chytli jel ve dvou jenže ten druhý ještě neměl vyřizenou kartu a jemu se nechtěla dělat přestavka... Citovat
309GT Odesláno 1. květen 2011 Autor Odesláno 1. květen 2011 Nechtěla se mu dělat přestávka To je přesně ten typ,co by mu měli sebrat doživotně profesák a řidičák na C a C+E.Kvůli takovým je ta pověst taková,jaká bohužel je.Navíc když se to dostane do médií je vymalováno (viz jak chytli slováka co jel na magnet a ohromný skandál že tak jezdí všichni). Neříkám že jsem svatoušek,ale snažim se pauzy dodržovat.Dokonce jsem se naučil dávat na nakládkách a vykládkách na TG kladívka,i za cenu toho že vyjedu před firmu a pak tam smrdim dalších 45minut,předtím jsem tam normálně motal pauzy,ale jednou mě to stálo 60e a to s hodně ukecáváním,pak se mi rozsvítilo.Ale v dnešní době se jde po všem,a než platit nemalé pokuty jak v CZ celní správě,tak BAGounům,VOSAm a podobně....tolik ta práce co si budeme povídat nevynáší si myslim....Navíc si tu pauzu většinou rád udělám,člověk si odpočine,v klidu něco sní,protáhne se a má možnost kouknout se jestli něco není na autě nebo návěsu v háji,nebo prozkoumat okolí co kde je zajímavého. Citovat
ladosak Odesláno 1. květen 2011 Odesláno 1. květen 2011 100% Souhlasím s 309 GT. Taky nejsem žádný svatoušek, ale přestávky se dodržovat snažím na minutu. A co se týká magnetu tak použii tak jednou za mněsíc na přejezd k rampě a to ještě ktomu když jsem v arealu, jinak ne.(jen když dělám velkou přestávku aby nebyla přerušena.) Takových psychopatů co uplně kašlou na BP a jezdí bez karty nebo na cizí kolečka jsou mraky hlavně u velkých firem jako je např. HANZALIK a pak se válou s celou soupravou po škarpách. Citovat
ladosak Odesláno 18. červen 2011 Odesláno 18. červen 2011 19.-21.8. 2011 Se koná 6-tý TRUCK SRAZ ZLIN (Březůvky) Pojede se tam někdo s vás podívat? Já tam budu se stříbrným Renaultem Premium. Citovat
wooody Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Zdar chlapy, tak sem taky zacal jezdit, ale porad nejak tapu v povinejch prestavkach, muze mi to nekdo z vas nejak podrobneji vysvetlit? Prej treba 12ti hodinova se da nejak delit atd atd... dik moc Citovat
Medvěd Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 To musí bejt šok, když už nebrousíš p*delí po zemi, viď? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.