Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Aj ked sa tu asi bavite o politike, tak neviem, preco by ho mali vyhadzovat.... je na tom pekne vidiet tzv. \"dvoji metr\".... nejde vobec o to, co si umiestnil na palubovku (keby tam bol nazov futbaloveho klubu, vyhodili by ho?), ale ide o to, aby zaujali postoj ku konkretnej strane a potrestali jej sympatizanta, co mi pride ako potlacanie ludskych prav, aj ked na druhu strane nemal to tam davat, ale zamestnavatel ho mohol napomenut \"daj to prec\" a bolo by na nom ci by sal odstanil...

...nepacia sa mi spolitizovane kauzy:bojim

Odesláno

Znova podotýkám, že nebyl vyhozen kvůli reklamě na DS, ale kvůli něčemu jinému. Dokonce se nikde nikdo nezmiňuje, jestli náhodou už třeba nějaký prohřešek neměl. Víte... přesně vidím, jedu možnost: Prvotřídní flink s mnoha prohřešky. Podnik (nadřízený kamarád) se to snaží ututlat, ale nejde to úplně. No... a pak další průšvih.. Taky by ho vyhodil.. Jenže to bylnějaké exponované téma. Přesně vidím, jak z toho média udělaj, že byl vyhozen právě kvůli tomu. O tom, že by byl vyhozen stejně, kdyby přišel pozdě do práce se už nikde nemluví. Ale to je jen teorie. O celé věci toho všichni víme příliš málo, na to, abychom soudili. Přesněji.. víme jen to, co média chtěj a dovolej, abychom věděli. Pravda a realita může být zcela někde jinde.

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Aj ked sa tu asi bavite o politike, tak neviem, preco by ho mali vyhadzovat.... je na tom pekne vidiet tzv. \"dvoji metr\".... nejde vobec o to, co si umiestnil na palubovku (keby tam bol nazov futbaloveho klubu, vyhodili by ho?), ale ide o to, aby zaujali postoj ku konkretnej strane a potrestali jej sympatizanta, co mi pride ako potlacanie ludskych prav, aj ked na druhu strane nemal to tam davat, ale zamestnavatel ho mohol napomenut \"daj to prec\" a bolo by na nom ci by sal odstanil...

...nepacia sa mi spolitizovane kauzy:bojim

To, co píšeš je jen doměnka. Nikdo nemůže odpovědně říci, že kdyby tam měl šálu se spartou, že by ho nevyhodili. Jednodušed proto, že tam neměl šálu se spartou, ale s DS. :-) Jinak kauza DS politická rozhodně je. Už proto, že to je politická strana. Mezi lidská práva patřej i povinnosti. A stejně tak práva organizací. Jeden subjekt má jistá pravidla. Jiný subjekt ta pravidla zřejmě porušil. A ten první subjekt by si to měl nechat líbit? Promiň, ale takhle demokracie nefunguje. Nikde se nepíše nic o tom, co tomu předcházelo. Což ovšem neznamená, že tomu nic nepředcházelo, že.

[upravil dne 13.1.2010 Edison]

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

to je to co rikam..kdyby tam mel šálu Sparty nebo Slávie..tak by se o tom ani nikdo nezminil:o

Nezmínil, leč třeba by onen hříšník dopadl přesně stejně. A to jsem tu už psal.
Odesláno

Edison: ano, ja s tebou suhlasim, ale poznam plno autobusov, kde vysia vlajky, saly, tak isto aj elektricky a nevyzera to tak, ze by to DP povazoval za \"uzivanie k osobnym ucelom\"... preto si myslim, ze nedostal padaka kvoli vlajke, ale kvoli napisu, to je cele . . . sice neviem co ta DS je, CZ politicku scenu nepoznam, ale aj tak, ide o princip:roll

Odesláno

Leč podstatné není, co si myslíme, ale podstatné je, že existují práva a mezi ně patří i právo je využít, či nikoli. To je princip. A nikomu se z toho nemusím zpovídat. Vtip může (nemusí) spočívat třebna jen v tom, že \"přetekl pohár trpělivosti s podobným nešvarem\". \"Jednou se začít s vymáháním práva muselo\". Mě je to vcelku fuk. Nikomu nestraním. Jediný, co je pro mě \"podstatný\", aby právu bylo učiněno zadost. A k tomu tu jsou jiné instituce, než jsme my...

Odesláno

Edison ma pravdu, ale o tom, kto si co mysli a kto ma pravdu rozhodne sud, ak nejaky bude, cize sa uz len mozete nechat prekvapit:roll

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

Edison: jenže ty instituce se musí řídit zákonama který jsou bohužel většinou na hovno:nevim

Naprostý souhlas. Předem nemůžem ani sázet, kdo vyhraje... To mě na tom mrzí. No.. posleduju to a zkusím získat nějaké vnitřní, zcela soukromé, info... ;-)
Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Edison ma pravdu, ale o tom, kto si co mysli a kto ma pravdu rozhodne sud, ak nejaky bude, cize sa uz len mozete nechat prekvapit:roll

btw.. o tom, kdo si co myslí nerozhodne ani bůh. Natož soud... ;-) Soud rozhodne, na čí straně sotjí zákon. O pravdě soudy jaksi taky nerozhodují... :-(

Odesláno

každopádně to nic nemění na tom že v naší slavné vládě prostě není koho volit, všichni pořád jen melou nesmysly a dělají pro nás obyčejný lidi hovno, proto chcu volit DS, něco co tu ještě nebylo, stejně nebudou mít dostatek hlasů aby něco radikálně změnily, ale aspoň nebudou mít můj hlas opět nejsilnější strany jako je ODS a ČSSD;)

A nevěřím že by DS mohla být horší strana než jaký tam máme teď, maximálně zakážou cikánům sociální dávky, a to je dobře:roker

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Existuje vůbec ještě povolání \"dělník\"? :D

to nevim ale tatka je Svobodně hospodařící ROLNÍK.. ja mam v Zivbnostaku napsano Zahradnik:-D:D

Odesláno
Původně zaslal: Šalda

každopádně to nic nemění na tom že v naší slavné vládě prostě není koho volit, všichni pořád jen melou nesmysly a dělají pro nás obyčejný lidi hovno, proto chcu volit DS, něco co tu ještě nebylo, stejně nebudou mít dostatek hlasů aby něco radikálně změnily, ale aspoň nebudou mít můj hlas opět nejsilnější strany jako je ODS a ČSSD;)

A nevěřím že by DS mohla být horší strana než jaký tam máme teď, maximálně zakážou cikánům sociální dávky, a to je dobře:roker

Volit strany, které nemají ani nejmenší šanci se dostat do parlamentu je stejné, jako nejít k volbám. Leč máš na to právo. Potíž je hlavně v tom, že tyto hlasy se nějak rozpočítajíá a zase z toho vyplyne patová situace jako posledně. A to je podle mě špatně.
Odesláno

Edison, tak úplně nesouhlasím, když nepůjdu k volbám, můj hlas si vezmou zase nejsilnější strany, kdežto kdy dám hlas DS je aspoň malý procento šance že můj hlas bude platnej, tokže to není stejný jako když bych zůstal doma, já přeju DS ať má aspoň 1 nebo 2 křesla, sice nebudou mít šanci projít se svýma návrhama ale budou tam;)

A když jsme u toho, koho bys volil Ty??

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...